Polisen utsatta för stenkastning mitt under terrordramat

INVANDRARVÅLD. Samtidigt som polis arbetade intensivt med terrordramat blev en polispatrull utsatta för stenkastning bara tjugo minuter ifrån den plats där den misstänkte terroristen greps. – När patrullen passerar blir de utsatta för stenkastning, bekräftar Kjell Lindgren, presstalesman hos polisen i Stockholm.

Polisen Abdallah Ahmed skrev om händelsen på Instagram 

“Idag är jag extra stolt över att få bära uniformen! Efter ett 18 timmars pass ska man lägga sig och försöka sova! Eloge till svensk polis som igår stod inför en stor utmaning och utförde arbetet exemplariskt. Låt denna bilden bli en symbol för vad svensk polis står för! Frid och frihet! Vi får fortfarande ta emot mycket skit! Under natten blev kollegor utsatta för stenkastning i Tensta, mitt under pågående terrorinsats! En del människor kommer verken förstå eller lära dig. Till terrorn vill jag bara säga en sak, dra åt helvete, på ren svenska! Tankar går till alla drabbade på alla sätt och vis! Be inte för Sverige, stå upp för Sverige, kriga för sverige och stupa för sverige!” 

 #stockholmunderattack

#thinblueline

#polis

-Pettersson noterar att de stenkastande grottmänniskorna uppmärksammas i Daily Mail…

13 thoughts on “Polisen utsatta för stenkastning mitt under terrordramat

 1. 2000-talets inledning präglas av den pikanta noviteten att man numer utan att begå någon större fadäs kan sätta likhetstecken mellan ministären och yrkeskriminella. Det mest absurda är att de förstnämnda utan undantag förväntar sig att gå fria utan repressalier, men med grandiosa avgångsvederlag som tack för att ha demolerat en hel nation.
  Non plus ultra och fullkomligt skandalöst!
  Andreas.

 2. Många gånger har säkert den lokala polisen kännedom om när något är på gång. Jag tycker det skulle vara möjligt att samla ihop åtminstone delar av insatsstyrkan och samtidigt skicka hem “dialogpoloserna” samt visa musklerna för slöddret. Dra in bidragen för de familjer, som inte håller koll på sina barn.
  Fånga in ett antal, ge dem anmälningsplikt hos polisen under lördag och söndagskvällar. Där på polisstationen, skall också finnas ett lämpligt antal av landets godhetsapostlar.
  När vandalerna väl är samlade där, kan de godhetstörstande apostlarna sätta igång och lära dem hur man uppträder i Sverige. Utbildningen fortlöper naturligtvis tills dess de lärt sig hur uppträder.
  Om de inte visar vilja att lära något, kan kurserna fortsätta tills de tröttnat på att sitta inne på lördags och söndagskvällarna.
  Utegångsförbud om kvällarna för ledartyperna är säkert också en modell, som skulle ha god verkan. Men det gäller att agera!
  Och till sist: Sluta för Guds skull med daltet.

 3. Är det inte nu dags att lämna kaffe, bullar och varmkorv och plocka fram de hårda handskarna? Utrusta polisen med gummikulor och bönpåsar coh när stenkastarna ger sig på barndförsvaret, spola dom dj*larna med vattenkanon.

  • Trodde det ingick i polisens toolkit att lunna hantera kravaller med ex vis vattenkanoner och gummikulor. Det här är inget nytt, det är bara klintelet som är nytt

 4. Stenkastning mot polis och övrig blåljuspersonal har pågått under många år. Men är det möjligtvis någon, som läst om att någon av dessa marodörer har gripits?
  Återinför lag och ordning! Avsätt snabbt nuvarande “regering”

 5. Tittar på datorn och ser live hur medias PK-karusell snurrar på full fart. Ni ser själva samma sak på svt. Jag är förbannad på drevet om Uzbekistan som grogrund för terrorism p g a förtryck av muslimerna.

 6. När man inte trodde att det kunde bli värre:

  http://www.svt.se/nyheter/ny-teknik-skulle-kunna-stoppa-lastbilsdad

  I stället för att göra något åt det riktiga problemet med ockupationen skall alltså terrorn hindras med ny teknik!

  Förlåt en okunnig, men hur skall den här “fina” tekniken fungera i verkligheten, den värld som jag lever i?

  Vad är det som hindrar att den här startspärren tas från chauffören eller om detta inte går, tvinga med denne, död eller levande på färden!

  • Enligt Dan Eliasson så hade polisen glömt armbanden och kanelbullarna.Tacka fan för det att ungdomarna blir förbannade.

 7. Detta pågår dag efter dag – år ut och år in – utan att makteliten gör någonting för att lösa samhällsproblemen!

Kommentera