Explosion i kyrka norr om Kairo – 13 döda

En explosion inträffade i en kyrka i Tanta norr om  Kairo idag. Minst 13 döda och 25 skadade uppger nyhetsbyrån AP Kyrkan var fullproppad av kristna som firade palm söndagen när bomben briserade. I Egypten blir den Kristna befolkningen ofta utsatta för attentat av den här typen av muslimska extremister.  De Kristna utgör cirka 10% av Egyptens befolkning. Samma visa över hela världen. Terrorn måste få ett slut!!

63248-انفجار-كنيسة-مارى-جرجس-3

 

12 thoughts on “Explosion i kyrka norr om Kairo – 13 döda

 1. Den i alla avseenden utmärkte signaturen Galten har nedan lyckats fånga exakt vad undertecknad hade för avsikt att erinra om, varför man medelst en hövlig bugning väljer att retirera.
  #Fan tag ärkebiskopen!
  Andreas.

 2. Kan man inte göra ett byte? Ut med alla mussar till Egypten, så kan de kristna därifrån få komma hit. Då har man i alla fall bakgrund i samma gud, och inte någon avartsreligion skapad av en falsk profet.

 3. Islam, islam och återigen islam.
  Denna vedervärdiga politiska VÅLDSIDEOLOGI måste utplånas från denna planet.

  Sen den dagen den där profeten tillika pedofilen, Muhammed, började döda, plundra och göra massa andra vedervärdiga hemskheter, har dennes anhang/avkomma fortsatt i samma spår.

  Att krimimalisera och utplåna islam torde ge goda resultat.

 4. Hens helighet Antje Schakalén äckelbiskop vill inte ge skydd till de hotade och slaktade kristna från andra länder, det finns fortfarande kristna som skall förföljas i Sverige, så hen och islampolitikerjuntan har händerna fulla just idag palmsöndagen.

  Min avsikt är inte att kränka ateisterna och agnostikerna med den korta notis som följer näst, de får bortse ifrån den. “Mias” kommentar och ‘uppskattning’ är, som vanligt, av ingen relevans eller intresse.

  Palmsöndagen är söndagen före påsk, som i kyrkoåret inleder stilla veckan. Palmsöndagen är ägnad minnet av Jesu intåg i Jerusalem, då han red på en åsna in till Jerusalem och hyllades av folket.

 5. Varför är det inte de som kommer hit?
  Det är ju DOM som har mest skyddsbehov…
  Nä hit kommer alla de som vill sprida sin “dynga” till jordens alla hörn & med det terror, inskränkningar i våra liv, skräck & KRAV på än det ena, än det andra. Blir så….. 😠😠😠

Kommentera