Explosion i kyrka norr om Kairo – 13 döda


En explosion inträffade i en kyrka i Tanta norr om  Kairo idag. Minst 13 döda och 25 skadade uppger nyhetsbyrån AP Kyrkan var fullproppad av kristna som firade palm söndagen när bomben briserade. I Egypten blir den Kristna befolkningen ofta utsatta för attentat av den här typen av muslimska extremister.  De Kristna utgör cirka 10% av Egyptens befolkning. Samma visa över hela världen. Terrorn måste få ett slut!!

63248-انفجار-كنيسة-مارى-جرجس-3

 


14 responses to “Explosion i kyrka norr om Kairo – 13 döda

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den i alla avseenden utmärkte signaturen Galten har nedan lyckats fånga exakt vad undertecknad hade för avsikt att erinra om, varför man medelst en hövlig bugning väljer att retirera.
  #Fan tag ärkebiskopen!
  Andreas.

  Gilla

 • larsson

  Öga för öga, spräng en moské vid fredagsbönen.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Kan man inte göra ett byte? Ut med alla mussar till Egypten, så kan de kristna därifrån få komma hit. Då har man i alla fall bakgrund i samma gud, och inte någon avartsreligion skapad av en falsk profet.

  Gilla

 • Kommendanten

  Islam, islam och återigen islam.
  Denna vedervärdiga politiska VÅLDSIDEOLOGI måste utplånas från denna planet.

  Sen den dagen den där profeten tillika pedofilen, Muhammed, började döda, plundra och göra massa andra vedervärdiga hemskheter, har dennes anhang/avkomma fortsatt i samma spår.

  Att krimimalisera och utplåna islam torde ge goda resultat.

  Gilla

 • Lena

  Lite mer information och bilder på förödelsen / hatet mot de som inte är muslimer.
  http://www.express.co.uk/news/world/789720/Explosion-bomb-Egypt-kills-four-people-and-injures-20-near-church-in-Tanta-terrorism
  Hur kan vi mot bättre vetande, utsätta oss och våra efterlevande för denna fasa ?

  Gilla

  • fredrik toolanen

   Feminism Lena feminism och den stora längtan efter den mörka mystiska arabiska mannen med dom vackra bruna ögonen.

   Gilla

   • Tussilago

    Fy f-n jag ryser… Jag förstår inte deras självskadebeteende hatar de sig så in i vassen mycket, att de vill projektera det på alla? En annan sak jag tänkt på, de som varit såååå rädda för alla dessa ”mörka högerkrafter” har nu fått EXAKT det de varit så rädda för…
    Självuppfyllande profetsia någon?!???

    Gilla

   • Lena

    Jo jag vet att det är så illa och värre, ”pisatesterna” med resultat ger svar inte bara det ,jag har under årens lopp hört från inte attraktiva kvinnor just det som du skriver.
    Jag är inte intresserad av färgen på ögonen, dock intresserad av vad oavsett färg på ögonen, människan bakom har för tankar. (Är kolossalt tacksam så länge mina ögon kan se.)

    Gilla

  • fredrik toolanen

   Svaret Lena är att allt är vi Svenska mäns fel som gett er Svenska kvinnor makt över samhället.Det har funnits matriarkat i historien och vet du varför dom gått i graven och ej finns mer? Svaret kommer du få när Sverige blir ett land man flyr ifrån. Det är en fin present vi ger våra barn och barnbarn

   Gilla

   • Lena

    Ja hur kunde det bli så illa.
    Jag minns så väl min morfar och mormor som byggde upp tillsammans, hjälptes åt och blev glada när de lyckades.
    De hade en stor kärlek för varandra, så stor att de dog en vecka efter varandra av sorg och saknad.

    Gilla

  • naimlap

   Fega dumsvenskar, se t.ex. 87% av de röstande.

   Gilla

 • Galten

  Det vore på sin plats om de här hypokriterna tog bladet från mun och fördömde illdåden mot sina gelikar.

  Gilla

 • Mimi N.

  Hens helighet Antje Schakalén äckelbiskop vill inte ge skydd till de hotade och slaktade kristna från andra länder, det finns fortfarande kristna som skall förföljas i Sverige, så hen och islampolitikerjuntan har händerna fulla just idag palmsöndagen.

  Min avsikt är inte att kränka ateisterna och agnostikerna med den korta notis som följer näst, de får bortse ifrån den. ”Mias” kommentar och ‘uppskattning’ är, som vanligt, av ingen relevans eller intresse.

  Palmsöndagen är söndagen före påsk, som i kyrkoåret inleder stilla veckan. Palmsöndagen är ägnad minnet av Jesu intåg i Jerusalem, då han red på en åsna in till Jerusalem och hyllades av folket.

  Gilla

 • Tussilago

  Varför är det inte de som kommer hit?
  Det är ju DOM som har mest skyddsbehov…
  Nä hit kommer alla de som vill sprida sin ”dynga” till jordens alla hörn & med det terror, inskränkningar i våra liv, skräck & KRAV på än det ena, än det andra. Blir så….. 😠😠😠

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: