Ingen postutdelning i Hjulsta – det är för farligt för personalen


INRIKES. Postnord stoppar utdelning i Hjulsta – det anses inte säkert för personalen. – Nu måste vi hämta våra brev i Rinkeby under vissa tider. Det är inte hållbart och rättvist att vi ska drabbas så här, säger Neva, Hjulstabo.

Sedan en vecka tillbaka delar Postnord inte ut posten på flera adresser i Hjulsta. Anledningen är att det inte anses säkert för postens personal att dela ut posten på en del adresser i området.

– Det har varit stökigt i området och därför finns ett skyddsstopp för att försäkra säkerheten för vår personal, säger Maria Ibsen, pressansvarig på Postnord. Hon berättar att de i nuläget inte vet hur länge skyddsstoppet kommer att fortsätta. Men att de för dialog med flera parter och hoppas att det ska gå att lösa.

Björn Schenholm, fastighetschef på Einar Mattsson, som förvaltar fastigheterna i Hjulsta, uppskattar att cirka 120 hushåll drabbas av stoppet.

– Vi fick av en slump reda på att Postnord slutat dela ut posten. Vi är väldigt upprörda. Vi har heller inte sett någon polisanmälan som skulle bekräfta grunden för stoppet.

I stället för att få hem sin post i brevlådan måste nu boende i Hjulsta åka och hämta sin post på Postnords kontor i Rinkeby mellan klockan 07-10.

Mitti.se

-Pettersson anser att postutdelning är en av grundförutsättningarna att leva i ett samhälle. Regeringen måste ta tag i detta och skicka Nationella insatsstyrkan för att dela ut posten och samtidigt kan de ta Anders och Pelle, eller de som ställer till det i örat…

Om paradiset Hjulsta på bloggen…

 


27 responses to “Ingen postutdelning i Hjulsta – det är för farligt för personalen

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  För alla normala och laglydiga medborgare har stora delar av Sverige blivit oacceptabla som livsrum, med högst kännbara konsekvenser för de oskyldigt drabbade. I traditionell svensk anda tacklar man denna gigantiska problematik genom att tillkännage att man ämnar föra dialog. Man kunde eljest anse att det inte finns mycket övrigt att diskutera gällande de många områden som är situerade bortom den civilisatoriska periferin, där ingenting kommer att förändras genom värdegrundsbaserade, terapeutiska meningsutbyten med de allmänfarliga samhällsomstörtarna. Man kan i sanningens namn fråga sig vad som egentligen krävs för att aktivera de specialstyrkor vi förmodas ha i våra polisiära resursdepåer. Svenska folkets massdemonstrationer mot det organiserade vanstyret av nationen, kan vara ett svar så gott som något.
  Andreas.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag ser fram emot rubriken ”ingen utdelning av bidrag till Hjulsta med flera parabolghetton på grund av den höga kostnaden för svenska skattebetalare”.

  Gilla

 • larsson

  Morgan Johansson kanske kan hjälpa till och dela ut posten.

  Gilla

 • ossie

  Man får väl anställa beväpnad polis och militär för dessa ”utsatta” områden.

  Gilla

 • Omvärlden skrattar åt Sverige

  Schyffert och Statsröven kan ju dela ut posten. Schyffert kan hoppa omkring på ett ben och flina, han behöver ingen postbil. Rövministern kan stoppa in tummarna i stjärten och åka på armbågarna och lägga posthögen på magen.

  Omvärlden skrattar åt ”Sverige”.

  Gilla

 • gamgubben

  Snacka om rättvisa, vad har vi svenskar gjort för ont för att drabbas av alla PK-ister, deras riksdagsledamöter samt besluten om folkutbytet.

  Gilla

 • finnjävel

  Jag förstår att ni svenskar är väldigt förtjusta i pizza och har importerat hit en massa folk för att se till att tillgången inte sinar.
  Vad jag inte förstår är att ni importerar folk från mellanöstern och afrika som är uppvuxna på maträtter som består av ris och kamelkött mm.
  Hade det inte varit bättre att ta hit folk från Italien som är mer van med att koka ihop god tomatsås som ändå är grunden för en välsmakande pizza. Deras pizzor är ju förstås tunnare och innehåller mindre fyllning än de pizzor som svenskar föredrar, men med lite undervisning så hade man kunnat lösa det problemet.
  Dessutom vurmar italienare inte så mycket för islam och kanske därför inte spränger så mycket bomber heller.

  Jag tycker att det hade varit en bättre lösning.

  Gilla

  • gamgubben

   Du ska inte generalisera, jag gillar tunn pizza med mycket fyllning.
   Varför importera italienare, hellre folk från Finland där det finns så många goda maträtter samt Lapin Kulta och riktigt brännvin.

   Gilla

  • age

   ”finnjävel”
   Jag får tårar i ögonen av din signatur.
   Jag hoppas med hela mitt hjärta att du inte känner så.
   Hela mitt arbetsliv har jag jobbat med och haft vänner från vårt fina grannland. – Underbara människor på alla sätt.
   Det ”underliga” språket kan jan inte ett enda ord av, men det värmer
   i mina öron när jag hör finska språket.

   Som jag skrev; Hoppas att din signatur bara är en ploj.
   Vi, i hela Skandinavien, är ju ett, enda folk.
   Vi hör ihop och vi måste vara ett folk, om än med lite olika nyans på vårt språk.
   Varma hälsningar
   //age

   Gilla

   • finnjävel

    Jag har blivit kallad för finnjävel och märkte att jag tyckte om det! Det beskriver mig på ett bra sätt – av finsk ursprung, stolt över det och jag saknar genen för politisk korrekthet. Precis som de flesta av min sort.
    Därav signaturen

    I min värld bör vi gå ur EU, slå samman Sverige, Norge och Finland. Bygga ett ordentligt högt staket runt det hela med beväpnade vakter på lämpliga ställen.
    Och leva loppan!

    Gilla

  • Vad äter dom egentligen?

   Tack för informationen! Jag trodde att araber åt sitt eget bajs.

   Gilla

  • Nog Nu

   Eller så hade vi kunnat skaffa ett recept på pizza så hade Sverige haft ett bra ingångsjobb för ungdomar, svenska ungdomar, eller nordiska ungdomar!

   Alla maträtter som är intressanta för svenskarna kan införas genom ett enda recept, man måste inte importera 100 000-tals av receptets ursprungsfolk!

   Gilla

  • eva

   När pizzan dök upp i Stockholm, Uppsala m. fl. städer i slutet av 1960-talet var det italienare som bakade. Araber fanns överhuvudtaget inte i Stockholm då, i alla fall inte som pizzabagare. Sedan blev det folk från Balkan som bakade och nu araber. Onödigt att göda dessa genom att köpa deras pizzor.

   Gilla

  • Bosse

   Hej ”finnjävel”.Jag skulle inte kalla dig så.Tänk om Sverige hade haft mer av invandring från Finland då hade vi haft ett annat samhälle idag.Jag växte upp med finnländare som kom hit och byggde upp Sverige. Vilka arbetare! Ni har varit fantastiska.Jag bodde grannar med dom.Dom bjöd mig på pirakka och simä.Gud va jag tyckte det var gott.

   Gilla

   • finnjävel

    Jag är böjd att hålla med. Det har fungerat ganska bra med invandring från Finland. Ta t ex mig som jobbar för fullt något mer än 7 dagar i veckan – idag också … Men jag tror att Sverige kommer att ha användning för mina skattepengar så snart det börjar klarna upp hur mycket importen av pizza-arbetskraften kostar i reda pengar.

    Piirakka ja sima on hyvää!

    Gilla

 • hllviken

  Diskuteras dessa grava samhällsproblem i den pågående socialdemokratiska partikongressen i Göteborg?
  Eller……….

  Gilla

  • Pajasen Löfven

   Jag tål inte se nyllet på den där jävla idioten vi har till statsminister.
   Förstör Sverige och fäll några tårar så är allt bra. Jävla pajas.

   Gilla

   • Tussilago

    Damen bredvid har gjort mycket stor skada på Sverige också.
    Åka runt till div diktaturer för att…. MUTA sig till en plats i FN:s säkerhetsråd!
    Avveckla EU & FN, klubbar för inbördes beundran, som bara kostar pengar och inte gör ett dugg nytta. De är ENBART ekonomiska konstellationer som håller på med handel & inget annat!

    Gilla

 • age

  Är Hjulsta, kanske, en av de 53 bostadsområden i vårt fosterland, som är ockuperat av muslimerna?
  Är det ett av områdena som riksdagsmannen (minns inte namnet) på tv kallade ”no-go zoner?
  Är det ett av de områden där poliserna inte har tilltråde?
  Är det ett av de områden där sharialag råder?

  Varför delas inte posten ut där annars?

  Vet vi vilka muslimer som är muslimer?

  Jag är rädd!

  Gilla

 • Ullabella

  Ännu ett steg på resan mot ett u-land. Löfvenjuntan klarar inte sitt uppdrag och bör avgå så att de som kan får reda ut röran.
  Nyval, NU!!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Vad skönt det hade varit att tvinga kändisarna i ”Vi står inte ut” att dela ut posten!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: