Stäng

Återigen om kommentarer

Reglerna  för kommentarer är inte svåra så jag ber er försöka följa dem, vårda språket och undvik VERSALER, det gör kommentarerna svårlästa. Hota aldrig, och tänk på vad ni kallar grupper av folk för. Islam är en avskyvärd ideologi men det innebär inte att alla som är födda i muslimska länder är avskyvärda.

Många afrikaner i vårt land har misskött sig men det innebär inte att alla afrikaner är svin.

Vi har till skillnad från PK-media öppna kommentarsfält, tyvärr missbrukas det av en del besökare, ofta tillfälliga som använder olika alias, ibland andras, och e-postadresser som är påhittade. De är anti-demokrater i sin värsta form som inte har några riktiga argument att komma med.

Några använder många alias och ibland skriver de på perfekt svenska för att sedan gå över till att spela invandrare med ett dåligt språk för att retas. Oavsett ålder på dessa människor är de inte vuxna.

En del ordval och uttryck klarar vi oss utan så jag ber en del av er skärpa sig.

De som använder andras alias/signatur/namn och som jag ser raderar jag oavsett innehåll i kommentaren.

”Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft”

Men, jag måste säga att i det stora hela sköter sig de flesta bra, till och med mycket bra. Tack. 

Jag drar mig i det längsta för att ”porta” någon men raderar då och då en del kommentarer innehållande mindre fina uttryck, några exempel på raderade kommentarer nedan, kanske något för framtidens forskare att ta tag i när de studerar människor som inte kan argumentera…

Jag har ingen möjlighet att läsa alla kommentarer, därför kan det hända att om jag ser någon som uttrycker sig olämpligt så raderar jag flera kommentarer av den personen eftersom det går fortare.

Vi hade någon person som klagade på att bli raderad och hänvisade till yttrandefriheten och ville jag skulle bemöta kommentarerna i stället. Med tanke på att livet inte är oändligt och denne person använde olika alias vid varje kommentar så går det fortare att radera ”idioten”.

Nedan några exempel hur gårdagskvällen och nattens kommentarer som jag raderat. Men det är undantag, de flesta sköter sig. Tack för det.

”Utkräv hämnd!  Spika igen ett par illegalförläggningar med illegalisterna kvar och tänd på.
Bör avskräcka om det hela filmas och sprids via nätet. Då lär sig arabsmutsen att det inte är läge att börja med sina apskallefasoner, sina lågnivååtgärder i ett riktigt land…
Jag kan tända på, är inte blöt eller feminin av mig. Det börjar bli dags att komma ut ur garderoben.”

”Hatar denna sionistiska jävla Pettersson blogg med sin jävla propaganda för stor israel med krigshets mot fientligt inställda nationer i den muslimska världen. Deras krigshets resulterar i flyktingkatastrofer där hatiska terrorister väller in över Europa, med terroristdåd som följd. Vi kan inte stoppa galna terrorister men däremot göra något mot kallt beräknande sionister. Ni sionister har stor skuld för det som hänt i Stockholm – FAN TA ER JÄVLA SVIN!”

”Undrar vem som är mest expert på att suga n-kuk: Batra eller Kallebazza?”

”#vi kuk står ut, när HVB-mamma särar sina lurviga.”

28 reaktioner på “Återigen om kommentarer

 1. Jösses koss ! Så många rosor för ditt trägna arbete för ett bättre land,har du under alla åren,aldrig tidigare fått….. Vi gamle på bloggen,har i tysthet tacksamt mottagit dina inlägg,utan att ge dig tillnärmelsevis liknande erkännande. Nåja, vi alla gör så gott vi kan ,för att med våra kommentarer
  informera det sovande 70 %-en.. 🙂

 2. Pettersson! Först, ni som driver bloggen är hjältar. Nummer två, er blogg borde översättas till engelska. Vi behöver fälla hen som styr Sverige. Vi behöver nå ut internationellt eftersom vi har ett gäng med fegisar, mörkläggare, hermafroditer osv. som styr.

  Bilden av Sverige är gravt skamfilad och enda sättet att, på mycket lång sikt komma tillbaka, är att sprida informationen till omvärlden. Vi behöver hjälp utifrån, från länder som har bättre förstånd än våra politiker, från länder där det är okay att vara man och okay att vara kvinna, utan att skämmas för det osv.

  Jag förstår att ni har väldigt mycket att göra (i det nya Sverige) och att en sådan översättning kräver resurser.

  Men, jag är säker på att ni kan få medel av era läsare. Varför inte presentera ett förslag om hur detta skulle kunna göras och finansieras.

  1. Ja, en sån här blogg måste vi stödja och värna om. Vi vanliga människor har inte några kanaler där våra åsikter får komma fram.
   Vi får inte in våra inlägg i tidningar och annan media.Vi är diskriminerade där genom att våra åsikter är inte rumsrena enligt deras sätt att se det. Men vi vet att makten går in och läser alternativ media och bloggar av nyfikenhet så dom får veta vilka åsikter svenska folket har. Och detta gör dom nervösa. Därför att svenskt debattklimat är inte ett dugg bättre än vad Stalins var på 30-talet.Vi måste värna om alt.media och bloggar så vi kan få komma till tals.

 3. Jag har för ovanlighetens skull SVT (Nyheter extra) på TV:n. Orsaken till det är att Alice Teodorescu skriver på Facebook att hon ska vara med runt 09:40. Hittils är det en kavalkad av de som är ansvariga till det inträffande, äckelbiskop Äckelén med flera. När man ser dessa befinner sig frukosten i akut fara.

 4. Bästa Pettersson
  Först vill jag framföra min uppskattning för den enorma arbetsinsatsen som du och dina medarbetare lägger ner på denna blogg. All ära och heder åt er.
  Ingen är ofelbar, förstås. Att ni också liksom jag kan göra fel ibland är väl mänskligt. Och någon enstaka plump i protokollet förtar inte av det positiva helhetsintrycket. Schismen som vi hade kring er hyllning till en shia-imam som jag ifrågasatte var faktiskt första och enda gången jag reagerade negativt på något ni har skrivit på bloggen.
  Jag gillar fortfarande bloggen skarpt. Den är mycket läsvärd och jag fortsätter rekommendera den till andra.

  (Den som läser ert inlägg ovan kan få en känsla av att det är ’idioten’ dvs jag som ligger bakom de kommentarer som ni exemplifierar med, vilket inte är fallet).

  Ett sista ord om epitetet idioten,
  Jag tar inte illa upp. Snarare tycker jag det låter kul, på ett sätt, då jag själv använder det i övermått om alla andra.
  Som fanatisk anhängare av gränslös yttrandefrihet är jag inte rädd för några bokstavskombinationer. Bokstavskombinationer dödad inte.
  Demokratiskt sinnelag bör också vara storsint.

  Med vänlig hälsning,
  ’Idioten’

 5. Hej! Jag förstår att du utsatts för många prövningar de senaste 36 Tim. Men man måste ha förståelse för alla dessa insiktsfulla människor som blir frustrerade över våra politiker och som känner en sådan vrede blandat med sorg.
  Det är bra att du skriver att alla som skriver är ansvariga för vad det skriver.
  Vill passa på att slå mig för bröstet-mina kommentarer är signerade med mitt rätta namn. Och jag väger mina ord på Guldvåg. När inkvisitionen kommer kan jag inte skylla på någon annan.

  Bästa hälsningar Mikael Donner.

 6. Pettersson är en förbannad hjälte, han gör ett hästjobb för att få Sverige på rått spår igen.

  Respektera hans önskan är ni snälla..

 7. Jag gissar att Pettersson startade sin sida i akt och mening, som Dag Hammarsköld uttryckte om FN ”Förenta Nationerna bildades inte för att ta oss till himlen, utan för att rädda oss från helvetet”.
  Om nu någon är så outbildad att denne tror på en himmel eller helvete.

 8. Inte många ställen med samma höjd på taket som på Petterssons blog.
  Det bör respekteras just därför.
  Oavsett hur förbannad man kan bli ibland.

 9. Ber om ursäkt om jag brutit mot kommentarsregler.
  Däremot är det litet dumt att säga muuh inte alla afrikaner är sådana määäh.

  Därför att i ett mångetniskt samhälle måste man agera kollektivt. Man måste skuldbelägga andra grupper kollektivt. Det är det enda sättet man kan existera i ett mångetniskt samhälle. Inom den egna gruppen kan individuellt ansvar gälla, visst, bra. Men inte i förhållandet mot andra grupper. Ju förr vi lär oss deet desto fortare kan vi trygga vår existens.

 10. -Pettersson ska gör ett undantag och kommentera nedanstående anonyma kommentar. Jag bloggar under eget namn och får då och då stå till svars för det i tingsrätten. Jag får lite bidrag från snälla personer men bloggen kostar mer att driva än den drar in.

  Jag blir regelbundet hotad och mordhotad, jag blir ibland uthängd i pressen.

  Jag har drivit bloggen i snart sju år, jag har skrivit och försökt påverka med insändare sedan 2003, alltid under eget namn. Att då bli kallad blöt och feg av en anonym kommentator visar bara på vilken intellektuell nivå denna kommentator befinner sig på. Att han sedan kallar andra för lågnivåindivider gör inte saken bättre. //Pettersson

  ****
  Har Pettersson blivit blöt, månn tro?

  Vi har att göra med lågnivåindivider från lägre delar av världen.
  Vi tillåter politiker och polisen att släppa in dessa i landet Sverige.
  Det är vårt fel.
  Vi har ansvaret.
  Dessa skall ut ur Europa, de skall hållas där.
  Om de får slut på föda, på grund av att de är för många, kan de äta varandra.
  En bra reducering.

  Det går inte att vara blöt, Pettersson. Börjar undra om Pettersson har blivit utsatt för påtryckningar från…tja, säpoflickorna kanske har varit framme?
  Vår löjliga, hästsvansflickepolis, kanske?

 11. Jag har fått nån/några kommentarer borttagna tidigare helt ok för mig då jag gick över gränsen.

 12. Jag har fått nån/några kommentarer borttagna helt ok för mig då jag gick över gränsen.

 13. Av hänsyn till Petterssons blogg följ kommentarsreglerna, till grund för reglerna ligger svensk lagstiftning, dvs bloggen och den som kommenterar kan dömas för ”hets mot folkgrupp.”
  Jag ber om ursäkt för mina övertramp här på bloggen, inte särskilt begåvad, på samma nivå som hatmedia (AB, Expressen, Metro…) – lathet styr, känslor tar vid och hat driver till enkla generaliseringar om människor. Hat kan vara en bra drivkraft men man bör sträva efter att försöka uttrycka sig enligt svensk lag och att tänka efter innan man skriver. Egentligen tycker jag att man överdriver betydelsen av kommentarer, tankarna finns ändå där. Ska vi komma någonstans måste vi alla skärpa oss! Tino Sanandaji är en förebild, allt han skriver är faktabaserat, inga svordomar eller simpelt hat! Att skriva kritiskt på en bra nivå kräver ett visst arbete, läs på, skaffa faktabaserad information, öva på att formulera dig bra!
  Yggeman: ”Livet ska snart gå tillbaka till det vanliga!”
  Återigen, politikerna måste inse att de ger fel signaler när de pratar om att ge återvändande ISIS terrorister (mördare) gratis bostäder, jobb, bidrag, terapi.
  Vi folket kräver andra åtgärder och mycket hårda tag mot dessa, att dalta är fel väg, helt fel signaler!

 14. Det som äcklar mig allra mest är när man hör kommentarer från regerings och riksdagsföreträdare,speciellt från den så kallade Alliansen som
  varit med och skapat helvetet tillsammans med Superförrädaren Reinfeldt,
  och som sen förvaltats av Sosseregeringen, Ni är grovt skyldiga med er
  förbannat Naiva tro på att alla människor kan blandas hur som helst
  utan att det blir stora problem.
  Ta Rödhettan i Centerpartiet som exempel som i sin naiva tro tycker
  att Sverige kan ta emot 30 miljoner invandrare utöver den 1,5 miljoner
  som landet inte har någon kontroll över, hur satans naiv får en politiker vara? Eller behövs bara en välsmord käft för att bli en höjdare i ett
  politiskt parti?

  Vi ska heller inte glömma den Svenska idiotmedian i Spetsen,samt
  kändiseliten, ni är alla skyldiga med den otroliga naivitet och dumhet ni
  visar upp dagligen, det var inte oväntat det som hände, det var bara
  frågan om var och när!

 15. No alla som bekänner sig till religionen islam dvs alla muslimer tror på samma saker dvs att döda de otrogna, kom inte med detta skitsnack igen du kan inget om islam

 16. Det är svårt jäkligt svårt att hålla tand för tunga när man läser olika artiklar om Sveriges förfall och alla PK-idioter.
  Men håller med Pettersson till 100%…Vi/jag måste andas och tänka en runda till innan vi/jag skickar ett inlägg.

  1. Ja,jag håller med Pettersson att man ska uppföra sig.Självklart.
   Men samtidigt så förstår man frustrationen hos människor.Vi ska påverka samhället på ett demokratiskt sätt sägs det genom opinion.
   Men som i mitt fall när man har skrivit insändare till ett stort antal tidningar.Man har skrivit hundratals brev till journalister,politiker och även regeringen och ingen svarar. Man bara visar nonchalans och förakt då får sig tålamodet en törn. Makten uppför sig inte då kan man inte alltid begära att folket ska göra det.Så jag har gett upp.Jag flyttar istället till ett annat land.Svensk demokrati har visat sitt rätta ansikte för mig. Kommer inte SD till makten så har du som medborgare inte en chans att påverka situationen på ett demokratiskt sätt. Det här är en diktatur men man är duktigare än Stalin på att kammoflera och förneka den. Man har glömt bort att vi är ett Nordiskt land tills man tittar på hur demokratin fungerar i dom länderna. Vi har börjat att jämföra oss med Nordkorea, gamla Sovjet och Kuba när vi säger att våran demokrati är ganska bra. Journalister börjar mer och mer att ta fram dessa länder när dom vill ha argument mot kritiker.Jag såg hur Sverige såg ut för 40 år sen och kan jämföra med dagens.

   1. Jag har en sak till att säga.Tar sig inte dom folkvalda sig i kragen efter detta terrordåd och utövar lite självkritik så finns det garanterat inget hopp för framtiden. Men jag tror och känner till svenskt debattklimat att när det gått ett par veckor så är vi tillbaks till det gamla igen.Floskler som att detta är inte bilden av Sverige, sanningen ligger någon annanstans,Trump måste yra när han säger ”looks what happen in Sweden”, här har inget speciellt hänt, vi står upp för demokrati o.sv o.s.v. Jag är ganska säker på att detta har inte gett etablissemanget någon lärdom. Därför finns inget hopp för framtiden.

 17. Pettersson har raderat några av mina kommentarer skrivna i affekt.

  Helt ok!

  Petterssons blogg, Petterssons regler.

 18. Tack, Pettersson!
  Du är vårt rättesnöre.
  Vi ser upp till dig och för min del ska jag tänka mera noga.

  Vi har tillgång till en fantastisk informationskälla genom
  Petterssons blogg – den måste vi vara rädda om och
  respektera de regler vi har att följa.

  En tillrättavisning är en värdefull lärdom.

  Än en gång,
  Tack Pettersson
  //age

 19. Naturligtvis finns många invandrare som är skötsamma,dom skall vara kvar.Den som missköter sig skall ut omedelbart på en gång.Mvh Adolf

Kommentera

%d bloggare gillar detta: