Stäng

Sjöstedt vänder kappan efter vinden!

Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet vet nog inte vad han sagt eftersom han anklagar Expressen för att sprida en felaktig bild av vad han tycker. Sjöstedt blev upprörd över könssepareringen på skolbussen till Al-Azhar-skolan. I somras tyckte Sjöstedt att det var helt ok med separata badtider på badhusen. Detta talar han om i en intervju med Belinda Olsson i Almedalen 2016. 11 minuter in klippet finns beviset. Som sagt, det är bättre att tala sanning än att stå till svars för lögnen i efterhand. Framför allt inte anklaga någon för att sprida felaktiga bilder när det finns bevis för motsatsen.  Sakine Madon VLT

pek

Allt som oftast kommer pekfingret fram!? Tänk först!

4 reaktioner på “Sjöstedt vänder kappan efter vinden!

 1. Så jävla mycket som kommunister ljuger , så är det inte konstigt
  att han inte kommer ihåg när han hade motsatt åsikt.
  Han är ju även emot friskolor, men inte när det gäller hans
  egna barn, precis som Olyckan Ohly.

 2. Han tycker att kommunerna ska bestämma!
  Det är så lätt att prata på om olika problem men när det kommer till att praktiskt göra något för att lösa dem, då sviker modet för kommunisten, då ska minsann kommunerna bestämma.
  Ynkryggar är inte bara ett fult epitet utan en rätt benämning på allt för många av våra s.k. rikspolitiker. Rätt benämning borde vara riskpolitiker!

 3. Finns det någon som har frågat flickorna den enkla frågan ”Får du sitta var du vill i bussen eller är det någon som bestämmer var du skall sitta”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: