Stäng

Sveriges Förenade Muslimer – kvinnor ska ha sin mans tillåtelse för att gå ut

ISLAM. Kvinnor ska bara gå ut om de fått sin mans tillåtelse och om de går ut ska de vara täckta från huvud till fötterna, inte bära parfym och inte skoja. Det budskapet framförde en föreläsare hos föreningen Sveriges förenade muslimer (SFM) i oktober 2015, rapporterar Aftonbladet som sett en videoinspelning av föreläsningen.

I förra veckan rapporterades om Sveriges förenade muslimer – 12-åriga flickor kan komma till helvetet om de inte täcker sig. Organisationen har fått betydande summor i statliga bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) vilket har kritiserats efter avslöjande i bland annat SVT:s Uppdrag granskning om att SFM bjudit in föreläsare som stödjer terrorrörelserna IS och al-Qaida.

MUCF meddelad förra veckan att man för andra gången på kort tid inlett en granskning av SFM för att bland annat bedöma om föreningen uppfyller demokratikriteriet som är en förutsättning för att få bidrag. MUFC har skickat ett föreläggande till SFM som föreningen ska svara på senast den 6 april.

SFM fick ekonomiskt bidrag av Göteborgs stad senast i januari. Nu riskerar de att få betala tillbaka en halv miljon i statligt bidrag.

-Pettersson hör att vissa socialdemokrater vill förbjuda alla friskolor i landet. Jag tror det räcker med att förbjuda muslimska friskolor, det är där problemen finns. Kristna och judiska förskolor är det inte mer problem med än kommunala.

Om friskolor på bloggen

28 reaktioner på “Sveriges Förenade Muslimer – kvinnor ska ha sin mans tillåtelse för att gå ut

 1. ÄNTLIGEN ! (ja, Pettersson, jag vet ditt råd, att inte skriva med versaler)

  Tiden kommer ikapp islam och muslimerna!
  Fler och fler normala människor börjar inse vad islam/muslimer
  betyder.
  Fler och fler börjar inse att islam/muslimer inte kan vistas tillsammans med normala människor.
  Fler och fler inser att islam/muslimer måste bort från vårt fosterland.
  Fler och fler inser att vårt fosterland är i kris om islam/muslimerna får finnas kvar i vårt land.
  Fler och fler inser att islam/muslimerna tar över om vi inte stoppar dem och ser till att de får en intensiv hemlängtan.

  => Det finns ett hopp för vårt fosterland!
  => Vi kan rädda vårt fosterland!
  => Vi måste rädda vårt fosterland!

  Varje muslim är muslim!
  Varje muslim ska vara islam/koranen trogen!
  Varje muslim ska bidra till att islam tar över världen!
  Varje muslim ska bekräfta sin hjärntvätt 5ggr/dag!
  Varje muslim ska betrakta oss som fiender (enligt koranen)!

  Kan vi ha det så?
  Vill vi ha det så?
  Är du trygg med muslimer omkring dig?
  Jag är rädd!

 2. På 70-talet för 40 år tillbaka i tiden bodde jag på Rosengård i Malmö och det bodde muslimer där. De var arbetskraft-invandrare och höll en låg profil. Någon moské fanns inte i Malmö på den tiden. Dessa invandrare var trevliga och sociala. Inte en enda ung eller medelålders kvinna bar hijab eller någon annan muslimsk utstyrsel på den tiden. Endast gamla kvinnor från denna kultur. Dessa invandrare som jag lärde känna kom från gamla Jugoslavien, Turkiet och Pakistan. Både på kurser och på arbetsplatser på den tiden fram till 90-talet har jag träffat på kvinnor från Balkanhalvön (gamla Jugoslavien) och en kvinna från Syrien som var bekännande muslimer men de klädde sig som svenska kvinnor i allmänhet och hade fullt synligt hår och jag tror t o m de tog sig ett järn då och då . Är det islam som har radikaliserats de sista årtionde eller är de andra fanatiska oberäkneliga muslimska inriktningar som har tagit sig hit eller är det en kombination av både och.

 3. Mycket besynnerligt! Försvinner inte den skrivna kommentaren, så hamnar ett svar till någon totalt galet, oavsett att man själv manövrerat enligt konstens alla regler och med reda inloggat. Någon mer som dras med dessa nog så irritabla och tidsslösande problem? Hör i så fall av Er, i all sin dar!
  Tack och bock från Andreas 🙂

 4. Ja det kommer nog fan att bli ett annorlunda liv för
  fjanten på bilden och alla brunstiga Batikhäxor som
  längtat efter att landet ska fyllas upp med efterblivna
  Medeltidsfigurer. Att detta land har styrts, och styrs
  av fullständiga idioter dom senaste 20 åren blir mer
  och mer uppenbart för varje dag! ?

  Det är patetiskt att se och höra den fjantiga så kallade
  Alliansen gnälla om att Sossarna är skadliga för landet,
  och visst är dom det,, men vad vill Alliansen med landet?
  Jo precis samma sak som Sossarna, att islamisera och’
  köra landet i botten, Annie Lööf vill ju importera 30 miljoner
  till, givetvis utan att bli tillfrågad hur detta ska finansieras
  A:.K.Batra vet väl inte från Morgon till kväll vilken inriktning
  hon ska ta.”Majoren ” vet väl inte om han ska skita eller inte,
  det enda dom är rörande eniga om är att något samarbete
  med landets största parti SD blir det inte,, och ändå är det
  den enda konstellationen som kunde skicka sossarna dit där
  dom hör hemma, i opposition..

  Den märkliga Annie Lööf har inga som helst förslag hur man
  ska lösa problemen med dom horder av invandrare vi har idag,
  men vill ändå att Sverige ska ta emot 30 miljoner till,
  utan att ifrågasättas för sina idiotiska förslag,?
  har landets bönder blivit tokiga som väljer denna flicksnärta
  som endast har en tillgång, ”Käften”, ? Bönder var annars
  kända för att stå med båda fötterna på jorden, vad har hänt?

 5. Att födas i ett ”renlärigt” muslimskt land är ett helvete inte inst för kvinnor, eftersom ens människovärde bestäms av vilket könsorgan man har. Dessutom blir det kvinnobrist pga rätten för den som har råd att köpa sig fyra fruar.
  Inget under att de kåta killarna tar sig hit för att våldta vita kvinnor? Verkställ kastrering med kniv (redan innan de våldtagit) ifall de vägrar att återvända till varifrån de kom!

 6. Nazistiska ,främlingsfientlig och islamofoba Aftonslasken skriver Rasistiskt om:
  ”Kvinnor får inte gå ut, ha parfym eller skoja”och skyller allt på Islam att ta upp en sak som denna vittnar om deras RASISTISKA och mörka motiv,dom fiskar i grumliga vatten
  deras rätta sida slinker igenom och det spel dom bedrivit senaste tiden är för att dom är skit rädda för SD annars är AB en fullfjädrad rasistisk hat tabloid dom har sina bruna skjortor med svastikan under kavajerna

 7. Aktivisterna för jämlikhet och demokrati, var väl upptagna med att förhindra SD att hyra allmänna lokaler? Ja tyvärr har vi skådat Ankeborg i ett nötskal. Vi lever i en serietidning med ankor där vissa har diskhanddukar på skallen och alla saknar humor.
  Men det är ett samhälle riksdag och migrationsverk lagt ned sin egen själ och sveriges ekonomi, för att skapa. Kvack kvack.

   1. Har han stickat/sytt/virkat pelaren själv? Har han tillverkat den av sitt eget skägg? I alla fall samma färgskala.
    Ursäkta, men hur i hela f-n kan man komma på något så dumt eller vill han verkligen ha plats för ”alla tomtarna på loftet”?

   2. Good grief, old chap! Här har min högt aktade herre sannerligen lyckats fånga själva inkarnationen av den med idiotism och allsköns svagsinne behäftade radikalfeminismen. Den ultimata symbolen för svensk värdegrunds- och identitetspolitik kan, tack vare grevens vackra försorg, avnjutas å det anrika Petterssons. Charmant, gode bror!
    Nå! Låtom oss hoppas att någon barmhärtig människa inom en icke alltför avlägsen framtid beslutar sig för att medelst en rekorderlig käftsmäll befria den ovan figurerande agitatorn från dennes förmodligen obeskrivliga lidande och varande.
    Eder ödmjuke tjänare och tillskyndare,
    Andreas, devot domesticus med ledig eftermiddag 🙂

   3. Eva
    Underbar komentar!!!
    Ja man undrar ju hur 17 man kan komma på något så…. gräsligt fult!!!

 8. Sinnessjuk religion och kultur ,primitiv och vidrig människosyn. islam spottar kvinnorna rakt i ansiktet och har producerat noll förutom elände.

  1. Jo då dom bidrar visst till vetenskap och forskning ,en grupp forskare i Saudi har fått till uppgift att ta reda på om kamelpiss kan bota cancer försöken gick alldeles utmärkt förutom att alla patienter dog
   försöken fortsätter i Allhas anda

 9. Veronica Palm har hon en man ? annars får hon inte gå ut alls.Mona sthalin
  har ju Bossce som hon skylt alla sina minnesluckor på(Glömt att betala skatt mm,mm) Så nu kan Bosse ta en tabbe på sin kärring och ge henne utegångsförbud ,för båda har ju som bekant konverterat till Islam och det innebär väl att dom räknas som muslimer ?Annars hånar dom bara religionen och alla Svenskar om dom inte menar någonting annat med sin konvertering än bara att demonstrera sin illvilja och förakt ,,,,,PÅ MED BURKAN TJEJER och Allah kommer att ta emot er när det är dax och ge er en ennuk att roa er med Allah aqbar

  1. Ps)självmordsbombarna får ju 72 oskulder mellan 7 -11 år att sexuellt förgripa sig på så om Mona spränger sig själv i luften kan hon få 2 ennuker

 10. Köper vi bra framhjulsdrivan bilar, får vi framhjulsdrivna bilar i landet.
  Tar vi in muslimer får vi ökande endel personer med muslimska värderingar.
  Vem kan vara förvånad över det?

 11. Och frågorna från ljugmedia är, milt sagt, mjuka.

  Muslimer predikar att en kvinna inte får ha ett arbete. Hur rimmar det med målen med sysselsättningsgrad.

  Och varför sticks inte mikrofonen framför flabben på FI? ”Tar ni avstånd från detta?”

 12. Var är demonstrationerna? Gudrun….. hallllllllå?

  SÅklart, det var MUSLIMER som predikade kvinnoförakt, så då tiger feministerna still. ”patriarkatet är bra – bara det är rätt gubbar bakom”

  1. Varför bara bakom? Jag kan se Gudryn och den nya svarta på en dromedar. Varför inte på en kamel. Ledtrådar – båda vill vara ovan och kamelen har två.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: