Babbe åtalas för våldtäkt på funktionsnedsatt kvinna


INVANDRARVÅLD. En man åtalas misstänkt för att ha våldtagit en kvinna med intellektuell funktionsnedsättning. Mannen ska med våld och tvång tvingat sig på kvinnan. Det var på sommaren 2015 som mannen som är i 20-årsåldern ska ha tvingat kvinnan att ha samlag och utföra oralsex på mannen på ett boende i Stenungsund.  

Mannen ska genom våld och tvång ha hållit fast kvinnan och tryckt ner henne med sin kroppstyngd, enligt åtalet.

Kvinnan har, enligt åtalet, en intellektuell funktionsnedsättning vilket gör att hennes mentala ålder pendlar mellan 4 och 12 år och hon var i behov att assistans för att klara sin vardag. De omständigheterna gör att kvinnan befann sig i en särskilt utsatt situationen menar åklagaren i åtalet. Mannen förnekar brott, men enligt åklagaren har mannens sperma påträffats i kvinnan.

-Pettersson noterar att lokaltidningen glömmer bort att nämna att mannen hör hemma en bra bit från Västkusten. Han är 23 år, heltidskriminell och hade ingen som helst anledning att befinna sig på boendet.

Guled Ibrahim Abdullahi, född 1994, är tidigare dömd för flera fall av butiksstölder, olaga hot, försök till bedrägeri, narkotikabrott, rattfylleri och olovlig körning. Tidigare har Abdullahi klarat sig undan med dagsböter och villkorlig dom, den flatheten skyddade inte den våldtagna kvinnan…

Uddevalla tingsrätt, B 56-17


2 responses to “Babbe åtalas för våldtäkt på funktionsnedsatt kvinna

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det ligger uppenbarligen i dessa subhumana MENA-resenärers karaktär att förgripa sig på oskyldiga människor och att i övrigt utföra alla upptänkliga kriminella handlingar – ett påstående vi sett oräkneliga bevis för. Man kunde lika gärna ha släppt samtliga internerade individer inom exempelvis Amerikas fängelser på fri fot i Sverige och låtit dem härja fritt efter behag. Den skada dessa delinkventer skulle ha åsamkat nationen kan icke ha varit värre än vad vi nu upplever ifråga om den katastrofala eskaleringen av våldsbrott.
  Andreas.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Även om AKB nu lanserat en teori om att det inte spelar någon roll var folk kommer ifrån så kan jag inte låta bli att fråga mig vad Abduallahihi gjorde i sitt hemland. Vad levde han av? Har han ett brottsregister där? Varför är han här?

  Varför får eritreanska unga män asyl för att slippa göra militärtjänstgöring i sitt hemland? Begår inte Sverige ett brott?
  https://putilov.org

  Om människor som vägrade göra militären i Sverige åkte till Hawaii och fick asyl där – det skulle ju kännas lite missriktat? Skönt med semester men är det rätt av ett land att beröva ett annat land på deras försvarspotential? Det borde ju bryta mot någon internationell klausul? Det kan inte vara rätt?

  Regeringens och polisens och migrationsverkets agerande 2015 måste utredas av professionella? Vad gjorde egentligen Maria Ferm? Miljöpartiet? Kaplan? Kuhnke? Moderaterna (ingen säger nya längre va?) har bett KU titta närmare?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: