Imam blottade sig för kvinna i Pildammsparken, Malmö – döms till dagsböter

INVANDRARBROTT. Kvinnan var ute och gick med sin hundvalp när hon mötte en man som visade sin penis. Fem år senare döms 40-åringen för sexuellt ofredande. Märkligt nog är hatmedia tysta trots, eller kanske tack vare att det rör sig om en troende, aktiv och känd muslim. 

Shahid Mehdi, har bland annat gjort sig känt för uttalande som att kvinnor som inte täcker sig tigger om att bli våldtagna och får skylla sig själva. 

Mannen greps av en motorcykelpolis kort efter att kvinnan hade slagit larm. Han pekades direkt ut på platsen. Kvinnan har berättat att hennes valp började morra när hon passerade ett av buskagen i parken. När hon satte sig ner för att koppla hunden dök blottaren upp ur buskarna framför henne. Han frågade vad hon och hunden hette. Sedan drog han byxorna och visade sin erektion. När hon tog hunden i famnen och sprang följde han först efter.

Imamen har hela tiden nekat till anklagelserna och antytt att han kan vara utsatt för en konspiration. Hans egen version är att han kissade i buskarna eftersom den offentliga toaletten i närheten var så pass smutsig att han inte ville använda den. Det är omöjligt att någon såg när han urinerade, menade han.
Rätten väljer att tro på kvinnan och inte på 40-åringens i delar “osannolika” berättelse. Klockslagen under kvällen är viktiga för den slutsatsen.

Mannen menar att han talade i telefon med sin fru vid tidpunkten då kvinnan slog larm via 112. En undersökning av hans telefon visade dock att det inte pågick några samtal på hans mobil när brottet skedde.

40-åringen döms nu för sexuellt ofredande, en allvarlig kränkning enligt domen. Att mannen sprungit efter kvinnan är försvårande enligt rätten. Samtidigt påverkas helhetsbedömningen av att det har hunnit gå fem år sedan händelsen. 40-åringen ska nu betala dagsböter på 19 800 kronor och skadestånd på 5000 kronor till kvinnan.

-Pettersson hittade ovanstående på Sydsvenskan och undrar varför tidningen är så fräck att de inte nämner att det rör sig om en av samhällets stöttepelare…

Den dömde är Shahid Mehdi, född 19770204, boende i Köpenhamn, Danmark. Dom B 1931-13.

Brott som den tilltalade döms för
Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken. 2012-08-21
Påföljd m.m. Dagsböter 60 å 330 kr

Shahid Mehdi ska också betala advokatkostnaden på 15 125 kronor. Han har möjlighet att överklaga till den 13 april.

TIDIGARE 2013-05-11. Malmös blottarimam i farten igen?

I mars greps en blottare i Pildammsparken i Malmö. Det var i sig inget ovanligt. Det ovanliga var att det handlade om den prominente imamen Shahid Mehdi. Mehdi, som är bosatt i Malmö, är huvudimam i den islamistiska Taubamoskéen i Köpenhamn och tillika rektor för den islamistiska friskolan Iqra på Nörrebro.

Mehdi uppgav för polisen att han på väg från jobbet brukade stanna och promenera i någon park. Där greps han av stark lustatt urinera. Istället för använda någon av parkens toaletter gick han in i ett buskage.

Den unga kvinnan som bevittnade det hela och sedan utsattes för hans kontaktförsök ”missförstod det hela”.Intressant i sammanhanget: Shahid Mehdi har tidigare i debatter hävdat att kvinnor utan hijab (huckle)”ber om att bli våldtagna”.

 Tyvärr har Tingsrättens huvudförhandling blivit uppskjuten gång på gång sedan huvudvittnet flyttat till USA. Men nu var detkanske tid igen….Skånskan berättar att igår anmälde några kvinnor en blottare i Slottsparken.

Polisen grep en man i 35-årsåldern med karaktäristiskt signalement (liten, fet med stort svart skägg ?). Åldern och beteendemönstret stämmer. Är nu Shahid Mehdi i farten igen ?

20slackman2.600 Förenade i judehatet

En intressant fråga: Kan han verkligen avhålla sig från sina perversioner då han är omgiven av unga flickor på skolan varje dag? Såväl moskéen som skolan är knutna till Muslimska Brödraskapet… Denna Mehdis arbetsgivare har ännu inte kommenterat hans säregna hobbyverksamhet….Förhoppningsvis är Iqraskolans föräldrar uppmärksamma…

Malmöpolisen sände ut ett pressmeddelande på torsdagskvällen: ”Blottare gripen, Slottsparken. Uppringare till ledningscentralen berättar att en man onanerar öppet i höjd med Kommendörsbron i Slottsparken. Patruller skickas till området och med hjälp av goda signalementsuppgifter kan en man i 35-årsåldern gripas på Slottsgatan en kvart senare.”

JIHAD I MALMÖ

10 thoughts on “Imam blottade sig för kvinna i Pildammsparken, Malmö – döms till dagsböter

 1. Shahid skrämde kvinnan med hunden i parken, Malmö från vettet! Förstår han det ? Vi vet inte vad han är kapabel till, nästa gång kanske någon oskyldig blir våldtagen. Han är dömd för gärningen till ganska höga böter. Hur begåvat är det att visa sina 2,5 centimeter för en kvinna som är ute och rastar hunden ?
  En normalbegåvad person förstår att detta beteende inte är lämpligt MEN inte muslimen Shahid!
  Tyder på ett mycket lågt IQ men det är väl också någon annans fel, de skyller alltid på andra de fega offerkoftorna!
  För 24800:-kr hade Shahid kunnat köpa många horor i Köpenhamn där sexköp är lagligt!

 2. Jag kan tvivla vad imamen gjorde: sexuell eller biologiska behov. Således för två år sedan var jag i bussen 34 i Malml. Framför mig fanns infödd svensk. Jag tror att vissa kontorist Han hade byxor och jacka i samma sand vit färg. Han satte en av sina knän upp för att få ett stöd för stol framför en annan knä var nere. Expediten sätta handen i fickan och börjar röra hans penis rytmisk. Hans andning blev djupt. Folk kommer och går men efter att han var en svensk i hans sena 40s ingen agerat. Slutligen han nå orgasm och även skrika. På nästa station gick ut försöker åtgärda byxor, skjorta etc. Jag var bakom honom och jag ser som alla men inte som en man kunde onanera på. Jag tror att han kom från sitt arbete kåt.

 3. Vilken värdegrund har hen?
  Borde skickats tillbaka till den plats hen kom ifrån!

  • Det finns bättre lösningar. Vi har bra jägare i Sverige så förklara honom fredlös.

 4. Hade han visa sin lilla snopp till mig så hade jag dragit en saftig djungel spark på pungkulorna så att dom finns att hämta på Jylland i Danmark om dom inte har sparkat vidare dom till dubai

 5. Skall det verkligen behöva ta 5 ÅR innan eländet döms? Inte undra på att folk börjar ta lagen i egna händer.

 6. Helt i linje med koranen.
  Kvinnan är underlägsen mannen.
  Kvinnan är som en åker.
  En åker ska brukas.
  Alla muslimer ska följa koranen.
  Alla muslimer ska bekräfta sin hjärntvätt fem ggr./dag.
  Alla muslimer är muslimer.
  Känner du dig trygg med representanter för den sekten
  omkring dig?
  De finns överallt och de blir fler.
  De förökar sig som råttor och vi importerar fler.
  Kan vi fortsätta så här?
  Måste vi göra något gemensamt?
  Hur länge kommer vårt fosterland att vara vårt fosterland?
  Tänk!

Kommentera