Stäng

Chicago Facebook våldtäkt – pojkgäng från 14 år

Idag häktades den förste av 6 pojkar som livesände sin våldtäkt av en 15 årig flicka på Facebook. Han är 14 år! Runt 40 personer tittade på sändningen men INGEN ringde polisen. Måste ha varit likasinnade. Först när en av pojkarnas mamma släpade med sig sonen till polisen  enligt Fox news och visade klippet, då  hände något. Mönstret har en skrämmande likhet med det svenska fallet. 

Den 15-åriga flickan rapporterades som försvunnen då hon inte kom hem  den 19 mars. Då hade hon lurats in i en lägenhet av en av pojkarna som hon kände.  Där blev hon våldtagen av upp till 6 pojkar.

Det som händer efter att detta blivit känt är som salt i såren och lite till.  Hela familjen blir hotade. Folk kommer till deras hem för att skrämmas.  Flickan smutskastas. Detta gör att polisen flyttar familjen till ett ”safehouse”. Tyvärr så fortsätter angreppen via sociala medier för att skrämma dem till tystnad.

Detta beteende har ett speciellt signum. Ett signum av unga muslimpojkar som genom sin uppfostran tror att de kan göra vad de vill och sedan hyllas för det – absolut inte straffas.  Nu var en mamma otroligt vettig och tog med sin son till polisen och det var heroiskt gjort av henne OM min gissning stämmer.

När man jämför med den livesändningen som var här i Sverige så har den många likheter. Frågan är om de blivit inspirerade av den svenska som hände i Januari?? Då googlar man och hittar ett flertalet livesändningar av våldtäkter i USA. Till och med flickor som filmat andra flickor bli våldtagna. Vad är det för fel i huvudet på dem?? Vart är vi på väg när unga har och utför dessa skruvade tankar och handlingar? Vilka skall ta över? Inte dessa hoppas jag!?!

0

 

1 reaktion på “Chicago Facebook våldtäkt – pojkgäng från 14 år

  1. Fördumningen och degenereringen av människosläktet verkar breda ut sig i allt snabbare takt. Bevisligen inte bara i Sverige utan över hela vårt klot. Historiskt sett har alla de sk ”högre kulturerna” som funnits, dvs som romare, egyptier, greker m fl gått sin undergång tillmötes. Ofta beroende på vanstyre eller religiösa stollerier. Men då var det geografiskt sett begränsade områden som berördes. Nu verkar det som om hela världen har blivit tokig. Det verkar som om historien upprepar sig..
    Det bar bättre förr, mycket, mycket bättre!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: