Pedofila drag inom muhammedanismen


Det är inget fel med att ett våldtäktsoffer gifter sig med våldtäktsmannen, enligt en muhammedanska lagstiftare från Malaysia,  som även anser att att e del nio-åringar var ”fysiskt och andligt” redo för äktenskap. 

Han anser också att en del 12- och 15-åriga flickor ser äldre än deras faktiska åldrar.  ”När vi diskuterar 12- och 15-åringar, ser vi att deras kroppar är som 18-åriga kvinnors .

TheStar

FjärranÖsternRedaktören påpekar: Det är från dagens tidning, inte nått nummer från medeltiden!


5 responses to “Pedofila drag inom muhammedanismen

 • dave

  Varför blir jag inte förvånad? Islam i dess prydno.

  Gilla

 • Robert

  Fy fan är det minsta man kan säga!! Vad ska vi göra? Hur ska vi agera? Något måste göras för att inte förstöra för våra döttrar och deras barn. Jag är 46 år och trebarnspappa till 3 fina döttrar som jag inte vill detta öde!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Givande, intellektuella samtal med hustrun, står nog inte särskilt högt i kurs hos de där s.k männen. På det mentala planet är det dock åldersmässigt utmärkt. Blir också enkelt att upprätthålla den patriarkala(på riktigt) maktbalansen; konfiskerat lördagsgodis eller indragen veckopeng är tungt artilleri. Utegångsförbudet finns sedan innan och med det tvingande sexuella umgänget så känns det både ”fysiskt och andligt” som den grövsta formen av pedofili. Brinn i helvetet, era äckliga avskum!

  Gilla

 • age

  Alltså dags att Fi-tanternas 12 åriga döttrar gifter sig med muslimer.

  Gilla

 • Ståfräs

  Helt OK, står nog högt upp på FIs partiprogram.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: