Stäng

Pedofila drag inom muhammedanismen

Det är inget fel med att ett våldtäktsoffer gifter sig med våldtäktsmannen, enligt en muhammedanska lagstiftare från Malaysia,  som även anser att att e del nio-åringar var ”fysiskt och andligt” redo för äktenskap. 

Han anser också att en del 12- och 15-åriga flickor ser äldre än deras faktiska åldrar.  ”När vi diskuterar 12- och 15-åringar, ser vi att deras kroppar är som 18-åriga kvinnors .

TheStar

FjärranÖsternRedaktören påpekar: Det är från dagens tidning, inte nått nummer från medeltiden!

5 reaktioner på “Pedofila drag inom muhammedanismen

  1. Fy fan är det minsta man kan säga!! Vad ska vi göra? Hur ska vi agera? Något måste göras för att inte förstöra för våra döttrar och deras barn. Jag är 46 år och trebarnspappa till 3 fina döttrar som jag inte vill detta öde!

  2. Givande, intellektuella samtal med hustrun, står nog inte särskilt högt i kurs hos de där s.k männen. På det mentala planet är det dock åldersmässigt utmärkt. Blir också enkelt att upprätthålla den patriarkala(på riktigt) maktbalansen; konfiskerat lördagsgodis eller indragen veckopeng är tungt artilleri. Utegångsförbudet finns sedan innan och med det tvingande sexuella umgänget så känns det både ”fysiskt och andligt” som den grövsta formen av pedofili. Brinn i helvetet, era äckliga avskum!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: