Afrikaner eftersöks för rån av bingohall

INVANDRARVÅLD. Beväpnade gärningsmän slog till mot Högdalens bingohall precis vid öppning. Samma bingohall utsattes för ett liknande rån i somras och nu vädjar polisen om hjälp. – Vi tror att de kommer fortsätta om de inte stoppas, säger förundersökningsledaren Peter Cedenblad.

Klockan var strax efter 12 lördagen den 11 mars när larmet kom in till polisen om ett rån mot bingohallen i Högdalen. Två omaskerade gärningsmän hade tagit sig in i lokalen med några minuters mellanrum.
På övervakningsfilmer från bingohallen ses en av gärningsmännen först gå ner för trappan mot hallen för att ”kolla läget”.

Gärningsmannen gick sedan ut och släppte in den andra gärningsmannen, som kom in i bingohallen med ett vapen. Han går sedan fram till en man som jobbar på bingohallen och tvingar honom att öppna kassaskåpet.

Den anställde påpekar då att det är tidslås på kassaskåpet, vilket innebär att det inte kommer gå att öppna, men gärningsmannen sätter ändå pistolen mot hans rygg och de går bak mot rummet där kassaskåpet finns.
– Han försöker få upp kassaskåpet men det lyckas ju inte så gärningsmannen som håller i pistolen tar pengar som den anställde har i närheten av sig och springer sen ut ur bingohallen, säger Peter Cedenblad.

– Vi tror att de fortsätter så länge de lyckas med vad de gör, säger Peter Cedenblad.
Känner du igen männen? Eller har du andra uppgifter att lämna om fallet? Hör du av dig till polisen på 114 14.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Afrikaner eftersöks för rån av bingohall

 1. Numera går ingen samhällsverksamhet säker från dessa väpnade rån, och det vore kanske på sin plats att fråga själve överstedjävuln för detta näpna och berikande importprojekt, nationalnarren Löfvén, om han möjligtvis förmår identifiera en av sina omhuldade och lönsamma skyddslingar. Detta, mina vänner, är resultatet av den humana stormaktens feministiskt genomsyrade praktskandal, där statskonsten i praktiken utövas av klimakteriejollrande blomsterhattstanter med osedliga intentioner och smak för allt som strider mot vanligt sunt förnuft och normalt omdöme.
  Andreas.

 2. Tur att man inte satt i sig en finare middag, man blir ju kräksig av att se importen som aldrig förnekar sig i något sammanhang.

 3. Dessa svenskar…. Sverige har aldrig varit tryggare sägs det.

  Läste en notis:
  En 20-årig man har anhållits misstänkt för att ha våldtagit en pojke.

  Våldtäkten anmäldes i Västerviks kommun vid 17-tiden på måndagen. Den misstänkte mannen greps och anhölls senare.

  Pojken är yngre än 15 år.

  Någon mer än jag som anar att det är en ”berikare” som varit igång igen…?

Kommentera