Stäng

Kriminella gatubarn gäckar polisen

”Det är svängdörrar här hos polisen för vissa, de har lärt sig att de kan begå brott och nästan inget händer”.

Det gäller Uppsala som likt många större städer gäckas av gatubarn från Afghanistan och norra Afrika som missbrukar, rånar och stjäl.

Ivar Arpi på SvD beskriver ett ökat problem med dessa ungdomar som missbrukar rökheroin i stor skala och skaffar pengar till detta genom att råna och stjäla. Cirka 80 procent av alla ungdomsbrott i Uppsala kan härledas till dessa ensamkommande från utomeuropeiska länder, säger man från polisens sida.

Olika teknikaliteter gör att socialtjänsten inte kan ingripa och inte sällan tvingas polisen därför att släppa ynglingarna.

Ungefär 11 procent av de cirka 900 afghanska ungdomar som sökt sig till Uppsala missbrukar och bland ynglingarna från Marocko är problemet ännu större, trots att de utgör en betydligt mindre grupp.

Det behövs en omgående lagändring, menar Arpi, som också ser orimliga konsekvenser av det svenska samhällets djungel av paragrafer.

SvD

12 reaktioner på “Kriminella gatubarn gäckar polisen

 1. Drägg, som förstör vårt samhälle. Tänk alla våra unga äktsvenska tjejer de äckelasen dessutom är på och förstör.

  VAD FLYR DE STINKANDE ASEN FRÅN????? VA, VA, VA?????

 2. Det är tydligen inte bara media, som står på de kriminellas sida utan även myndigheter och politiker.
  Tillståndet kallas anarki.

  1. Det är tyvärr inte bara media, myndigheter och politiker som gullar med kriminella invandrare utan framförallt är det en samling medelålders kåta kärringar.
   Jag höll på att spy när jag såg detta klippet på youtube:

   https://www.youtube.com/watch?v=3vTL28TqnK4

   som ett gäng pedofiler på Thailand semester.

   1. Även massor tjocka, feta swinjor älskar dessa nollor framför sina egna barn.

 3. Förlamade riksdagsledamöter och en regering som följer i spåren av de tre senaste lika handlingsförlamade, gör att våra lagar inte är tidsenliga.
  Myndigheter som inte tillåts samarbeta p.g.a om inte annat data och meddelandeskydd, så rivalitet om anslag, gör att vi liksom en snöboll i helvetet förintas. Men liksom fågel Fenix uppstår i ny skepnad nu som landet Absurdistan.

 4. Bästa grejer vaaaaaa Hahahaha Hahahaha
  Regeringen bör straffas med strängaste straffet någonsin som finns I universum inte oskyldiga människor vi som är oskyldiga.
  Terrorister och jävla Regeringen bör straffas med samma straff

  1. Politiker jaha…………………..ett avslöjande exempel kan du se i det här korta klippet !

   1. Det är märkligt att politiker inte kan köpa egna lägenheter med tanke på vad dom tjänar.Men det är väl snålheten och fusket som lockar.

   2. ”Varför kan du inte svara på det”……..en fullständigt berättigad fråga från en journalist ………..svaret försvinner med politikern nerför rulltrappan, ynkligt.
    https://www.youtube.com/watch?v=RaDXfgZmyRI
    Visst är det uppenbart att politikerna vill byta ut den svenska befolkningen, särskilt de som har förmåga att tänka själva.

  2. Vem behöver politiker som skapar KAOS som de kan tjäna pengar på och inbilla oss att om vi röstar på dem så skall det bli ordning. Men,skulle det bli som landet var på 1960-talet så skulle de ju inte behövas och inte heller alla de andra institutioner som de skapat och där man också lever av andras skattepengar.
   / Trött på käbblet

  3. Därför jordens dummaste folk vill ha det så. Vid det senaste valet var de (87% och valet innan var det 95%, som i sitt storhetsvansinne önskade detta. Ömka inte svenskingarna ty de får vad de förtjänar och det kommer ännu mer för henerna – hönsen fortsätter på den inslagna vägen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: