Imam blottade sig för kvinna i Pildammsparken – döms till dagsböter


INVANDRARBROTT. Kvinnan var ute och gick med sin hundvalp när hon mötte en man som visade sin penis. Fem år senare döms 40-åringen för sexuellt ofredande.

Mannen greps av en motorcykelpolis kort efter att kvinnan hade slagit larm. Han pekades direkt ut på platsen. Kvinnan har berättat att hennes valp började morra när hon passerade ett av buskagen i parken. När hon satte sig ner för att koppla hunden dök blottaren upp ur buskarna framför henne. Han frågade vad hon och hunden hette. Sedan drog han byxorna och visade sin erektion. När hon tog hunden i famnen och sprang följde han först efter.

40-åringen har hela tiden nekat till anklagelserna och antytt att han kan vara utsatt för en konspiration. Hans egen version är att han kissade i buskarna eftersom den offentliga toaletten i närheten var så pass smutsig att han inte ville använda den. Det är omöjligt att någon såg när han urinerade, menade han.
Rätten väljer att tro på kvinnan och inte på 40-åringens i delar “osannolika” berättelse. Klockslagen under kvällen är viktiga för den slutsatsen.

Mannen menar att han talade i telefon med sin fru vid tidpunkten då kvinnan slog larm via 112. En undersökning av hans telefon visade dock att det inte pågick några samtal på hans mobil när brottet skedde.

40-åringen döms nu för sexuellt ofredande, en allvarlig kränkning enligt domen. Att mannen sprungit efter kvinnan är försvårande enligt rätten. Samtidigt påverkas helhetsbedömningen av att det har hunnit gå fem år sedan händelsen. 40-åringen ska nu betala dagsböter på 19 800 kronor och skadestånd på 5000 kronor till kvinnan.

-Pettersson hittade ovanstående på Sydsvenskan och undrar varför tidningen är så fräck att de inte nämner att det rör sig om en av samhällets stöttepelare…

Den dömde är Shahid Mehdi, född 19770204, boende i Köpenhamn, Danmark. Dom B 1931-13.

Brott som den tilltalade döms för
Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken. 2012-08-21
Påföljd m.m. Dagsböter 60 å 330 kr

Shahid Mehdi ska också betala advokatkostnaden på 15 125 kronor. Han har möjlighet att överklaga till den 13 april.

TIDIGARE 2013-05-11. Malmös blottarimam i farten igen?

I mars greps en blottare i Pildammsparken i Malmö. Det var i sig inget ovanligt. Det ovanliga var att det handlade om den prominente imamen Shahid Mehdi. Mehdi, som är bosatt i Malmö, är huvudimam i den islamistiska Taubamoskéen i Köpenhamn och tillika rektor för den islamistiska friskolan Iqra på Nörrebro.

Mehdi uppgav för polisen att han på väg från jobbet brukade stanna och promenera i någon park. Där greps han av stark lustatt urinera. Istället för använda någon av parkens toaletter gick han in i ett buskage.

Den unga kvinnan som bevittnade det hela och sedan utsattes för hans kontaktförsök ”missförstod det hela”.Intressant i sammanhanget: Shahid Mehdi har tidigare i debatter hävdat att kvinnor utan hijab (huckle)”ber om att bli våldtagna”.

 Tyvärr har Tingsrättens huvudförhandling blivit uppskjuten gång på gång sedan huvudvittnet flyttat till USA. Men nu var detkanske tid igen….Skånskan berättar att igår anmälde några kvinnor en blottare i Slottsparken.

Polisen grep en man i 35-årsåldern med karaktäristiskt signalement (liten, fet med stort svart skägg ?). Åldern och beteendemönstret stämmer. Är nu Shahid Mehdi i farten igen ?

20slackman2.600 Förenade i judehatet

En intressant fråga: Kan han verkligen avhålla sig från sina perversioner då han är omgiven av unga flickor på skolan varje dag? Såväl moskéen som skolan är knutna till Muslimska Brödraskapet… Denna Mehdis arbetsgivare har ännu inte kommenterat hans säregna hobbyverksamhet….Förhoppningsvis är Iqraskolans föräldrar uppmärksamma…

Malmöpolisen sände ut ett pressmeddelande på torsdagskvällen: ”Blottare gripen, Slottsparken. Uppringare till ledningscentralen berättar att en man onanerar öppet i höjd med Kommendörsbron i Slottsparken. Patruller skickas till området och med hjälp av goda signalementsuppgifter kan en man i 35-årsåldern gripas på Slottsgatan en kvart senare.”

JIHAD I MALMÖ


15 responses to “Imam blottade sig för kvinna i Pildammsparken – döms till dagsböter

 • Tussilago

  En muhamedansk lärd’s ”gräsliga” flygresa i Australien…
  Berätta för era döttrar, flickvänner och fruar, det är så här en del muhammedan förebilder tänker, uppträder & sen förmedlar till sina anhängare!

  Gilla

 • Thomas

  Som vanligt glömmer du signalementet :

  8cm, ful, illaluktande

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Blottarna borde samlas under en politisk och religiöst neutral Riksorganisation och ingå i RFSL och HBTQ rörelsen och kräva lika rättigheter. Varför inte anordna en tävling, SM i blottning där den med störst snorre vinner 1:a priset i blottning….Många skulle nog tycka det var lustigt och då kan givetvis även kvinnliga blottare delta, de finns men de är inte lika många av evolutionära orsaker….och biologiska men har träffat på en sådan en gång på ett nudistbad för länge sedan och blev chockad!

  Gilla

 • eugenecork

  om man tänker efter lite lätt (har gjort det, under
  sömnlösa nätter)…varför är det så skamligt att visa
  ORGAN?…Trynet (näsan) är ju oxå ett organ, varför
  är det tillåtet visa Trynet, men inte Pillevippen på män
  eller Muffen för töser?…människan är det enda djur
  som döljer antingen det ena el. andra…har Panel-
  hönsen här några teorier om varför det förhåller sig
  på detta vis…ni har ju i regel bra förslag på de mesta!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Ett terrorbrott?
  Han gjorde bara vad IS-kapisterna uppmuntrat dem till? Ta de vapen ni har till hands och gå till attack? Vad har jag i händerna frågade han sig? Och var det höger eller vänster?

  Synd att inte hunden han ta en biopsi?

  Gilla

 • Mimi N.

  Löfvén sveTsaren fick lokalbefolkningen att ‘kärleksbomba’ en och annan moské med röda och rosa pappershjärtan när det var någon brandolycka. Ni minns hur indignerad han var och hur han lovade hjälp med stora belopp för videobevakning av muslimska bönstållena.
  Kommer han eller någon annan i regeringen att mobilisera folket för att visa sympati och kärleksbomba sjuka innehållet av blottarens byxor ?
  Ursäkta mig för den motbjudande bild jag suggererar ….

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Jag tycker att fem år är en lång tid, detta är att slösa på samhällets resurser. Att mannen onanerat i buskarna tycker jag är ganska oskyldigt, han var kåt och ensam. Inget brott tycker jag.
  Att han följde efter kvinnan är ett ofredande, hon blev naturligtvis rädd men det fattar nog inte en muslim eller så bryr han sig inte.
  Om avsikten var att visa sin penis för kvinnan tycker jag att det bevisar att mannen är en av Stefan Lövens kompisar från särskolan, dvs ganska underbegåvat beteende.
  MEN imamen var kåt och behövde tömma prostatan, kan förstås och ursäktas, bättre han ser en porrfilm vilket är gratis över nätet idag!
  Det finns s.k. nudistbad överallt där par och blottare träffas nakna men det fungerar bara på sommaren.
  Att tömma prostatan behöver alla och de flesta är aktivast mellan 15-50 år!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Tillägg: OM denna imam även kan våldta vet vi inte MEN steget är nog INTE långt för en muslim som betraktar icke-muslimer som fredlöst boskap….! Ingen vidare människosyn har de!

   Gilla

 • gamgubben

  Varför så långt mellan brott och straff, kan inte vittnet höras via länk, hur många fler kvinnor har han inte under tiden hunnit ofreda.
  Vill rättsväsendet att vi ger upp och struntar i att anmäla?
  Förvisso bra för viss statistik, men ej för landets urbefolkning.

  Gilla

 • Tussilago

  Hur kan det ta 5 år att få någon fälld? DET är min fråga!!!

  Gilla

 • Ståfräs

  Fi o Feministregeringen, AFA o EXPO kommer anordna fackeltåg i parken för dom vill också få uppleva mångkulturen på äkta arabiskt,Islamistiskt sätt,välkomna, samtidigt demonstrerar vi mot SD och för muslimers rättigheter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: