Södra teatern pausar klubbar efter sexuella ofredanden


INVANDRING. Södra teatern i Stockholm har bestämt att pausa vissa av sina klubbar. Anledningen är bland annat att sexuella trakasserier har blivit ett återkommande problem.

I en text på sin webbplats uppger Södra teatern att kvällar där sexuella ofredanden, slagsmål och stölder varit vanliga ligger till grund för beslutet att pausa vissa klubbar. De beskriver att de har kämpat hårt för att skapa ett bra klimat, men att de nu måste agera för sina gästers och personals trygghets skull.

– En krogmiljö kommer alltid att vara lite stökig i och med att det är alkohol inblandat, men vi har upplevt att det har varit en ökning av sexuella ofredanden, säger nattklubbschefen Martin Johansson och tillägger: – Det har inte varit hundratals fall, utan något per kväll. Men ett fall är ett fall för mycket. Andra kvällar har det varit flera händelser.

Södra teatern går inte ut med vilka klubbar som pausas, då de inte vill riskera att peka ut någon särskild arrangör. Det är inte heller klart hur länge de berörda klubbarna kommer att göra uppehåll. – Det är en sak mellan Södra teatern och arrangörerna. Vi vill inte smutskasta någon, säger Martin Johansson.

Stockholmdirekt

-Pettersson noterar att Södra teatern kör med kollektiv bestraffning när man inte nämner vilka som missköter sig. Men de är väl rädda för att bli kallade rasister…

Man kan ju alltid spekulera när man läser om några av evenemangen på Södra Teatern

Södra Teatern har valt att pausa klubbarna Håll käften och dansa, Hammertime och Chocolate Factory med omedelbar verkan. Klubbarna har fokus på hiphop och r`n`b. Beslutet motiveras med att det har förekommit bråk och att tjejer har utsatts för sexuella trakasserier. Men för klubbarrangörerna kom beskedet plötsligt.

Nu är jag ingen specialist men har för mig att hip-hop är en förorts och  invandrarkultur…en babbe kultur…

Nåväl, tiderna förändras. 1973 uppträdde Olle Adolphsson på Södra Teatern

 


3 responses to “Södra teatern pausar klubbar efter sexuella ofredanden

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Mycket trivsamt att mitt i detta flöde av beklämmande nyheter skåda gamle Adolphsson! En air av en förfluten epok som för oss aningen äldre tedde sig betydligt mer angenäm än den nutida demoraliseringsprocessens subversiva härjningar inom det offentliga rummet.
  Andreas.

  Gilla

 • Mohammed

  Man ser klart och tydligt att babbarna inte går att integrera i ett civiliserat
  samhälle ,över allt där dom dyker upp så blir det stora problem varför i hevete tar vi in dom vad har vi för nytta av dom ,visar dom tacksamhet för att Svenskarna försörjer dom ,´?nej dom hånar oss ,plocka ihop dom värsta idioterna Ca 50% av Neger/Babbarna och släng ut dom med huvet före Jag tror att ca 50% platsar i en civilisation dom jobbar/försöker att sköta sig men resten kan dra på fanders ,dra in bidragen för alla svartingar
  till att börja med och lägg dessa pengar på vården/pensionärerna det skulle räck så för att få mig till ro

  Gilla

 • ulsansblogg

  Frågan är om det inte rör sig om en viss strategi från utländska krafter som saknar militär förmåga men tar igen det hela på ett historiskt sätt mer sofistisierat beprövat knep.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/01/vad-astadkom-svenska-naiva-politiker-i-afghanistan/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: