Kristna i första hand


Trump regeringen lägger fram förslag att kristna från mellanöstern skall ha förtur som flyktingar.

Ett sådant beslut skulle naturligtvis ha tagits för länge sedan i Sverige, istället för att ta in mängder med muhammedaner som inte delar vår värdegrund. Koranen 5.51 säger: Tag inte judar och kristna till vänner. Så varför kommer de i enorma mängder till våra kristna länder?


6 responses to “Kristna i första hand

 • eugenecork

  förklaringen finns att finna i detta
  http://www.bibeln.se/las/2k/matt#q=Matt+5%3A38-41

  39 Men jag säger er: värj er inte mot det onda. Nej, om någon slår dig på högra kinden, så vänd också den andra mot honom.
  40 Om någon vill processa med dig för att få din skjorta, så ge honom din mantel också.
  41 Om någon vill tvinga dig att följa med en mil i hans tjänst, så gå två mil med honom.

  Gilla

 • Polisen ber om lagändring – vill ha militärhjälp | Petterssons gör skillnad!

  […] Vi hade ett terrordåd i Sverige 1975. En av terroristerna som skrivs om på föregående länk, går numera lös på gatorna i Sverige trots dom på livstids utvisning och livstids […]

  Gilla

 • 66mn

  Jag tittade på ett program på kunskapskanalen det hette kristna håller på att utrotas och det handlar om hur kristna förföljs och avrättas över hela världen och detta var inget propaganda program utan bara rena fakta och inget annat. Och det var från Syrien som igentligentligen är dom kristnas högborg och där kristendomen började. Men nu finns det inte många kritiska kvar där längre på grund av att dom förföljs och avrättas. Men än finns det ett antal kvar, och dom sade att om dom bara hade råd så skulle dom försöka ta sig till EU men som dom sa så hade dom inte dom pengarna som det krävs för att ta sig hit, och jag tänkte att om jag bara hade en miljard så skulle åka ner dit direkt och använda allt ihop till att få med mig så många som möjligt upp hit till Sverige, för är det några som verkligen behöver hjälp så är det just dom kristna. Och jag kan lova att det skulle inte vara några som helst problem att integrera dom i det svenska samhället. Till skillnad från alla dom muslimer som kommit hit för en sak är säker och det är att dom kommer aldrig att integreras i det svenska samhället utan det kommer att bli parallell samhälle. Och ni som inte tror på detta, till er säger jag bara vänta och se.

  Gilla

 • jhonsson

  Och för att riktigt reta upp Trump, kommer naturligtvis Löfven och hans feministiska regering att göra tvärt om och bara ta emot muslimer.

  Gilla

 • Mimi N.

  Vad säger ‘hennes helighet’ Antje Schakalén om det ? Hon kokar …… må hon koka för evigt i djävulens container med trögflytande tjära – som prälle måste hon tro i ett liv efter detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: