En diktator talar – Besinna er


INRIKES. Statsminister Löfven manar till besinning och uppmanar de borgerliga partierna att i stället öppna upp för förhandlingar. Statsministern menar att demokratin i längden hotas om inte de folkvalda politikerna kan leverera.

”– Jag är uppriktigt orolig om vi ska ha samma utveckling i Sverige som vi såg i USA. Om det politiska systemet inte levererar tappar människor förtroende för demokratin. Vi har ansvaret som politiska ledare att se till att demokratin fungerar och att vi kan leverera också en besvärlig parlamentarisk situation.” Aftonbladet.

-Pettersson undrar vad fan karl menar. Delar av Alliansen har hotat att fälla hans budget som han inte har majoritet för och det påstår han hotar demokratin. Dessutom påstår statsministern att demokratin i USA inte fungerar, det kan han säga till president Trump som har stora problem att få igenom det han lovade i valrörelsen.

Löfven talar som en diktator…


41 responses to “En diktator talar – Besinna er

 • Stenbock

  Om någon till äventyrs inte känner till hur denne ”stassminister Löfven” ser ut på foto,bifogar jag en nytagen bild av exemplaret:

  Gilla

 • Truthfighter

  Du har rätt Pettersson, i titteln. Leverera ”rätt” saker, menar han. HANS saker, och ingen annans.

  Gilla

  • Truthfighter

   För sossarna är demokrati = social-demokrati, och inget annat. Som i själva verket översatt blir = diktatur. För när ideologiskt envälde och ensyn råder, är det så. Varken mer eller mindre. Eller varför tror ni Löven pendlar till diktaturer titt som tätt. För att han känner sig hemma där såklart, i samsynen på hur ett land ska ledas.

   Gilla

 • Kurt

  Det råder naken panik hos Sossarna och deras medlöpare

  Gilla

  • Kurt

   Kan jämföras med de sista dagarna av DDR innan muren föll.

   Liked by 1 person

   • ASA

    Förlåt, men innan muren föll.. Innan samhällskollapsen är ett faktum för varje människa i Svea Rike.
    Diktator eller dåre eller djävulens hantlangare? Vilket är värst?
    Var redo Moder Sveas barn🇸🇪

    Gilla

 • Lena

  Var, när och hur ska man våga ingripa när någon behöver hjälp, civilkurage jaha…………
  hård dom i ett självförsvarsmål !
  http://www.dagensjuridik.se/2017/03/fem-ars-fangelse-misshandel-av-inbrottstjuv-star-fast-hd-provar-inte-fallet

  Gilla

 • Lena

  Julia Caesar med en ny rykande aktuell krönika på Snaphanen, den är verkligen mitt i prick !
  http://snaphanen.dk/2017/04/01/sondagskronika-pk-landet-sverige/
  Arma barn som växer upp i Sverige i dag.

  Gilla

 • Lena

  Den här mannen och ledaren LYSSNAR på sitt folk !
  https://pbs.twimg.com/media/C8WZNoWXkAExH8F.jpg:large

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Gilla

 • Involuntarium

  Besinna Er? Vad fan menar pappskallen? Tydligen är hen beredd att utlysa nyval om hen inte får som hen vill med skatterna! Tydligen har hen lämnat en invit till konselj med oppositionen för att göra upp om föreslagna skatter!

  Djävligt smart drag av hen! Om opositionen får igenom en enda förändring i nu lagda skatteförslag, kommer opositionen att få äta upp det med hull och hår, vid riksdagsvalet år 2018! Det blir opositionens fel att Sveriges ekonomi gått åt helvete eftersom hen och hens pajasregering inte fick höja skatterna som de ville våren 2017! Hen har tänkt till och välkomnar opositionens initiativ till konselj!

  Tydligen har hen förstått att det vi Sverigevänner påtalat och varnat för alltsedan sjuttiotalet, är den reella verklighet vi nu lever i! Ett fullständigt kulturkaos med allt vad det innebär i form av negativa händelser för det svenska civilsamhället! Listan kan göras lång, vi vet alla hur mycket skit som asylturistparasiterna bidragit med till det svenskafolket och civilsamhället!

  Hen och hens pajasregering förstår att när lågkonjunkturen är ett faktum då kommer till och med taken, väggarna och golven i de av finansministern så väl beskrivna tomma ladorna vara borta och förbrukade!

  Tillgångarna förbrukade genom det fullständigt oansvariga och vansinniga utdelandet av den välfärd som svenska skattekollektivet betalt för, för sina och svenskafolkets kommande behov! De godhetsknarkande PK patraskfeminister som i sin naivitet, enfald, svagbegåvning och svagsinthet total havererat den svenska ekonomin, välfärden, tryggheten och säkerheten för Sverige och den svenska befolkningen!

  Stefan Löfven det du och din pajasregering gjort mot Sverige och Sveriges befolkning kan du och din pajasregering inte skylla på naivitet och enfald, eftersom att redan i valet 2014 varnade vi Sverigevänner för det som nu hänt! Stefan Löfven du och din pajasregering har genom mycket, mycket medvetna beslut och handlingar förråt mitt folk och vårt fosterland! Sådant kallas för landsförräderi och riksrätt är på intet sätt uteslutet beroende på framtida händelser som kan kopplas till av dig och din pajasregerings tidigare beslut och handlingar!

  Stefan Löfven det var viktigare för dig att få kalla Jimmie Åkesson och det parti han företräder för rasistiskt, nazistiskt, faschistiskt och främlingsfientligt, istället för att värna Sverige, svenskafolket och svenskvälfärd! SHAME on you!

  Fy fan Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Gilla

 • Mimi N.

  Galenskapen har inte nått sitt slut.
  I intervjun berättar statsministern även att han hoppas på att bli omvald
  nästa år och få ytterligare en mandat­period att regera Sverige.

  – Jag vill ha fyra år till, jag är inte klar, säger han.

  SveTsaren är inte klar !! Landet och folket är inte helt förstörda, han behöver fyra år till ….
  En legitim fråga: ska ni gå, lägga er ned och dö bara för att han inte är klar eller vänta ut tills han är definitivt klar ?!

  Gilla

  • eva

   Vad är det han inte är klar med? Islamiseringen? Förfallet? Att göra Sverige till en bananrepublik och/eller nattväktarstat? Skapare av inbördeskriget? Jobba på, jobba på, Stefan Löfvén.

   Gilla

 • Erik Bergman

  Regeringen vill höja skatten för utomlands boende pensionärer med 25 procent!

  Många som arbetat i Sverige hela eller en stor del av sitt liv vill bosätta sig utomlands när de går i pension. Det kan gälla t ex:
  Invandrare som vill flytta till sitt ursprungsland
  Personer som av hälsoskäl vill flytta till ett varmare klimat
  Personer som har släktingar eller vänner i andra länder
  Pensionärer i många olika inkomstnivåer berörs.
  Ofta blir skattekonsekvenserna för pensionen följande:
  I Sverige beskattas allmän pension och tjänstepension från offentlig verksamhet. Eventuella övriga pensioner beskattas i bosättningslandet. Den pension som ska beskattas i Sverige beskattas med s k SINK-skatt som är 20 procent. Den dras av resp pensionsutbetalare och skickas till skatteverket. Skatteavdraget är slutgiltigt och pensionären ska inte deklarera i Sverige. Inga avdrag medges, t ex avdrag för utgiftsräntor.
  Pensionären har inte heller tillgång till svensk välfärd, vilket t ex innebär att han eller hon själv måste betala hela kostnaden för eventuell hemhjälp. Om pensionären bosätter sig utanför EU behöver han eller hon en sjukförsäkring som kostar minst 4 000 kr per månad. Därför är det rimligt att en utflyttad pensionär får något lägre skatt än den som bor i Sverige.
  Nu vill regeringen höja SINK-skatten med 25 procent. I stället för att ta ut 20 procent skatt vill man ta ut 25 procent, vilket är en ökning med 25 procent. Hur mycket det blir i kronor beror på pensionens storlek. Har man t ex en pension på 23 000 kr brutto blir skatteökningen cirka 1 000 kr per månad.

  Gilla

 • Lena

  Två av pajarsarna med makt och en kunnig man talar i detta klipp.

  Gilla

 • Pekka

  Socialdemokraterna och LO är Sveriges största hot..

  Inga kan skapa så mycket problem som sossar och sedan kasta hejdlösa resurser på problemen för att lösa dem, sedan slår de sig för bröstet och säger att arbetslösheten sjunker.

  Att arbetslösheten sjunker beror på att sossarna är experter på att ordna skattefinansierade arbeten, sedan höjer de skatterna maximalt.

  Sossarna tillsätter tjänster till partimedlemmar och fjäskar för invandrarna för att säkerställa partiets fortlevnad.

  Sossarna måste bort!!!!!

  Gilla

 • Amanda

  Jag blir uppriktigt orolig om det inte blir som i USA.
  Jag ger det några år till, därefter blir det Ungern eller ett annat land som förhoppningsvis också tagit ställning. Jag har haft SD i mitt hjärta sen jag var 14 år gammal, men det är först de senaste halvåret jag verkligen kommit till insikt att inte änns dem kan påverka vad som ska komma längre fram.
  -jag lämnar mitt förglömda fosterland .. känns jätte sorgligt & helt knäppt.. Men de är för mina barn & barnbarn skull.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Amanda, Rätt tänkt och lycka till. Din ålder uppskattas till 35 – 40, utbildad, i karriären samt mor; Normalt är gruppen yngre < 30 ointresserade, 30 till 55/60 hinner vara intresserade av Sverige utan bara på eget välstånd. När pensionåldern närmar sig är det inte längre välståndet som är prio utan att få uppleva barn och barnbarns framtid. Nu ser det mörkt ut. Räddningen är rösta rätt 2018. Annars Exodus.
   Varför är 30 – 60 gruppen så tysta? Om de inte råkar tillhöra sju-klöverns politiska dårar.

   Gilla

   • Amanda

    Ganska mycket som stämmer, jag är dock 27 gammal. (:

    Folk är så dåligt verklighetsförankrade så det är skrämmande. Jag tycker det är ren skam att det är så tyst..

    Gilla

  • Grune

   Du är inte ensam. Det blir bara fler och fler SVENSKAR som inser att gamla Svedala är för evigt dött.
   De två värsta brottslingar som vandrat på jorden ( Löven & Reinfeldt ) Har lyckats att stjäla och ge bort ett helt land utan att anstränga sig. Att det har blivit så här är för att Svenskarna är världsmästare på att knyta händerna i byxfickorna och klaga på många saker, men när det verkligen gäller så kryper man under kjolen på mamma och säger ” Det är bra som det är och vi skall inte bråka nu”. Vad vi Svenskar behöver är en karismatisk ledare med god ekonomi som vågar ta tag i och genomföra en revolution.
   Jag skulle mer än gärna göra detta men har tyvärr inte de pengarna bakom mig som behövs.
   SVENSKARNA ÄR ETT FEGT FOLK!!!!!!

   Gilla

   • Grune

    Förlåt mig jag glömde!
    Om man ser här på Petterssons blogg så är det massor med folk som är förbannade och vill få till en förändring men det finns inte en enda som tar tag i det och ser till att det åstadkoms. VARFÖR? Det finns ju så många kloka människor där ute som har massor av bra idéer så vad jag menar är, Bilda någon sorts förening och gå samman och gör något åt det helvete som vi genomlider nu.

    Gilla

   • Amanda

    Ja mycket snack och ingen verkstad ..

    Gilla

 • Hönsmamman

  De är så bevakade av folk i allmänhet, detta besvärande folk som har fått möjlighet att uttrycka sig? Politikerna hinner inte läsa på för att öka sin kunskap och kompetens? Hur de än vänder sig är de inte smartare än så här? Det har aldrig varit tydligare hur djupt okunniga och ineffektiva de är?

  Gilla

 • ossie

  Han hotar med nyval. Det är ju som att skjuta sig själv i foten.

  Gilla

  • Bosse

   Ja, helt klart att det står inte rätt till med den mannen. Med demokrati menar han sossepolitik som kommer att föra oss i fördärvet.Han är väl inte så korkad att han tror sossarna vinner om det blir nyval. Hoppas det blir nyval så vi slipper se och höra detta fanskap nåt mer.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Ett styre utan folkets stöd är som en båt som står på land.
  Ingen i de styrande partierna klarar att åka med i båten när den är sjösatt och skall segla i det demokratiskt strömmande vattnet.
  De vill hellre slå hål i båten (eller överlasta den) så slipper de sjösätta den och slipper att följa folkhavets för dem nyckfulla vågspel som inte låter dem styra hur havet (dvs folket).
  Sd är de enda som rör sig i folkhavet och lära känna det på djupet? De är också de som ser vad som händer under ytan långt innan de som bara står på land. De ser alla fula fiskar som gömmer sig. Och som kommer att äta upp politiker som inte levererar. Som i den gamle och havet ligger det en jättekul under ytan beredd att dra ut dem på öppet hav och lära dem att vara ett med havet.

  ”Satir”

  Annat var det på vikingarnas tid? De kunde segla?

  Gilla

 • Mimi N.

  Ni vet att jag levt halva mitt liv i kommunistisk diktatur, under Ceausescus ‘gyllene era’. Rödgröna styret i Sverige har varit déjà vu, ett slags flashback. Tacka fan för det …..

  Gilla

  • eva

   Känner en rumänska. Hon säger detsamma, och har sagt – i 15 år. En ren dejavu-upplevelse att leva i dagens Sverige = Rumänsk diktatur light.

   Gilla

 • Focke-Wulf

  Det verkar som om herr Löfven inte har alla hästar hemma.

  Gilla

 • ladulaas

  Det börjar bli tunt med begåvningar i den politiska eliten. Alla, med ett IQ över en inälvsmasks, ser nu klart vart Sverige, Europa och Världen barkar – mot en global diktatur, styrd av en elit och med folkmassorna totalt förslavade. De med hjärna ser därför nu om sitt hus och söker säkra sig och de sinas fortsatta existens.

  Att det är så, ser vi nu, då makteliten sätter den förskrämde kraken och notoriske kappvändaren Löfvén vid rodret på den skuta, som skall styras mot undergången. Vad det säger om Sveriges övriga ‘politikerelit’ – att han var det bästa som makteliten kunde uppbringa – behöver knappast påtalas. Det säger också en hel del om vad makteliten anser om övriga svenskars tankeförmåga, mod och initiativkraft.

  Hela Sverige kryllar, på alla nivåer men fr.a. på de högre, av små, skitviktiga nollor, som med allt tramsigare floskler desperat klamrar sig fast vid sin lilla position på den dynghög, som nu raskt glider ned i avloppet.

  Gilla

  • Grune

   Om man ser på hur världen ser ut idag så kan man sluta leta efter en planet med intelligent liv. Den finns och ligger ganska nära Tellus. Det är därifrån den djurart som kallas muslimer kommer. Dom har med sig förmågan att dupera människorna på jorden och få dom att lyda deras minsta vink.

   Gilla

 • jhonsson

  Folk tappar förtroendet för politiker, vars enda leverans består av tomma ord. Jag vet inte hur många löften Löfven brutit, sedan han blev statsminister men det är åtskilliga. Och de leveranser, som Löfven hittills lyckats genomföra, har ju varit mer till skada än till gagn för vårt land.
  Och min bäste Löfven, om du inte är nöjd med att oppositionen i riksdagen ratar din budget, tycker att du skall avgå. Nu! Ju förr ju bättre!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad snackar han om vad är det fel i USA, vi har efterapat dom i 70 år.När börjar han fatta att det är dags att avgå ge ledningen till dom som kan styra landet på rätt sätt,som det är nu det bara barkar åt helvete lindrigt sagt.Jag skiter i parti färgen ,bara det blir bra i Sverige,som förr utan bilbränder, värdegrund,trygghet osv.Ha det gott Er Adolf

  Gilla

 • Grune

  Han inte bara talar som en diktator, han är en diktator !!!!
  Men har har fullständigt rätt i att folket tappar förtroendet till politiker som inte kan leverera det dom påstår. Det är därför som ingen Svensk har det minsta förtroende för honom och hans parti.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  En skolad fackpamp, modell sosse, har alltid en annan syn på demokrati.

  Jämfört med hur medborgarna i vårat samhälle ser på den.

  Gilla

 • Blodsven

  De enda som kan vara nöjda med vad fanskapet levererat, är invällarna och gamarna som tjänat gott på idiotens politik…

  Gilla

 • Juvilyn

  Löfven is not the sharpest tool in the box.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: