Populistiskt svammel från DN

FAKE-MEDIA. Enligt Dagens Nyheters ledarsida och skribenten Matilda Molander ”De senaste årens stora invandring innebär också att det finns stora möjligheter att rekrytera erfaren förlossningspersonal…

-Pettersson undrar om DN har någon källa på detta eller om det enbart är falska nyheter och önsketänkande? Jag har mest sett unga vapenföra män bland invandrarna. Är DN:s ledare av samma kvalité som Sandvikenrapporten? 

 

9 thoughts on “Populistiskt svammel från DN

  1. Vänsterpressens enfaldiga reptiler har av regeringen fått carte blanche att uttrycka vilka absurditeter som helst, så länge dessa håller sig inom mallen för den globalistiska åsiktskontrollen och därmed gynnar den psykopolitiska operationen.
    Andreas.

  2. När det gäller att döda barn, är de ju duktiga. Så man kan ju dela upp barnmorskeyrket i is-krigares uppgifter, och medmänskliga förlösarkvinnor. Det är väl det artikelskrivaren menar. De kan ju syssla med aborter. Eller??????

  3. De senaste fyra åren har per år ca 50 utomeuropeiska personer erhållit svensk sjuksköterskelegitimation. Lite dålig överensstämmelse med den flod av sköterskor, som Löfven påstår, att det kommer till vårt land. Vi har i Sverige haft ca 1100 sköterskor per 100 000 innevånare. Förra året kom fler än 150 000 nysvenskar hit. Alltså borde vi fått ca 1500 invandrade sköterskor i stället för de ynka 50 det var i verkligheten.
    Löfven har satt ljugandet i system.

  4. http://rehabpartner.se/wp-content/uploads/2014/02/IMG_0507-e1392986537134-550×192.png

    … frågar sig journalisten Hanne Kjöller medan hon var anställd på DN.

    Hanne Kjöller var en av de journalister som trots mycket säkra och trovärdiga tips mörkade att mängder av de s k ”ensamkommande flyktingbarnen” (d v s unga vuxna män) utsatte unga svenska kvinnor i publiken för massiva sexuella ofredanden i Kungsträdgården under kulturfestivalen ”We Are Stockholm”.

    Att avstå från att berätta sanningen är också en form av ”falska nyheter” med syftet att förvilla allmänheten.

  5. Tanken har slagit mig att det är pga invandringen som vi har kris i bl a förlossningsvården. För det första föder de många, många fler barn än en svensk kvinna och dessutom kräver de mer vård eftersom de är stympade.

  6. Det är männen som kommer som är resursen? Men de kan bara förlösa män? Som bekant ska Mohammed återfödas genom en man? För detta tillfälle är de beredda?

    Och vad förslår kvinnors eviga födande av alla dessa vanliga människor mot en man som ska återföds profeten?

    Det är därför det finns haremsbyxor – för att den pånyttfödda profeten ska land mjukt i brallan?

  7. Önsketänkande har oftast ingen eller bristfällig källa, men som propaganda duger det alltid.

Kommentera