Stäng

UG tar sig in illegalt

I kvällens avsnitt av Uppdrag Granskning kommer reportern Lena Sundström att ta sig in i Sverige illegalt.

Trots de stärkta gränskontrollerna visas hur enkelt det faktiskt är att ta sig in i Sverige utan id-handlingar. Den som tror att Lena Sundström är ensam om detta måste tro på sagorna om gröna små män på Mars.

SVT

19 reaktioner på “UG tar sig in illegalt

 1. Alla som här tycker att det skall finnas en gränskontroll mellan Sverige och Danmark som i det gamla Kommunisteuropa med ingående kontroller av alla fordon med speglar under bilarna och total genomsökning borde förstå att detta inte fungerar i en integrerad arbetsmarknad som mellan Sverige och Danmark med flera tusen pendlare varje dag.

  Problemet finns inte vid gränsen utan i Stockholm där man lever i en röd fantasivärld. SL åkte runt i världen och skulle stila med att Sverige är den humanistiska stormakten och bjöd in alla miljoner som är på flykt från någonting att komma till Sverige som inte bygger några gränser.

  Men det största dragplåstret är att Sverige har Europas frikostigaste bidragssystem för flyktingar och lätt att få hit hela släkten efter ett permanent uppehållstillstånd. Agna av den kroken och låt hela världen få vetskap om det så snabbt som möjligt.

  Verka för att Schengengränsen upprätthålls så effektivt som det är möjligt och inte som Sverige gör idag motverkar så effektiva gränskontroller som det är möjligt.

  Be Danmark om offentlig ursäkt för de oförskämdheter som man har kastat över landet i sitt storhetsvansinne av att kalla sig humanistisk och moralisk stormakt. Samarbeta i stället med Danmark och lägg kontrollerna mot Tyskland,

  Alla som inte har giltiga handlingar som påträffas i Sverige hålls i förvar tills utredning har gjorts av ursprung och syfte med vistelsen i Sverige.

  Det gäller helt enkelt att sända ut signaler som säger så klart och tydligt som det är möjligt att kom inte hit det är fullbelagt.

 2. Så hamnar man i Riksdagen och Regeringen: betala kriminella (människosmugglare) åk till i Sverige och nonchalera myndigheters utvisningar, gå med i vänsterpartier i hålor som Falun, där batikhäxor röstat in kommunist galningen D Riazat i Riksdagen. fuska med asylskäl från Iran, och med SSU medlemssiffror hamna i Regeringen som Shekarabi.

 3. För länge sedan såg jag siffran 10.000 när man skulle beräkna hur många illegala vi har i Sverige, säkert flera idag. Då kan man undra hur många som finns i EU totalt? Detta var väl inte tanken med EU som skulle underlätta arbete och studier för medlemsländernas innevånare.

  Istället har vi fått miljontals bidragstagare från jordens alla hörn.

 4. Hahahohaaaaaahoha mina vänner har prövat gränskontrollerna och de säger att de stängda svenska gränserna läcker som en sprängd kraftverksdamm!

  Vännerna åker modell större husbil och när Sveriges södra gränser passeras mörkläggs hela husbilen och ingen insyn i husbilen är möjlig! När ID kontrollen sedan genomförs öppnas bara en liten springa i förardörrens fönster där ID handlingarna sckickas ut för kontroll! Kontrollen tar några sekunder och sedan är det fritt fram!

  Ponera i husbilen skulle det på den Danska sidan gå att stuva in runt femton papperslösa asylturister som på bara några minuter skulle tagit sig in i Sverige! Och omedelbart kunnat ta del av hela den svenska välfärden! Husbilsägaren skulle kunna göra sig en förmögenhet på människosmuggling! Som tur är är mina vänner riktiga Sverigevänner!

  Tänk vad många Sverigehatare som passerar Sveriges södra gränskontroller i mörklagda husbilar och andra fordon med tillslutna utrymmen, utan någon som helst insyn! Tänk bara vad de i ock med sitt Sverigehat och sitt godhetsknarkande missbruk troligen ställer till med för Sverige genom omfattande människosmuggling av fullständigt papperslösa asylturistparasiter!

  Stefan Löfven ta nu din pajasregering avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Om oppositionen nu bara står för att fälla pajasregeringens vårbudget så är det möjligt att vi har regeringskris innan hösten! Fast det är ju klart Stefan Löfven kan troligen i sin maktgalenhet regera landet med en oppositionsbudget, återigen! Stefan Löfven har ju uttalat ”jag avgår inte frivilligt” tydligen ska hen bäras ut från regeringskansliet innan det här är klart,

 5. Dessa före detta och sittande politiker är ju ett stort skämt. Fungerar ingenting numera i detta land? Man blir så jävla trött på Ygeman som inte gör sitt jobb,likaså resten av den sittande regeringen.

 6. Vi vet ju alla att det är en barnlek att ta sig in i Sverige, om det inte sker som visats i programmet så sker det med FALSKA PASS !
  Sedan önskar jag en redovisning om ANHÖRIGINVANDRINGENS storlek !

 7. Det är sorgligt att vi har så dåliga poliser som nästan är
  odugliga på att lösa mordfall , men att de inte kan skydda oss från
  Insläppet av olagliga personer finner jag i det närmaste som
  brottsligt mot vårt land.

 8. Nu skall kontrollerna ske ombord på tågen av svensk polis, efter att tågen har avgått från Kastrup mot Sverige! Vad är det då för mening med att ha kontroller? Påträffas någon illegal på tåget är ju nästa station i Sverige och där har ockupanten rätt att få stanna genom att söka asyl!

  Vansinnet tar aldrig slut!

  Svenskarna skall till varje pris bytas ut! Det är nog tyvärr redan försent, men 2018 kan vi ha sista chansen!

 9. Va, bor det inte gröna små män på Mars?

  Då kanske inte allt som Stefan Löfven och hans hejdukar säger heller är sant?

  Tur då att man kan lita på Aliansen! Det de säger är väl ändå sant?

  1. Tillägg:

   Om statsminister Stefan Löfven (S) behöver hjälp att stoppa läckaget kan han göra som miss Tyskland 1992 Verona Pooth gör i videon nedan. Hon stoppar läckan med den ena handen samtidigt som hon med den andra handen ringer efter akut hjälp på tfn-nr 11 88 0.

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=GKj-6yKSnLE&w=560&h=315%5D

   Då rycker ett akut-team upp och löser läckage problemet mycket snabbt.

 10. Det var uppenbart för mig i ett ganska tidigt stadium, när man fick se hur det gick till !!!! Enda chansen att rädda landet är att lämna EU med Danmark och Finland och satsa stora krafter på att alliera oss med England + alla Nordiska då fria länder !!!!!!

 11. Vägledande dom i HD:
  Sveriges lagar gäller i Sverige. Inte sharia-lagar.
  Konstigt att vi helt oförbehållslöst betalar för rättshjälp till alla dessa rättegångar?

  Överklagar de nu till EU.? Tror inte de kan räkna med framgång där heller? Inte heller EU tillämpar sharia-lagar?

 12. Apropå att ta sig in ”illegalt”……………..

  De som tidigare hade sina tvivel över centerpartiets politik och dess företrädare , får nu än mer vatten på sin kvarn.

  Den före detta generaldirektören för Arbetsförmedlingen Angeles Bermudez-Svankvist siktar nu på att komma in i riksdagen – för Centerpartiet.

  ”Brinner för ett rättvist demokratiskt samhälle där människors lika rätt är i fokus”, säger hon på Centerpartiets sajt.

  Den hårt kritiserade Angeles Bermudez-Svankvist avgick som generaldirektör för Arbetsförmedlingen i augusti 2013. Hon hade länge kritiserats för sin ledarstil och för att myndigheten inte uppnådde de resultat som regeringen ställde. En kort tid innan hon avgick avslöjades det också att Angeles Bermudez-Svankvist använt sin tjänstetelefon utomlands och Arbetsförmedlingen hade fått en telefonräkning på 311.000 kronor.

  http://www.di.se/nyheter/angeles-bermudez-svankvist-vill-in-i-riksdagen/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: