Stäng

Fem män försökte våldta 15-årig flicka i Norrköping

BROTTSLIGHET. En förbipasserande avbröt vad polisen misstänker vara ett våldtäktsförsök mitt i eftermiddagsrusningen på Söder Tull. Nu vill man komma i kontakt med mannen – som kan ha räddat tonårsflickan. Flickan, som är i 15-årsåldern, vände sig nyligen till polisen efter att personal på hennes skola fått höra om vad som hänt. Hon uppges må väldigt dåligt efter händelsen och har bara kunnat lämna knapphändiga uppgifter.

Det polisen vet är att händelsen inträffade en fredagseftermiddag mellan klockan 16:30 och 17:00. Det bör ha varit den 27 januari eller den 3 februari.

Flickan ska ha promenerat längs med Stadsbibliotekets fasad mot Nygatan, då hon på okänd sätt ska ha tvingats in på parkeringen bakom biblioteket.

– De ska där ha tryckt ner henne mot marken bakom en mur som vetter ut mot Nygatan. Det ska ha varit fem personer runt henne, varav en stod för våldtäktsförsöket, säger Leif Hermansson, chef för polisens avdelning för grova brott.

– Men de blev avbrutna av en man som gick förbi och flickan kunde komma undan, säger Leif Hermansson.

Det är oklart vad som hände efter det misstänkta våldtäktsförsöket och polisen behöver få in mer information för att komma vidare i utredningen. Därför vill man nu komma i kontakt med mannen, som tros ha räddat flickan.

Hon har själv bara kunnat lämna en kort beskrivning av personen, som ska ha sett händelsen och ingripit. Han ska ha varit i 30–40-årsåldern, ljushyad och iklädd grå mössa, grå halsduk och en längre jacka av okänd färg.

Om du vet vem mannen är eller har gjort andra iakttagelser kan tips lämnas till polisen på telefonnummer 114 14.

Från NT.se

– Pettersson noterar att flickan inte var blind som är så vanligt i dessa sammanhang. DEn unga damen har lämnat ett skapligt signalement på vittnet men inget på gärningsmännen…märkligt…

Vittnet:

 • Man
 • 30-40 ärsåldern
 • Ljushyad
 • Grå mössa
 • Grå halsduk
 • En längre jacka färg okänd

Gärningsmännen:

 • Fem personer
 • Inget mer

33 reaktioner på “Fem män försökte våldta 15-årig flicka i Norrköping

 1. Allah akbar! De unga kriminella muslimska ”barnen” vi importerar måste ha samma rätt att använda den lille som alla andra vi importerat och som socialen betalar för, – alla är lika värda som de sa på särskolan jag gick i!

 2. Säga vad man vill men pk-ismen har spårat ur totalt
  när man total negligerar en 15-årig flickas behov av
  hjälp vid vitttnesutpekande.

 3. Det hänger alltid en massa utvärtes folk vid bibliotekets entré i Nkpg. Försäkringskassan ligger ca 100 m därifrån och där kryllar det av utvärtes folk också. Det finns alltid vakter inne i biblioteket. Norrköpings starke man är Stjern**** som lett köpingen under många år.
  Migrationsverkets huvudkontor ligger i Norrköping. Hösten 2015 var kontoret ständigt överfullt av utvärtes folk.

  Mitt emellan försäkringskassan och migrationsverket ligger arbetsförmedlingen. Även den domineras av utvärtes folk.
  Vid samtliga mataffärer sitter tiggare och en del sjungskriker. Fast det är inget unikt idag. Så ser det ut på. Ett flertal orter idag.

  Ett gäng somaliska lapptäcken slog sig ned på en restaurang. Alla andra pratade lågmält med varandra. Lapptäckena var högljudda och började plocka upp medhavd matsäck. Upp med plastbyttor och slevade in av sin mat. Personalen fick säga till dem att de inte fick göra så. De verkar fullständigt okunniga i att ta sig ur ett tillstånd av okunnighet. En människa som vill komma ur sin okunnighet söker kunskap. Som ett barn som lär sig gå. Först kan det inte och sedan lär sig. Lapptäckena tycks inte ens försöka.

 4. 29 03 2017 at 14:01
  Jag kan på rak arm tala om vilka det är ,jo Neger/Babbar som bor på förläggningen intill och alla kommer att frikännas av Anne Ramberg,s underjordiska frimurar sekt Hilda och Ruben,och flickan får göra avbön och be om förlåtelse om inte så kommer hon aldrig att få ett jobb det är Hilda och Ruben,s nya uppgift ,alla domare och nämndemän som har den minsta kontakt med Hilda och Ruben,bör förbjudas att verka och sekten bör omgående läggas ner och medlemmarna fängslas och dömmas ps Dan knulla i bangkok eliasson är medlem.
  ¤ * ¤ * ¤

  Jag undrar hur såna ”fina klubbar” funkar? Rotary, Odd Fellow,tempelriddarordern, Round Table osv. jag vet inte ens om de är samma slag, men hur funkar det?
  vad vill de?
  Jag bara vet att många av de här föreningarna mer eller mindre är en ridå för att folk ska få supa och festa och få det att låta som att man gör något fint och seriöst.

 5. Hoppas innerligt av hela mitt Svenska hjärta att alla anhöriga barn till Feministregeringen, FI, PK, o 7-klövern får smaka stenhårt på den mångkultur dom verkar älska mer än sina egna, barn, nära o kära, grattis.

  1. Jag antar att du inte har barn. Det är en sak att önska karma på folk som själva vurmar för mena-kultur, det kan jag förstå, men osmakligt att önska att oskyldiga barn drabbas av våld och död för hur deras föräldrar eventuellt röstat.

 6. Aha, nu förstår jag varför bakterierna i fängelset kallar en tjej utan hijab för orre,
  Den är till för att gruppvåldtas av svarta, på öppna ytor, typ orrspel, bre!

 7. ”Mångfalden” är är så inarbetad att det är en nyhet med en ljushyad.
  Inget signalement är annars ett signalement här i Folkutbytet.

 8. Hade svenskarna varit ett normalt sunt reagerande folk på alla våldtäkter,gruppvåldtäkter, som våra barn/unga kvinnor och även unga män blir utsatta för dagligen i det laglösa brottsparadiset bananmonarkin Sverige så hade folket se till att avsätta socialistjuntan Löfven med kompani och rensa ut alla olämpliga barn och kvinnofientliga brottsälskande personer på alla myndigheter,läroverk och rättsväseendet mfl områden,vänsterextremister,Lenin Marxister ,socialister,vänsterliberaler och andra samhällsomstörtare skall inte tillåtas inneha viktiga positioner och tjänster i ett Sverige som kallar sig en demokrati.Sverige stinker av rutten fisk och korruption i hela samhälssystemet.
  Jag vill se demonstrationer och manifestationer för att visa solidaritet för alla barn/unga svenskar som blir utsatta för sexuella övergrepp dagligen av socialisternas oansvariga massimport av barbarimän från tredje världen,vi måste gå samman och marschera till maktens borg och visa att vi står upp för våra barn och unga kvinnor som getts som krigsbyte åt kolonisatörerna från mena,det måste bli slut på övergreppen NU.Jag undrar var är alla som vill stå upp för våra barns säkerhet och trygghet när politikerhelvetet har svikit??Jag är resklar,var är ni andra?

  1. @Suzie : Ja du , vi är här bakbundna med tejp för truten. Håller för övrigt med om allt du säger och ställer en följdfråga: Vad har du gjort själv? Jag har pratat med halva min kommunledning och till och med skrikit till dem, ifrågasatt dem, ställt dem mot väggen. Jag har personligen protesterat mot de, även vänner till mig och min familj, som vill ta emot flyktingar på min ort, betalat tusenlappar till Sverigevänliga organisationer och argumenterat med folk på tåget in till jobbet flertal gånger och övertalat många hur dåligt ställt det är i Sverige precis som du säger – genomruttet där ingen jävel har tänkt nångonting öht de sista 30 åren, förutom SD.

 9. Nu är det ju synd om flickan oavsett, men jag hoppas verkligen att hennes föräldrar röstade på något annat än Svenskarnas Parti för i så fall är det ju rättvist att de får lida nu och känna ångest.

  1. Jing, jag antar att du inte har barn. Det är en sak att önska karma på folk, men osmakligt att önska att barn drabbas av våld och död för hur deras föräldrar eventuellt röstat.

 10. Det är verkligen intressant, att polisen bara är intresserad av att få kontakt med svensken, som avbröt gruppvåldtäkten, och inte i förövarna. Är det för att ge honom en reprimand – be honom att sköta sina egna affärer och inte blanda sig i andras – kanske?

  Jag kan inte värja mig för misstanken, att polischefen Eliasson och det nätverk han omger sig med njuter av historier om sexuellt våld, och därför ogärna låter fängsla och utvisa invandrade sexgalningar. Då denne extremt inkompetente Eliasson tydligen kan bete sig hur som helst, och ändå hållas om ryggen av det politiska etablissemanget, föder misstanken om att det verkligen handlar om detta.

  Att sådana nätverk existerar runt om i världen är väl känt – tänk bara på Edward Heath (tidigare premiärminister i Storbritannien), Jimmy Savile (också Storbritannien, som försåg engelsk överklass och politisk elit med barn, att förlusta sig på) samt den barnsex-härva i USA, som går under namnet Pizza-gate, som inkluderar den politiska eliten i Washington, där Bill Clinton verkar vara en av huvudpersonerna.

  Det vi ser i Sverige idag är bara förnamnet mot vad som väntar, när globalisterna skapat sitt New World Order…

  1. Kling o Klang kommer häkta honom om han bara antyder att förövarna skulle vara annat än pursvenskar.
   Jag förstår honom om han inte vill sitta i fängelse.

  2. De har väl order från ledningen att få tag på den svenska så de kan utpeka personen som rasist.

 11. Fem män i grupp är också ett signalement och flickan har säkert gett ett mer utförligt signalement på gärningsmännen också, men någonstans ifrån kommer order om att det ska döljas…

  1. De får väl ta med offret och åka till vanliga ställen där dessa män finns och se fall de kan hitta dem. Så de får lite tryck på sig.

 12. Hjärntvätten av svenskarna fortgår för fullt. Vi blir bara tryggare och tryggare påstår regeringen och Brå.
  Man kan lura en del ibland.
  Några kan man lura hela tiden.
  Men man inte lura alla hela tiden!

 13. Alla orter i Sverige påminner numera om Tahrirtorget med muslimska brödraskapet, som kallas för nysvenskar i bedrägerimedia.

 14. Jag kan på rak arm tala om vilka det är ,jo Neger/Babbar som bor på förläggningen intill och alla kommer att frikännas av Anne Ramberg,s underjordiska frimurar sekt Hilda och Ruben,och flickan får göra avbön och be om förlåtelse om inte så kommer hon aldrig att få ett jobb det är Hilda och Ruben,s nya uppgift ,alla domare och nämndemän som har den minsta kontakt med Hilda och Ruben,bör förbjudas att verka och sekten bör omgående läggas ner och medlemmarna fängslas och dömmas ps Dan knulla i bangkok eliasson är medlem

  1. För dom som inte vet vad Hilda och Ruben,är ,googla gröna på det
   det är skrämmande att iluminates finns i Sverige
   hotar rättssäkerheten

 15. Va..”Det bör ha varit den 27 januari eller den 3 februari.”
  Mellan 16,30-17.00 vet man men vilken dag…Hmm.

 16. Om någon har erfarenhet av att svenskar gärna bildar gäng för att våldta en ensam flicka, då var det nog svenskar, annars inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: