Stäng

13 reaktioner på “Så skall muhammedaner äta

 1. Med vilken hand torkar sig muslimen i ändan när de har skitit. eller torkar sig muslimen i ändan när han skitit?

 2. I detta ligger ett uppslag till alternativt straff?

  Mobiltelefonen? Vilken hand?
  Bilratten?

  Pistolen?
  Stenarna?
  Vilken hand?
  Den goda eller den onda?

 3. Mohhammed hade aldrig hört om gafflar eller skedar, kanske var de inte uppfunna på den tiden. Men kniven då ? De kunde visst vifta och mörda med kniv.
  Att använda matbestick är begrundläggande för den öster- och västerländska kulturen som kristendomen eller det latinska alfabetet är. För många muslimer är matbestiken vapen, no doubt !

 4. Muslimer använder inte vänster hand att äta med eftersom de är den hand de använder för att tvätta sig i baken efter toalettbesök.
  Det är ett av få logiska handlingar i middle east.
  Har ni hört den om sköldpaddan och skorpionen? Den förklarar det mesta.

  1. Självklart, de använder tre av högerhandens fingar som sedan ska slickas av. Dumt med vänsterhanden då som använts till annat i de neder regionerna. Toalettpapper får väl inte heller användas? En turkisk imamgrupp beslutade härom året efter många års överläggningar att vattenklosett ska få användas av muslimer! Tycker det är signifikativt för den utvecklingstakt som sker i de muslimska länderna. När får man äta med kniv och gaffel-torka munnen med servett itsf att slicka fingrarna? Spännande frågor för den muslimska tron

 5. De erkänner alltså öppet att de alla är besatta av Satan eftersom de påstår att Satan använder deras EGEN vänstra hand att äta med!

 6. Nu börjar jag fatta..
  Muslimer kan inte ge ett klart besked, de ger förvirrade svar och/eller ljuger..
  Inte undra på att våra politiker älskar dem!

 7. Nu blev jag full i skratt. Antingen umgicks Mohammed med Satan själv eftersom han visste med vilken hand han åt och drack eller så skyllde han på Satan för att inte använda samma hand som han använde för att torka sig i ändan med. Och så skall man ju slicka fingrarna som man äter med – tvi vale.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: