9 thoughts on “Muhammedaner protesterar

 1. Att invadera, kverulera, protestera, parasitera, irritera, infiltrera och terrorisera – dessa egenskaper är till fullo utvecklade hos de koranförslavade massor som ockuperat europeiskt territorium utan den ringaste avsikt att låta sig assimileras med den fria, demokratiska delen av världen. Antalet protestaktioner och manifestationer de genomfört vid det här laget, torde ställa sig hart när omöjligt att göra sig reda för, men att missnöjesyttringarna mot de samhällen de med hot och våld vill lägga under sig, är lika absurditetspräglade som oräkneliga står fullkomligt klart.
  En normal, modern nation med självbevarelsedrift skulle för länge sedan ha skrattat ut dessa undermänskliga och socialt invalidiserade pajasar. Hur många av de huckleförsedda madamerna och deras ansiktsbehårade kavaljerer sluter upp till protest mot alla terrorattentat som begås?
  Sug på den karamellen!
  Andreas.

 2. Jojo på samma sätt som det finns grader i helvetet så kan man säga att det är viktigare för islamisterna att förhindra framställandet och publiceringen av skämtteckningar av och om islam, Allah och profeten Muhammed, än att visa sin avsky för av islamister utförda avskyvärda terrorhandlingar!!!!

  Det här säger mer än tusen tusen bilder om vad islam står för!!!! Hahahohaaaaaahoha den som inbillade sig något annat är fullständigt urblåst, ja ett riktigt exempel på svagbegåvade och sinnessvaga individer med ett fullständigt vidrigt sätt att se sina medmänniskor som inte har samma religion och inriktning på sina liv som de islam indoktrinerade individerna som hellre värnar en död profets integritet i stället för nu levande människor!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

 3. Sammanfattningsvis måste man konstatera att mindre än 1 promille av muslimerna protesterar mot islamisternas terrorattacker.
  Att bli kränkt av en teckning, är enligt muslimers uppfattning, mycket värre än att ”otrogna” dödas i ett attentat.
  Denna ondskefulla ideologi passar inte in här i Europa.

 4. Skulle inte förvåna mig om är några rödstrumpor eller feminizter som utger sig för att vara goda muslimer. Dessa tokkärringar är lika sjuka både här och där…

 5. De är så spända i halsen för att de aldrig skrattar? Eller för att göra sig styvnackade för halshuggning? Om de skrattar förlorar de det skydd spända nackar ger dem? Hönan eller ägget?

  Kvinnorna passar bättre i sina hemländer om de ändå inte tänkt frigöra sig från skiten. Om de hade slängt sjalarna hade de varit trovärdigare. Kanske.

 6. Just det. Nedre bilden, åk hem, till de länder ni flytt från. Där finns inga kränkande teckningar, som förstör deras liv. Övre bilden den sannolika, de få procent muslimer som bryr sig om den fredliga demokrati de är försörjda av och lever i?

  • De försöker påskina att attacken ”-Det här ”hemska” har inte hade ett dugg med islam att göra”… Vilket vi alla normalbegåvade till högintelligenta VET att så är just fallet!!!! att påstå motsatsen är RENT skitsnack!!!

Kommentera