Stäng

Claes Malmberg tycker sjukvården i Sverige är inhuman för sin brasilianska flickvän

SKATTER. Claes Malmbergs tillhör kulturvänster och är känd för sitt socialistiska engagemang. Nu här han orolig för sin brasilianska flickvän lider av en svår hjärnsjukdom och har opererats i Sverige. Hon behöver ytterligare en operation men nu riskerar hon att skickas tillbaka till Brasilien för att genomför den där. – Jag upplever det som väldigt inhumant, säger Malmberg. 

Janiana Mafra Panchero Silva och underhållaren Claes Malmberg har varit tillsammans i ett par år. och under ett besök hos Claes i Sverige drabbades hans flickvän och brasilianska medborgare av svår huvudvärk, yrsel och ont i kroppen. Symptomen blev bara värre och i januari fördes hon med ambulans till sjukhus.

Det visade sig att Janiana Mafra Panchero Silva drabbats av en bakteriell sjukdom. Hon ligger fortfarande kvar på sjukhus med prognosen för att hon ska helt bra igen är god.

– Det har varit en förfärlig period. Hon svävade mellan liv och död i en vecka säger Claes Malmberg.

Han har varit nöjd med vården hans flickvän fått – fram till nu. Eftersom flickvännen är brasilianska så har hennes läkare förslagit att hon ska flygas hem reguljärt för att genomgå den sista operationen i hemlandet utan en bit av skallbenet som togs bort i operationen på Hemma i Brasilien riskerar hon sedan att få vänta ett år på operationen, säger herr Malmberg.

– Riskerna är så stora. Nu står det humanitära mot det ekonomiska, säger Claes Malmberg. Han är både upprörd och orolig för flickvännens framtid och kämpar nu för att hon ska få stanna i Sverige och opereras här.

-Pettersson är övertygad om att socialisten Malmberg kan ordna en operation för sin flickvän i Sverige. Det är bara frågan om vem som ska betala. Flickvännen eller Claes?

För Malmberg tror väl inte de svenska skattebetalarna ska stå för fiolerna. Det kallas för medicinsk turism och är ett sätt att utnyttja ett lands välfärd som egentligen är till för skattebetalare och medborgare. Men kommunisten och skattefifflaren Malmberg ser naturligtvis inget fel i det…

Varför tecknade ni ingen reseförsäkring Claes? Var flickvännen redan sjuk när hon åkte hit? Varför betalar inte du som säger att höga skatter är bra men skatteplanerar så mycket det går i olika bolag?

24 reaktioner på “Claes Malmberg tycker sjukvården i Sverige är inhuman för sin brasilianska flickvän

 1. Ja är hon ihop med den fete grisen så förstår jag att hon har en hjärnsjukdom…men den tror jag inte går att operera bort.

 2. Helt tydligt vill hon inte gifta sig och bli svensk eftersom hon redan varit här en längre tid, kanske ”pay per view”? Så nu har han inga stålar att hjälpa henne med kvar.

  Förresten vet vi helt säkert att det är en kvinna vi talar om här, ”det” kanske har stora fötter 🙂

 3. Det är Ronny Jönsson ”Claes Malmberg”som tycker att Svenska arbetarklassen består av lågsinnade jävla as som röstar på SD
  denne patetiska figur är och förblir Ronny Jönsson i mina ögon,vem är det som skall betala för hans brassehoras dyrbara operationer ? Jo dom lågsinnade jävla asen (svenska skattebetalaren)Nä du din lilla feta äckliga fan du får nog betala dina ludet själv ur din egen plånbok istället för att tigga pengar av de lågsinnade asen ,ett av mina hat objekt personifierat
  jag byter kanal när svinet dyker upp

 4. Smittsamt hon får akta sig att umgås med vänsterpöbeln. Blir nog bättre när hon kommer ifrån honom skall ninse.

 5. Är hon gravid ?
  Vill Claes absolut inte ha barn får han väl dra på en kondom eller ge fan i att knulla.

 6. Han kan väl betala som tjänar så mycket eller är han en snål jävel då får väl sk flickvännen byta sugardaddy

 7. http://www.hant.se/claes-malmberg-och-fatima-har-separerat-jag-tycker-om-att-vara-ensam/

  He loves exotic females and it is not cheap. Fatima has a house worth around 5 000 000 SEK. He is very present in Brasilian culture life- I do not post things for he old and fat could get heart attack after Skatteverket reads Pettersson everyday.
  He must pay hospital for her. It is shameful they let things go on in this way. I was present when an Arab brought copies of the paper he paid 100.000 SEK for his Chinese wife to deliver a child in Lund.

 8. Hon har ett annat hemland Brasilien där hon kan få vård, de flesta sjuka svenskar har endast ett land, Sverige.

  1. Hennes hemland är Brasilien, hon var här på tillfälligt besök och då har man normalt reseförsäkring!

 9. Dessutom är det han och hans PK-patrask som understött vansinnesmigrationen och därmed förstört ekonomin för den Svenska sjukvården !!!!!! försvaret och pensionärerna m fl !!!!!!

 10. Hosta upp kulorna då. Han tjänar bra är säkert miljonär. men som socialist som han är så ska alltid andra betala.

 11. Claes Malmberg du förstår inte ens etniskt svenska medborgare får den vård de så väl behöver!

  Människor som är födda, uppvuxna och som dessutom har arbetat hela livet och betalt skatt får inte den vård de behöver för sina sjukdomar, arbetsrelaterade sjukdomar och andra krämpor!

  Claes Malmberg varje sunt tänkande människa förstår att Sveriges välfärd är till för det svenska folket och inte för kleti och pleti från all världens hörn!

  Ge din röst till Sverigedemokraterna i riksdagsvalet 2018 för att göra Sverige fantastiskt igen!!!!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 12. Claes vänd dig till ”Svenska kyrkan” kontaktperson som hjälper din flickvän med myndighetskontakter ,läkarbesök och liknande.
  kyrkan har finansiella tillgångar ( tror ca 7miljarder?) och hjälper tiggande EU-migranter i Sverige.

  Claes sälj bilen?

  1. De tillgångar du pratar om tillhör svenska folket och inte Svenska kyrkan. De skenheliga i riksdagen förde över svenska folkets tillgångar som en gång Gustav Vasa lade beslag på till en religiös sekt. Om riksdagsmännen som var medlemmar i Svenska kyrkan hade jävsförklarat sig själva hade separationen skett utan ”underhållsbidrag”. Det positiva är att det i framtiden med en svenskvänlig regering och riksdag går att överpröva beslutet på grund av detta jäv.

 13. Han har så mycket engagemang via SVT så han kan gott betala för sin flickvän. Gaget från SVT är ju i princip bara skattepengar så i ärlighetens namn så betalar vi, eftersom de uppträdande du gör Claes är så erbarmligt dåliga att du inte skulle haft betalt.
  Han bör se till att göra rätt för sin flickväns sjukvårdskostnader!

 14. Ja herre gud låt oss slippa socialister i nästa liv. De har dålig koll på orsak o verkan. Någon gång måste de lära sig hyfs.
  Var själv i USA och fick problem. De tittade inte ens på mitt problem förän jag tog upp kreditkortet. Skulle de göra en operation i Brasilien för en svensk? Tror inte det. Låt oss slippa sociialisters tråkiga retorik. För dem är det alltid någon annan som ska betala. Skicka räkningen för för första operationen till denne kommunist.

  1. Mina vänner och släktingar från USA har alltid reseförsäkring etc när dom besöker Sverige och mig. Dom skulle aldrig tänka tanken att dom skulle få fri vård här!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: