Sverige kan få sin första svarta partiledare

INRIKES. ”Jag är en svart kvinna i ett rasistiskt och sexistiskt samhälle och det är en utsatt position som kan innebära attacker, hat och trakasserier. Jag har ju två små barn och är rädd för det”, säger Viktoria Kawesa i en intervju i Feministiskt Perspektiv. 

Sverige var inget rasistiskt och sexistiskt samhälle men det har blivit till ett. Dock denna rasism och sexism är till 95 eller mer % importerad (rasismen till en ännu högre grad än sexismen).

Rasismen och sexismen är riktad mot ”vita” inte bara i Sverige:

”Vi ska skjuta ned de vita med maskingevär”, sjöng Sydafrikas president Jacob Zuma i januari inför en jublande och dansande folkmassa under ANC:s hundraårsjubileumsgala i Bloemfonteini november 2012, där ledande svenska socialdemokrater fanns på plats. Jacob Zuma är till en stor del ett resultat av svenskt bistånd. 

Så om Victoria Kawesa (Fi) är ärlig och modig när det gäller realiteten förväntar jag mig att hon tar itu med denna rasim och sexism, om inte är hon bara ytterligare en i den snart oändliga raden av fake feminister.

Om Victoria Kawesa på bloggen

38 thoughts on “Sverige kan få sin första svarta partiledare

 1. Liga Ledare, afrikanska djurens släkting. Ap-ropå Lejonens ligaledare som sköts i Kista nyss.

 2. Liknar prostituerad narkotikamissbrukare på Malmskillnadsgatan som utför tjänster i hissar i tunnelbanan på blattar.

 3. Fi fan! Så säger sunni kurden i Dalarna, samtidigt som han tigger medlemskapspengar till PKK.

 4. *Absolut* ingen ska väljas till förtoendevald, kommun, landsting och riksdag som har skatteskulder än mindre skulder till kronofogden OAVSETT färg på hud eller parti. Dylika skulder visar att den personen har en svart själ. Han/hon vill leva på andras vita pengar – en parasit
  Löfvens valplakat, Almedalen 2014 ”Gör din plikt, kräv din rätt” känns rätt, Betala din skatt innan du kan få ett förtoende

 5. Ett tag sedan träffade jag en kille i en skitig blåställ som svor över den trilskande borren han kämpade med hela dagarna i sina geoprov. Svordomarna kom i malåmål och grabben själv var lika vit i skinnet som en blåbär.
  Jag tycker att han var en riktig reko svensk kille. Pratade som en man. Betedde sig som en man.
  Och gjorde rätt för sig.
  Färgen på skinnet spelar ingen som helst roll. Det är inställningen som räknas.

  • @finnjävel, Du har rätt. En vit som växer upp i ett utanförskapsområde får en svart meritlista om han/hon har en babbe till far som inte vill vara vit.

   • Jo- nog finns det problem i det här landet. Alla gånger. Men vi måste kunna pricka in det som verkligen är ett problem. Det är definitivt inte hudfärgen eller utseendet.
    Problemet är det att vi drar hit en massa folk som inte vill dra på sig ett blåställ och vara en del av samhället, utan vill införa sina egna lagar och sedvänjor som hör till stenåldern.
    Det tycker jag inte vi ska godkänna.
    Sådant ska vi bemöta med intolerans och vid behov – våld.
    Tar det dåligt – så tar vi i mer.

 6. I Afrika var det ju så viktigt med färgen på skinnet…..Ytterst kompetenta och helt korruptionsbefriade regeringar i Rhodesia , Syd Afrika , SydVästafrika (Namibia) , Angola , Mocambique , störtades med våld !

  Felet var att dom var vita .
  Extra vidrigt är det att Sverige genom Olof Palme smugglade miljarder till mördargängen !!

  Må sossar och Palmes minne för evigt förknippas med förräderi mot sina egna. !!

 7. ”Jag har ju två små barn och är rädd för det”

  Vi svenskar är också rädda för dina barn.
  Så gör oss svenskar en tjänst och flytta hem igen.

 8. Det ar ni sjalva som hittar pa rasist, nazist, fascist osv osv.for att vi inte tycker som er ” allas lika varde”da far val all stalla upp och” dra sitt stra till stacken”

 9. Alltså, detta stinkande Fittstim!
  Hur bra rimmar ”radikal feminism” med kvinnofientlig och homofobisk islamism?
  Självfallet inte alls, inte alls! Hela FI:s partiprogram är lika människofientligt och landsförrädande som religionen Islam. Det är just denna fientlighet och detta förräderi de har gemensamt. Och det uppfattas tyvärr av alltför många som politiskt korrekt!

 10. Fast det unika för det här partiet hade varit en vit medelålders man. Då hade de kunnat prata om genombrott?

  Det här är ju standard? Multi kvinnor och minimalt med män. Multi etnicitet och minimalt med svenskursprung. Så om de naiva en vit medelålders man. Ohly är väl utan jobb om han inte hoppade på Sanandajis jobberbjudande? Och om han inte gjorde det borde han ju få indraget ekonomiskt stöd?

  Ohly den feministiska fjädern i deras pussyhat?

 11. Annars kunde Gudrun Schyman göra som Michael Jackson fast tvärt om och bli svart.

 12. Kurt, Pettersson har raderat din kommentar. Vi har redan en Kurt på bloggen sedan många år så ska du kommentera här så skaffa dig någon annan signatur.

  Men det verkar som du tillhör de mindre begåvade som tror att all världens ondska och elände beror på judarna så det är nog lika bra du håller dig borta.

  • Blanda inte in judarna här, islam är islam vilket FI och vänstern har alierat sig med.

 13. Hon lär ju tycka att Sverige är ett rasistiskt land och svenskarna likaså. Varför åker hon då inte hem? Är det klimatet i landet som drar?

 14. Risk då för ännu en bedragare som ledare för (F!)

  http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide_16x9/public/kawesa.png
  Fi-topp lurade invandrare städa gratis
  Victoria Kawesa (Fi) har skulder på totalt 173.636 kronor, enligt Kronofogden. Hon är nummer tre på Fi:s riksdagslista och blir därmed lagstiftare i Sverige om partiet når riksdagen.
  (Publicerad 11 september 2014)

  http://www.friatider.se/fi-topp-lurade-invandrare-st-da-gratis

 15. Negrer som ledare inom politik blir ungefär lika ”bra” som om man skulle sätta negrer som ledare i av vita skapade företag..

 16. Många stater i Afrika verkar ha destruktiva ledarskap som driver dem mot väpnade konflikter, kriminalitet, och allmänna ekonomiska katastrofer. Många flyr till Europa, trots enorma naturrikedomar och svarta ledare. Vad är det för fel?

 17. Jag brukar säga att jag skiter i pigmentering och kiss ställning samt att dom får tillbe djävulen om dom behagar bara det inte skadar andra människor,
  (Islam skadar andra människor)och bör förbjudas))Mao så tycker jag riktigt illa om Victoria Kawesa för den person hon är inte för att hon är NEGER/Kvinna jag visste inte ens vem fanskapet var till idag
  och då jag läser vad hennes ”värdegrund”handlar om så är det precis tvärt emot vad jag tycker

 18. Snyggt jobbat, hoppas att ni ökar till 1,3%. Märk väl jag kommenterar inte människors härkomst utan bara deras politik och om de är så efterblivna att de har en religiös övertygelse.

 19. Vita tortyrmördas i sina hem i Sydafrika. Om denna förföljelse och rasism mot vita hör vi aldrig i Svensk media.

Kommentera