Expressen slår hatrekord – hatar 35 gånger i en artikel

HATMEDIA. Den kriminella organisationen Expressen är som ni vet dömd för vapenbrott och förtal ett flertal gånger. Hattidningen drivs av ett märkligt gäng, de hyllar oliktänkande människor som driver fria, oberoende och alternativa medier i länder som Turkiet, Ryssland, Kina och Saudiarabien, men i Sverige och västvärlden är dock fria bloggare och alternativ media synonymt med hatsajter. Här gör Expressen vad de kan för att tysta debatten, det fria ordet och demokratin. 

I gårdagens Expressen finns en artikel om alternativa medier och Sverigedemokrater, där nämns ordet hatsajt inte mindre än 35 gånger!!! Detta troligen enligt principen att en lögn som upprepas tillräckligt ofta blir en sanning och desto större lögnen är ju större chans att den blir trodd.

Expressens artikel är skriven av David Baas, som gjort sig en karriär på att ljuga om Sverigedemokraterna.  Baas har kopplingar till Expo och det kriminella nätverket Researchgruppen.

Expressen och David Baas uthängningar har bland annat lett till att en Sverigedemokrat tagit livet av sig och att en annan Sverigedemokrat utsatts för ett mindre bombdåd i sitt hem.

Nåväl, Expressens redaktion tillhör dem som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och vill ni läsa artikeln får ni leta upp den…

Expressen är för invandring, men anställer inga babbar, helvitt gäller hos nazistblaskan.

25 thoughts on “Expressen slår hatrekord – hatar 35 gånger i en artikel

 1. David Baas är medlem av det exklusiva sällskapet JUG =
  Journalister utan gränser, och Expressen? dom år som dom är
  och jag är jävligt glad för att jag inte kopt skitblaskan på tio år
  och lovar att jag heller aldrig kommer att göra

 2. Om man inte köper Expressen sparar man 90 000:- (nittiotusen) kronor skattefritt på 10 är. Inte så dåligt och inte särskilt ansträngande heller!

 3. Det finns nog ingen inom 7-klövern som vet varför man hatar SD !
  Jo det är för att man är livrädd att sanningen om Sveriges vanstyre under de senaste 15 åren skall komma fram och dom skall bli av med sin makt och därmed förlora några sköna miljoner i inkomst. Detta är den enda anledningen till hatet.

 4. Undertecknad ser fram emot dagen då hatbloggen tar sin sin sista suck och konkar. Då kan stjärnorna Mattsson, Baas och Salihu inta sin rättmätiga plats på parkbänken med varsin flaska i en papperspåse och sitta och svamla om gamla minnen från storhetstiden. Dom kvinnliga stjärnorna Hamrud och Kjöller kan börja jobba på ett riktigt horhus istället.

 5. Undertecknad vilken anser sig vara en tämligen hängiven samhällsdebattör å alternativa nyhetsbloggar, har icke en endaste gång kommit i kontakt med någon så kallad hatsajt. Denna fantasilösa och underbegåvade ordkonstruktion torde sett dagens ljus via någon dubiös och ansiktsbehårad tankesmed, städslad inom radikalvänsterns exkrementstinkande, skyddade verkstad för de ideologiskt handikappade. Expressens begränsade intellektuella kapaciteter, dess enkelriktade ordval och skamlöst politiserade journalistik, förblindar de infantiliserade låtsasskribenterna så till den milda grad att detta repetitivt förekommande tillmäle mot det fria ordets kanaler, kan upprepas hur många gånger som helst för den goda globalismens sak.
  Är det några som ådagalagt en tydlig passion för hat, hätskhet och illvilja, är det just dessa trista tabloidtyranner.
  Andreas 😉

 6. Rubrik från journalisternas egen tidning Journalisten idag.

  ”Nya Tider i hatkampanj mot journalister”.

  Journalistens källa är Expo.

  Man rubriker sätter alltså med ordet ”hatkampanj”.

  Här nedan kan ni se de som då ska vara de som hatar och ingår i kampanjen som benämns ”hatkampanj”, i tidningen Journalisten.

  Avgör själva.

 7. Jag ror att det är så illa att de har för låg intelligens för att fatta vad de själva gör och står för !!!! De tjatar även om ”journalister” i utlandet som ”har gett ut en tidning” som inte dess regim gillar och därmed lett till fängslande !!
  Men de jublar närmast över de fängslade politiska fångarna i ”sverige” som sitter inne för att ha SAGT ”FEL” Saker enl den ”svenska” regimen !!!!!! Och har ”fel” politisk åsikt !!!!!!

 8. Expressen är ju en riktig skittidning! Om man ger f-n i att köpa den sparar man mer än 8 000:- kronor om året. Finns knappast enklare sätt att tjäna pengar på.

  • Ja, jag är inte förvånad.
   De är både fega och lögnaktiga på kvällsblaskorna.

   Bra och avslöjande intervju!

   Vad han sa: – vi får titta på det.
   Vad han menade. – detta ignorerar vi

 9. Expressen har fått en ny provokatör. Hanne Kjöller heter hon och som ifrågasätter om nyheten att Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars avlidit är värd att publiceras. Hon anser på twitter att det är en ickenyhet och hånar såväl anhöriga som beundrare av bandet.
  Hur är man funtad när man fråntar människor sin sorg? Hon producerar ett underlag för hat. När sedan människor i ilska bemöter hennes frånstötande inlägg, kan Expressen skriva sina inlägg om hatsajterna i blaskan.
  En sån vidrig människa skulle överhuvudtaget inte få skriva en rad i en enda tidning mer. Och hon ska fråntas all heder och hängas ut, precis som sin arbetsgivare har för vana.

  • Var det inte hon som dolde massövergreppen i Kungsträdgården, under ” We are Sthlm” trots tips från bl.a. Komunpolitiker? ( Hon jobbade då på DN.) Rätta mig om jag har fel.

   • Du har helt rätt Cinna!

    DN:s Hanne Kjöllers mörkande (trots trovärdiga tips) av vad de tafsande ”flyktingbarnen” m fl höll på med i Kungsträdgården var det första g tänkte på när jag såg hennes namn i kommentaren ovan.

    Jag hade själv tänkt skriva en kommentar om det men du var snabbare och hann före. Grattis och Tack!

 10. Baas fortsätter sitt drev i dagens slaskpressen !! Den vänsterextrema pressen gör allt för att ”hata” SD nu när väljarstödet bara ökar !! Sandlådenivå !!

 11. Deras ledarskribent sedan 20 år har gjort bort sig totalt och dömts till fängelse. Men Expressen skriver inget om det, tystnaden från etablerad slaskmedia visar bara hur stort hyckleriet är.

 12. När företrädarna för hatmedia skaffar sig vapen på illegala vägar … Ja, då borde varje sund laglydig människa hålla sig på behörigt avstånd och ta ordentligt skydd. Man vet ju aldrig vad dessa beväpnade gossar kan ta sig för ute i det civila samhället.

  https://x.cdn-expressen.se/images/e8/14/e8141aa0be694ca3831d5d835eba56a3/680.jpg

  Delcitat

  Expressen fälls för vapenbrott
  Det blev fällande dom i vapenmålet där Expressen granskade den illegala vapenhandeln i Malmö.

  Chefredaktör Thomas Mattsson, nyhetschefen Andreas Johansson och reportern Diamant Salihu fälls för vapenbrott av Malmö tingsrätt.

  De döms till villkorlig dom och dagsböter.
  (Publicerad 18 maj 2012)

  Slut delcitat

  Hela reportaget kan läsas på länken nedan:

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/expressen-falls-for-vapenbrott

 13. Äh om det bara vore så att dom hatar och sprider sitt hat,men det absolut värsta tänkbara är att dom ljuger Svenska folket rätt upp i ansiktet utan att ens blinka och dom har gjort det så länge och så ofta att dom slutat att känna skam

 14. Expressen har hittat rätt ord. För de och Aftonbladet ÄR verkligen hatsajter!

  De tvekar inte att ta till skamgrepp för att sprida hat, sant eller inte – det spelar ingen roll, bara de får sprida hat!

Kommentera