Stäng

Ny turistattraktion i Indonesien

Som den enda regionen i det muhammedanska landet Indonesien,  har Aceh provinsen på norra delen av Sumatra,  blivit ett mål för  turistande muslimer från andra länder som är intresserade av de offentliga piskningar som utförs där.

I måndags kom dussintals turister från Malaysia, med buss för att besöka Lamteh moskén i Banda Aceh att bevittna när ett dussin människor blir offentligt piskade för brott som  spel eller att man kommit ”för nära” någon man inte är gift med.

Bland turisterna var en malaysisk statlig Senator från Klanten, Dato Dr Johari bin Mat, som sade att han respekterade Aceh genomförande av islamisk lag och användning av offentliga prygel för att garantera säkerheten och den allmänna ordningen.

”Detta är första gången jag sett en prygling i Aceh. Hittills har jag bara sett genom en video som togs av en vän när han besökte Aceh för en tid sedan ”, säger Dato Dr Johari bin Mat

Piskningen genomförs för att förhindra dåligt uppförande bland muslimer, men de kan också vara bra för turism,”

LÄNK

3 reaktioner på “Ny turistattraktion i Indonesien

  1. Det verkar som många utövare av den enda kvarvarande, ur modern synvinkel, sjuka religionen, har våld, verklig sadism och ondska inbyggt i sin uppfostran och/eller arvsmassa. De hör inte hemma i västerländska fria demokratier !!!!!!

    1. Om ni älskar Sverige och dess folk, se till att landet inte blir en sån turistattraktion. Om inte begreppet ’patriotism’ har blivit föråldrat och inte längre i bruk idag – naturligtvis. Först ska man ha kvar landet och nationen, sedan arbetar man för riktig demokrati och ökad respekt för mänskliga rättigheter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: