Stäng

Nu kom varningen vi väntat på!

-Om inte Europa ändrar attityd kommer ni Europeer inte att kunna gå säkra på era gator. Spelar ingen roll var i världen ni bor – ni kommer inte att vara säkra!  Detta hot uttalade Turkiets president Erdogan idag rapporterade Reuters nyhetsbyrå. Detta ligger i paritet med vad vi skrev om tidigare idag här Petterssons. Skrämmande tanke som kan bli verklighet. 

er

41 reaktioner på “Nu kom varningen vi väntat på!

 1. Nu börjar det likna något av vad västeuropéerna längtat efter under så många år av förhoppningar om att, bli styrda av mussar.

 2. Tycker inte att Erdogan framställer sig speciellt sympatiskt, han gör sig bäst i rollen som Gollum.

 3. Turkarna fungerade i Tyskland så länge som de var ”gästarbetare”, när deras familjer fick komma så blev det annorlunda……….där är Tyskland idag !
  http://sv.danielpipes.org/blog/2016/10/tyskland-turkiska-befolkning
  Det var ganska likt det franska systemet där uppehåll dock endast gällde för tre månader, sedan måste de ut ur landet under minst en månad och fick endast återvända om de hade godkända papper från en arbetsgivare som då såg till att reglerna följdes.
  I Frankrike gällde det nordafrikaner, sällan turkar dock muslimer.

 4. Det har sagts innan och det kan sägas igen, att den
  mannen är sjuk i huvudet, en ny Hitler.

 5. Har fått lära mig ända sedan jag var liten att ALDRIG lita på en turk och verkar som det var ett gått råd, har alltid följt det. De tar fram kroksabeln så fort det är något som inte passar dem.

 6. Erdogan beter sig som Hitler, med hot och låtsaseftergifter. En klarsynt politiker utan koppling till PK-rörelsen/kulturmarxisterna kunde ha insett detta för länge sedan men nu sitter etablissemanget som vi har över oss där de sitter och inser inte faran. På samma gång refereras hela tiden till SD och nazister och 30-talet och bruna färger medan Erdogan lurar i vassen.
  Minst en av hans söner lär kriga för IS och en dotter lär vara chef för ett IS-sjukhus (åtminstone för ca ett år sedan).

 7. Nu ska vi tänka positivt! Det här kan bli ett väldigt fint krig till slut. Fria skott till alla och mängder med muslimer att skjuta på.
  Finemang!

  1. Som sagt, Erdogan är muhammed personifierad och IS-krigarna är de ”perfekta” muhamedanerna! De lever och verkar EXAKT som muhammed gjorde på sin tid!

 8. Erdogan har blivit vald av sina undersåtar. Man kan undra varför en del folk väljer idioter som ledare. (Inte bara i Turkiet).

  1. Kommer Özz att ta med denne persons uppförande i sin standup-komedi?
   Vi kan skicka honom dit för att avväpna Erdogan med humor?

   Satir

 9. Endera ett direkt hot eller ett indirekt innebärande vidaresläppning av miljontals flyktingar bestående av kriminella, krigsskadade, milismän, desertörer, terrorister, analfbeter, ”barn” och sjuka !!!!!!

 10. Europas folk sitter i en rävsax pga våra värdelösa och inkompetenta ledare. Vi får skylla oss själva för vi har själva valt våra ledare och även våra medlemskap till EU.

 11. Dags för hela det civiliserade Europa att sätta ned foten på allvar mot denna galning till diktator.

 12. Efter att ha förklarat oss för nazister och fiender till Turkiet samt Islam så sent som igår, har det ju varit ganska tyst från våra ”folkvalda”. Mesarna står givetvis inte upp mot Islam och blir behandlade därefter. Allt medan Invasionen fortgår. Kriget kommer !

  1. Jag ändrar din sista mening och skriver:

   Kriget pågår!

   Gå till YouTube och tag del av vad Bill Warner har att säga. Börja gärna med

   Bill Warner, PhD: Jihad vs Crusades.
   http://www.youtube.com/watch?v=I_To-cV94Bo

   F.ö. kanske det är så att de du kallar för ”mesarna” i själva verket är medvetna landsförrädare som arbetar för främmande makt.
   Ni som läser här måste börja föra samtal med den breda och lyckligt omedvetna allmänheten om vad som pågår.

   En Fritjof Adams på Tuben verkar också vara bekymrad. (Numera heter han visst Persson.)

   Olsson.
   Skiträdd.

  1. Det rör sig om runt 4.0 miljoner turkar (inkl. turkiskt ursprung) i Tyskland, 3 miljoner är fortfarande turkiska medborgare och valberättigade (över 18 antar jag) i Turkiet.

 13. Det här skulle jag se som en krigsförklaring ,tänk om man sagt så till Usa och eftersom turkiet är medlem i nato så finns det kärnvapen i själva landet
  om nu Jänkarna inte varit förutseende och plockat bort dom men det tror inte jag för grejen att ha skjutklara stridsspetsar i turkiet riktat mot ryssarna har varit är ett ”privilegium”ett hot dom inte vill avstå ,det här skulle kunna utlösa Wv3 om turkarna börjar pilla på stridsspetsarna hur kommer Donald Trump att reagera ?

   1. Islam har runt 300 miljoner dödsoffer på sitt samvete, Stalin och Mao är långt därifrån, Hitler ännu längre.

 14. Vanliga turkar är nu så rädda att de säkert kommer att rösta för att Erdogan blir deras diktator.
  Nomenklaturan i Sverige som annars tror sig veta och bestämma allt, tiger still.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: