12 thoughts on “Dagens gillar olika

 1. Inget ovanligt att stora och små djur kan umgås på fredligt vis. Minns från mina barnaår på 40-talet en katt och en häst som var vänskapligt inställda till varandra. Katten låg och sov i hästens krubba. Vintertid kurade den ihop sig på ardennerhästens breda rygg och sov tryggt högt där uppe.

 2. Hehe , egentligen borde älgen bli räddast eftersom katten luktar Rovdjur, men synintrycket säger väl mycket litet rovdjur !!!!!?

 3. När jag ser på den här bilden längtar jag till tusenårsriket då allt är återställt till sitt ursprung:
  ”Då skall vargen bo med lammet, pantern ligga vid killingens sida. Kalv och lejon går i bet och en liten pojke vallar dem.” (Jes. 11:6)

   • Nej, absolut inte. ”Jehovas vittne” är från Satan själv. Tusenårsriket är ett löfte från Gud, som de som kallar sig ”Jehovas vittne” förvrängt.

    Eva, om du överlämnar dig till Jesus så kommer du också få uppleva vad som beskrivs i Jesaja.

 4. http://www.bbc.com/news/magazine-23895920

  Intressant om förordningar, guds lagar och annat som låser människor i en dåtid. Och vad som är viktigt för att kunna agera med sin samtid. Eller nåt sånt.

  Som de två på bilden är i nuet. Spontana och alerta. Inte bundna av religion eller fördrag att förhålla sig till.

  De två på bilden skulle aldrig någonsin närmat sig det flöde av migranter med arga unga ljugande män som strömmade genom Europa 2015 med Tyskland och Sverige som mål? De hade dragit och de gör de flesta svenskar också? Av förklarliga skäl?

Kommentera