Stäng

Inrikesfödda utvisas

Två män som är misstänkta för terrorplaner kommer att utvisas från Tyskland, trots att bägge är födda i landet.

Domen är unik och blir förhoppningsvis vägledande.

Männen som greps vid ett tillslag mot islamister i februari är födda i Tyskland, men har sina ursprung i Nigeria respektive Algeriet. Inom kort utvisas de från landet och förbjuds att återvända för all framtid.

Niedersachsens inrikesminister, Boris Pistorius (SPD), gläds över att den federala förvaltningsdomstolen delar bedömningen att männen ska utvisas på livstid.

Die Welt

7 reaktioner på “Inrikesfödda utvisas

 1. Ojojoj!
  Stackars terrorister!
  Nu måste vi demonstrera och tycka synd om dem!

  Här kan de få bo, för här är det faktiskt tillåtet att spränga, döda och våldta för alla med andra kulturella värderingar än våra kristna.

 2. Vad kan det vara som driver politiker att tvinga på svenska folket dessa terrorister.
  Det måste finnas något, eftersom det är omöjligt att tala om vad som är så bra.
  De vet allihop att en dag smäller det i Sverige också, det är bara att vänta.

  1. Ekonomisk kollaps! Sen får vi ”hjälp” av EU som dikterar kraven, vilka de nu blir….. Jag är sååå avundsjuk på England, som nu kan göra som de vill. Jag tror att anledningen till att Löven inte vill ha en omröstning om EU, är att vi aldrig kan lämna. Sverige avsade sig sin suveränitet 2010 då vi skrev in multiKULTen i grundlagen.

 3. Tyskland och Danmark öppnar dörrar ut. Inom 2 år följer Sverige efter? Särskild domstol i EU dit aktuella fall ska skickas eftersom det handlar om hela EUs säkerhet? Därmed avlastas svenska domstolar och tills dess kan viss militärutbildning vara på gång i landet? Då finns det många inrikes skarpa lägen i landet de kan träna sig på?

 4. Jag tycker att bilgrillningar och granater mot polis o räddningstjänst är lika med ett terrordåd och jag tycker man skall följa Tysklands exempel på dessa jävla dårar ,vad har vi för nytta av babbegängen utvisa hela bunten till lands deras föräldrar kommer i från

  1. Det är inte så noga vilket land man utvisar dom till, huvudsaken är att dom blir utvisade.

   1. Inte så noga? Du tycker att dom skall utvisas till Sverige då eller?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: