Ungern håller ordning på välfärdssökarna


Genom att hålla ordning på välfärdssökarna, minimerar Ungern kostnader och problem med lycksökare från främmande kulturer. Observera att de är fria att lämna detta ”boende” när som helst, enda kravet är att de försvinner ur Ungern!


3 responses to “Ungern håller ordning på välfärdssökarna

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En befrielse att notera att det de facto existerar en europeisk nation där man ännu värnar om medborgarna och den allmänna trivseln och säkerheten. Vi får glädja oss å ungrarnas vägnar och bespetsa oss på ett kommande svenskt regimskifte till fromma för vårt eget väl och ve. Att hoppas på en politiker i klass med den utomordentlige Victor Orban torde emellertid vara att sätta förväntningarna alltför högt.
  Andreas.

  Gilla

 • finnjävel

  Undrar om det är svårt att lära sig att prata Ungerska? Klimatet, naturen och själva samhället verkar fungera väldigt väl. Lite fler migranter till svedulandia så får man väl börja se om sitt hus. Tokajer är inte så dumt …

  Gilla

 • compulsoryunion

  Modulerna liknar svenskt dagis och svenska studentboenden, där svenne placerar sina egna barn. Medans ”ensamkommande barnen” passas upp på, i hotell och herrgårdar och curlas mellan batkihäxor som fakturerar 60 000 kr per månad per skäggbarn. Att ”ensamkommande” knivmördar kvinnor i Arboga, Västerås och Mölndal har 0 betydelse för svenne.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: