Immigration är ett privilegium……..

Egentligen är jag trött på allt tjafs om President Trump och alla anklagelser fram och tillbaka. Nu borde USA sansa sig och ta tag i verkligheten. Nåväl det var inte det jag ville säga utan detta:-Immigration är ett privilegium, inte en rättighet. Ett av Trumps uttryck som jag gillar. I mångas värld verkar det vara precis tvärt om, framförallt i Sverige. Inte minst regeringen har hjälpt våra immigranter att lära sig att det visst är deras rättighet att komma till Sverige och få ta del av vår f.d välfärd. För dem är Sverige deras rätt att ”ta över”

Hur skall man kunna ändra på denna ”trend”?  Finns nog bara ett alternativ – stäng gränsen och börja utvisningen av lycksökarna- de som inte är riktiga flyktingar. Börja med att ålderstesta samtliga som kommit som ensamkommande de senaste åren, sålla ut männen och skicka tillbaka dem.

De som kommit som ensamkommande och nu ansöker om att få hit sina fruar och barn skall utvisas omgående oavsett uppehållstillstånd. De kom med en lögn, de är inga flyktingar, de lämnade sina familjer i sticket och smet hit. De skall inte belönas med att få stanna.

Vi måste prioritera våra egna samt dem som flytt för sina liv hit för 10-15 år sedan. Kristna som flytt muslimernas förföljelse och mördande är livrädda idag. De trodde de var i säkerhet fram tills förra året, nu vet de inte vart de skall fly???? Har personligen talat med flera som säger att Sverige och Svenskarna vet inte vad de har gett sig in på. Det finns inget grymmare än muslimernas förföljelse. Vi ser oss omkring och fattar – fattar att de har rätt!!

Europa drunknar under muslimernas immigration som de anser är deras rättighet. Deras rättighet och mission att ta över Europa och göra det till en muslimsk kontinent – och folk är rädda för Ryssen??  Fick man välja hade det varit ett lätt val, Ryssen vs muslimer. Då orsakar Ryssen  mindre skada och lidande. Vänta och se…… Om inget händer snart så har muslimerna tagit över och då kommer Löfven och Wallström med följe ångra att de inte valde Ryssen!!

3 thoughts on “Immigration är ett privilegium……..

  1. Så rätt. Fokuseringen på ryssen är nog en form av desinformation för att få oss att glömma bort vad som händer på hemmaplan. Vi ska vara rädda för ryssen medan vårt land tas ifrån oss dag för dag. Och skulle det ändå bli så att man tvingas välja så föredrar jag en rysk regim framför Sharia.

  2. Man blandar gärna ihop begreppen invandrare ,emigranter ,flyktingar och det gör man med avsikt ,dom har en gemensam nämnare och det är att alla är utlänningar men det är flyktingar som jag är emot regeringen gick ut med att sverige skulle ta emot flyktingar från syrien ,men vad fan släpper dom in
    dom kommer från alla jävla håll nigeria somalia eritrea etiopien maroko algeriet afghanistan iran irak och dom har tre gemensamma nämnare ,dom har kastat sina ID handlingar och dom är muslimer och vill bli försörjda livet ut av svenska skattebetalare och så kallar dom zigoiners för emigranter och det är fel ,riktiga emigranter är enl mig välkomna och invandrare har jag inte något emot så länge dom sköter sig

  3. Amen! Förslagen om hur det bör skötas håller jag med om. Muslimer har ofta babblat ”mina mänskliga rättigheter” men har ingen aning om sina skyldigheter. Många av dem tycker de kan förfölja icke muslimer med stöd av de mänskliga rättigheterna, vilket är så galet fel. Immigration är heller ingen mänsklig rättighet!

Kommentera