Somalisk tränare misstänks för våldtäkt på unga pojkar i sitt fotbollslag

INVANDRARVÅLD. En fotbollstränare i en Stockholmsklubb misstänks för åtta grova våldtäkter mot tre pojkar som spelar i hans lag. Två av pojkarna är i tioårsåldern. I bevisningen ingår dna-spår – men fotbollstränaren nekar genom sin advokat till alla anklagelser.

Enligt åklagaren har den manlige fotbollstränaren i en Stockholmsklubb våldtagit tre spelare i laget vid totalt åtta tillfällen mellan 2015 och 2016. De sexuella handlingar som beskrivs i stämningsansökan är mycket grova. De två yngsta pojkarna är födda 2006 och den äldre pojken är född 2002. Fotbollstränaren har, enligt åtalet, använt våld för att tvinga till sig sex. Två pojkar var alltså tio år och en 14 när övergreppen skedde.

”NN har fällt målsäganden till golvet och tryckt sin fot mot hans bröstkorg”, står det i stämningsansökan.
”Brottet är att anse som grovt med hänsyn till målsägandens ringa ålder, då NN brukat våld och hot om våld samt då gärningen inneburit fysisk smärta för målsäganden.”

Tränaren ska enligt åklagaren hotat att sprida rykten om pojkarna om de inte följde hans sexuella uppmaningar eller om de berättade för någon om övergreppen.

-Pettersson har noterat att flera medier skrivit om fallet men inga ”etablerade” hatmedier har avslöjat att den misstänkte är Mohamed som är medborgare i Somalia.

Åklagaren har av någon obegriplig anledning inte yrkat på utvisning om Mohamed döms, men eftersom barnen hör hemma i ”förorten” och Mohamed jobbat som elevassistent i Rinkeby kanske han är så smart att han åker hem till Afrika frivilligt…

Solna TR B 7103-16

7 thoughts on “Somalisk tränare misstänks för våldtäkt på unga pojkar i sitt fotbollslag

  1. I dagens Sverige har vi ju genom den allestädes närvarande acceptansen av allt som rör migranter och muslimer, i det närmaste legitimerat såväl pedofili och barnäktenskap. Överfall och i synnerhet sådana av sexuell karaktär förringas till förmån för förövaren, men till stort lidande för den angripne.
    Denna lagvidriga undfallenhet i förening med undermåliga och oproportionerliga straff för sexuellt våld, gör det mycket svårt att komma tillrätta med denna skandalösa problematik, samtidigt som det blir omöjligt att bemöta brottsoffren med den respekt de förtjänar. I stället bestraffas dessa oskyldiga dubbelt, medan gärningsmannen knappast behöver befara några kännbara konsekvenser av sina psykotiska och allmänfarliga brott mot det svenska samhället. Här är det frågan om barn som fått sin tillvaro och världsuppfattning slagen i spillror tack vare regeringens förbannade värdegrund. För varje brott som begås står en medskyldig regeringsmedlem – en sanning vi skall bära i minnet!
    Andreas.

  2. Som vi känt till i över 25 år, många av lyxmigranterna från MENA-länderna är kriminella redan från början !!!!!!

  3. Han verkar ha oerhörda problem med värdegrunden. Låter vi patrasket till vänster få välja mellan 17-åringen, som var med på Opinion Live, och detta charmiga exemplar, så blir det nog jämnt skägg; troligtvis något övertag för den senare. Grattis mannen, de svenska lagarna må vara billiga men passa dig för Sharia. Boka ett flyg härifrån redan idag, det är nog säkrast så, om du överlever kåken, vill säga.

  4. Kan inte SVT filma live när denna juvel tar en promenad i Rinkeby centrum och tillsammans med EXPO, AFA, FI o kommunisterna demonstrerar mot SD?

  5. Förortsföräldrar påstås bli våldsamma när deras barn blivit kränkta genom verbala hot. Undrar vad en kränkning med sexuellt våld innebär för våld?

Kommentera