Ibrahim får hela studion i tårar i Talang 2017


INVANDRING. I går fick han juryn i TV4:s ”Talang” att gråta med sitt framförande av ”Stad i ljus”. Nu har Ibrahim Nasrullueyevs dröm om att få stanna i Sverige gått i uppfyllelse sedan familjen beviljats permanent uppehållstillstånd, skriver NSD.

– Ja, vi har fått ett positivt besked att vi ska få stanna. Jag är jätteglad för mig och min familjs skull. Det var vad vi ville, säger han till tidningen.

Ibrahim Nasrullueyev kom till Sverige från Azerbajdzjan förra året tillsammans med mamma och storasyster och familjen bor i Boden. Beskedet om uppehållstillstånd kom för två veckor sedan. – Det känns härligt.

I ”Talang” framträdde han med ”Stad i ljus”, låten som Tommy Körberg vann Melodifestivalen med 1988. Han stötte på den när han sökte efter svensk musik på nätet.

– Jag tyckte om melodin. När jag började förstå svenska bättre förstod jag att låten berättade om mitt liv, säger Ibrahim Nasrullueyev.

Juryn rördes till tårar av framförandet och skickade honom till semifinal. – Det är inte du som ska be om att få stanna i Sverige, det är vi som ska be om att få behålla dig, sade medlemmen Alexander Bard i programmet.

Nu hoppas Ibrahim Nasrullueyev kunna satsa på musiken om det visar sig gå bra: – Jag går i skolan och hur framtiden blir framöver är svårt att säga.

-Pettersson lyssnar på Alexander Bard som säger att det är fel på systemet när sådana som Ibraham inte får uppehållstillstånd direkt, precis som uppehållstillstånd ska delas ut efter sångbegåvning.

Tyvärr får vi inte veta varför familjen Nasrullueyev.

Juryn i Talang däremot lämnar en hel del övrigt att önska.

 • LaGaylia Frazier, invandrade till Sverige från USA år 2001 och är svensk medborgare, men pratar sämre svenska än Ibrahim.
 • ”Kakan” Hermansson borde utvisas. Hon har sagt att hon hatar alla vita och att alla poliser är bastarder som skyddar nazister plus en massa annat idiotiskt. På bloggen HÄR. 
 • Alexander Bard får godkänt, han tycker i varje fall att det är rätt att säga neger och är väldigt mycket emot islam. På bloggen HÄR.
 • David Batra, där är jag neutral men han har varit med på bloggen lite grann.

Nåväl, vi får önska Ibrahim och hans familj lycka till i Sverige, och önskade att alla lärde sig så bra svenska på ett år.


25 responses to “Ibrahim får hela studion i tårar i Talang 2017

 • compulsoryunion

  Asylbedrägeri är religionen i alla marksända kanaler (SVT, TV4 och Al-Jazeera) för att indoktinera urbefolkningen vars egendom ska förskingras i internationalsocialismen. Reinfeldt och Sabuni dansar regndansen när median svennebanan snart är svartare än dem…

  Liked by 1 person

 • eugenecork

  ”Stad i Ljus”…kanske avsåg han alla biljävlar som
  brinner?…att publiken grät, gjorde de väll det av byx-
  ångest, över sin egen dumhet?

  Liked by 1 person

 • Fjodor

  Visst sjöng han ok men hela spektakletet spelade på offer-rollen.
  Hade detta framförts av en vit svensk kille utan offer-historia hade de tyckt att han var helt passé och ren dussin-vara och han hade åkt ut direkt.

  Liked by 1 person

 • Over

  Alexander bard är ju van att slicka röven på babianerna ..så lycka till

  Gilla

 • ossie

  Tittar aldrig på TV4s sk ”underhållningsprogram” tom reklamen är bättre.

  Liked by 1 person

 • Ulf

  Vilken bra idé att utvisa den där vedervärdiga Hermansson.

  Liked by 1 person

 • asatemplet

  Om alla får stanna så byts svenskarna ut

  Gilla

 • anna

  Duktig kille som lärt sig svenska på så kort tid. Men han kommer från ett tryggt land och borde inte få PUT här i sverige.

  Detta gör ju att man ännu en gång förlorar hoppet om vårt lands framtid. Ser en mörk framtid för mina barn i Sverige. Min högsta önskan är att detta måste vända, men hoppet börjar försvinna.

  Varför finns ens migrationsverket? Alla släpps ju in här ändå. Spelar ingen roll om man kommer från trygga länder, ljuger om sin ålder, ljuger om anledningen till sin flykt eller att man är IS krigare. Alla är dom välkomna till trygga och hederliga Sverige.

  Gilla

 • Ingemar

  Sverige ska bara ta emot krigsflyktingar enl genevekonventionerna, det finns inget ekonomiskt utrymme för övriga, även om detta är en duktig kille !!!! Han kan väl då klara sig i sitt hemland !!!?
  När kriget är över ska de flytta tillbaka !!!!!!

  Gilla

 • Greger

  Jag slutade att titta på TV för tre år sedan. Har inte missat något!

  Gilla

 • Steve

  Tittar folk på TV4 fortfarande? Själv la jag ner SVT och TV4 2012…

  Gilla

 • Galten

  Jag nedlåter mig icke till att åse det regisserade spektaklet.

  Gilla

 • dave

  Tvi vale!

  Gilla

 • Lena

  Förstörelse och demonstration idag igen i Paris. De görs sönder och förfulas, detta förväntas skattebetalarna ställa upp och betala för !

  (Livesändning på ruptly.)

  Gilla

 • Hönsmamman

  Programmet inleds med att Kakan beskriver sig själv som en tolerant person som vill att alla ska få plats eller nåt åt det håller.

  Dancing Queens var ett annat tävlingsbidrag. Tre medelålders-äldre vita män som framförde magdans iklädda smycken samt byxor i tunna färgstarka byxor och överdelar som lämnademagen bar och synlig. De dansade runt och juryn skulle bedöma.

  Först trycker Kakan (den toleranta) på rött kryss (dvs bort med dom). Sedan trycker Bard på rött kryss. Kakan (den toleranta) säger då att män som klär ut sig i kvinnokläder är inte seriöst. Varpå Bard ändrar sig och menar att han tack vare Kakans kommentar inser att han visst gillar dem. Då reser sig Batraoch pussar Bard på munnen. Men Kakan (den toleranta) behåller röda krysset. Kontentan är att Dancing Queens går vidare eftersom ett kryss inte kan stoppa dem om de andra sagt ja.

  Ett alternativ att rösta vidare?

  Kakan verkar inte vara så tolerant?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fantastiskt att folket i Azerbajdzjan, ett land där det ser ut så här och som anordnar finalen i melodifestivalen får asyl i Sverige!

  Snälla, väck mig ur mardrömmen i september 2018!

  Gilla

 • JR

  Jag rörs också till tårar när jag ser detta tillrättalagda och bedrövliga spektakel! Och det är sorgligt att dessa Nasrullueyev över huvud taget är i Sverige och det är nästan ännu sorgligare att se samansättningen av denna s.k. ”jury” Idel extremt kommunist pack hela bunten! Här gråter nog hela Sverige av vämjelse!
  Inkvoterade feministiska oduglingar allihop, alltså precis som vanligt när det gäller svensk TV.
  Jag rekommenderar därför hela familjen Nasrullueyev att omgående packa sina kamelhårskalsonger och sand..daler och åka tillbaka till SITT hemland.
  Här hör Ni absolut inte hemma, jag vill inte alls ha Er här och ingen av Era andra millioner muslimska gelikar heller!
  Betala Er skuld till oss skattebetalare för ALLT Ni har kostat oss och dra sedan åt… meccka -och kom aldrig mer tillbaka!
  Vi har gråtit nog i Sverige för såna som Ni!
  JR

  Liked by 2 people

 • Benny

  Är det krig i Azerbadzjan? Hjärnan verkar fått en kollektiv kortslutning hos den s.k eliten i Sverige. Ingen tänker efter….den här killen sjunger bra och kan säkert försörja sig i sitt hemland så packa ihop och ta med hela tjocka släkten tillbaka,tack! UT ur landet med första bästa plan alltså!

  Liked by 2 people

 • Darco

  Varför inte bara göra ett utbyte där Ibrahim får stanna medans Kakan får lämna för att bygga upp ett nytt liv i Azerbajdzjan.

  Det märkliga är att Azerbajdzjan är ju inget U-land precis så varför de söker sig hit till att börja med är ju märkligt…

  Liked by 1 person

 • Argus

  Ständigt denna propaganda ifrån ”kultureliten”. Man kan snart inte titta på TV utan att det är smygreklam för det globala multikulturella samhället. Snacka om att prostituera sig. Tänker de inte eller skiter de i barnen och barnbarnen som kommer att få växa upp i ett globalt Mellanöstern om det går som oligarkerna vill.

  Även, kanske mest, i amerikanska TV-serier är andelen icke-vita hjältar och genier utan relevans med verkligheten. Om verkligheten var som TV-serierna vore det mest praktiskt att dela ut nobelprisen i Harlem. 😉

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Varför inte ta nästa steg! Ha idol direkt i ockupanternas hemländer, där första pris är en plats i Sverige på skattebetalarnas bekostnad!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: