Immigration ingen rättighet!!

När President Trump tog emot förbundskanslern Angela Merkel igår diskuterades både immigration och terrorbekämpning. På presskonferensen sade Trump – Immigration är inte en rättighet, medborgarnas säkerhet kommer i första hand. Detta må gälla i några länder men långt ifrån alla. Sverige anser att det är immigranterna som har rättigheter och vi svenskar som har skyldighet att ställa upp på fördärvet.Detta visar den otroliga flathet som regering, media och rättsväsendet visar våra immigranter. Observera ordvalet, immigranter, var tog flyktingarna vägen?????

stefan-lofven1

 

11 thoughts on “Immigration ingen rättighet!!

 1. Bilden visar en småmysande Löfven. Han tänker väl på alla ensamkommande, som han och hans parti tvingat landets skattebetalare att lyckliggöra och försörja. Pensionsräddare? Jo, pyttsan.

 2. Jag har alltid undrat om det inte är brottsligt? Landsförräderi mot landets medborgare för att man tvingar oss betala oftast oönskade immigranters vistelse i Sverige.
  Att de dessutom prioriteras före alla andra med bostäder, tandvård, sjukvård och bidrag jämförbara med löner från välbetalda jobb. Det är in i h*vete magstarkt och fräckt. Lika osmakligt svekfullt att försöka dölja det faktum att fängelserna och brottsregistren är överrepresenterade av dessa sk. flyktingar, som vi kostat på så mycket. Jag röstar SD för att jaga bort regering och hela 7-klövern från alla myndigheter. Jag struntar fullkomligt i de mjuka frågorna, så länge vi riskerar få ett laglöst samhälle där privata klaner välbeväpnade och hänsynslösa kriminella narkotikahandlare och vapenhandlare bestämmer agendan. I det fallet är vinster i välfärden helt likgiltigt.

 3. Härligt att höra Trump !!!! Han har faktiskt en förgångare David Duke (politiker), som nu stöder Trump, som hade hästan exakt samma ideer !!!! redan för 24 år sedan. !!!!

 4. Eftersom Trump är amerikan vänder vi oss till Merriam-Webster:

  ”a : a person who comes to a country to take up permanent residence
  b : a plant or animal that becomes established in an area where it was previously unknown”

  Alltså, en främling som tar upp plats. Alla främlingar som kommer till ett land för att bosätta sig (=leva på välfärd i många fall) är immigranter (invandrare) men endast ett fåtal är flyktingar (flyr för sina liv). Det låter måhända hårt men det är den realitet vi ser i Sverige idag.

 5. Tänk er bilden på denna varelse (Svetsan) Skulle du köpa en begagnad bil av en som ser ut som varelsen

 6. Är på Bali på semester och kollar in nyheter från hela sydostasien
  Äntligen så skedde det ett mord i thailand så nu står det 9 / 1 till sverige i antal mord sen jag åkte men inget i indonesien malaysien
  Sverige har ju alltid varit överlägset på något sätt ,Jo Waldner ,Ingemar ,tennis ,hockey ?,och inte så underligt ientligen eller ?nu är Sweden Absolut världsmästare på Mord tänk dig att det sker 9 grr flera mord i lilla ”trygga”sverige med 9 miljoner invånare +1miljon blattejävlar än det sker i Thailand Malaysia och Indonesia med 350 miljoner invånare tillsammans
  Vad kan detta bero på?

  • Svetsarhalvan ser nöjd ut och skrockar (vi har ju den ”Svenska” modellen) Fan vilket patrask

  • Svaret på frågan är hur dum som helst. Det skall bli spannande att se om svenska folket har fungerande sinnen och tagit till sig något av alla galenskaper som har skett de senaste åren. Valet 2018 kommer att visa detta.

Kommentera