Immigration ingen rättighet!!


När President Trump tog emot förbundskanslern Angela Merkel igår diskuterades både immigration och terrorbekämpning. På presskonferensen sade Trump – Immigration är inte en rättighet, medborgarnas säkerhet kommer i första hand. Detta må gälla i några länder men långt ifrån alla. Sverige anser att det är immigranterna som har rättigheter och vi svenskar som har skyldighet att ställa upp på fördärvet.Detta visar den otroliga flathet som regering, media och rättsväsendet visar våra immigranter. Observera ordvalet, immigranter, var tog flyktingarna vägen?????

stefan-lofven1

 


11 responses to “Immigration ingen rättighet!!

 • Jhonsson

  Bilden visar en småmysande Löfven. Han tänker väl på alla ensamkommande, som han och hans parti tvingat landets skattebetalare att lyckliggöra och försörja. Pensionsräddare? Jo, pyttsan.

  Gilla

 • ruben

  Jag har alltid undrat om det inte är brottsligt? Landsförräderi mot landets medborgare för att man tvingar oss betala oftast oönskade immigranters vistelse i Sverige.
  Att de dessutom prioriteras före alla andra med bostäder, tandvård, sjukvård och bidrag jämförbara med löner från välbetalda jobb. Det är in i h*vete magstarkt och fräckt. Lika osmakligt svekfullt att försöka dölja det faktum att fängelserna och brottsregistren är överrepresenterade av dessa sk. flyktingar, som vi kostat på så mycket. Jag röstar SD för att jaga bort regering och hela 7-klövern från alla myndigheter. Jag struntar fullkomligt i de mjuka frågorna, så länge vi riskerar få ett laglöst samhälle där privata klaner välbeväpnade och hänsynslösa kriminella narkotikahandlare och vapenhandlare bestämmer agendan. I det fallet är vinster i välfärden helt likgiltigt.

  Gilla

 • Ingemar

  Härligt att höra Trump !!!! Han har faktiskt en förgångare David Duke (politiker), som nu stöder Trump, som hade hästan exakt samma ideer !!!! redan för 24 år sedan. !!!!

  Gilla

 • Argus

  Eftersom Trump är amerikan vänder vi oss till Merriam-Webster:

  ”a : a person who comes to a country to take up permanent residence
  b : a plant or animal that becomes established in an area where it was previously unknown”

  Alltså, en främling som tar upp plats. Alla främlingar som kommer till ett land för att bosätta sig (=leva på välfärd i många fall) är immigranter (invandrare) men endast ett fåtal är flyktingar (flyr för sina liv). Det låter måhända hårt men det är den realitet vi ser i Sverige idag.

  Gilla

 • Pelle

  Socialdemokraterna och LO, Jag hade gärna sluppit dem..

  Gilla

 • Mohammed

  Tänk er bilden på denna varelse (Svetsan) Skulle du köpa en begagnad bil av en som ser ut som varelsen

  Gilla

 • Mohammed

  Är på Bali på semester och kollar in nyheter från hela sydostasien
  Äntligen så skedde det ett mord i thailand så nu står det 9 / 1 till sverige i antal mord sen jag åkte men inget i indonesien malaysien
  Sverige har ju alltid varit överlägset på något sätt ,Jo Waldner ,Ingemar ,tennis ,hockey ?,och inte så underligt ientligen eller ?nu är Sweden Absolut världsmästare på Mord tänk dig att det sker 9 grr flera mord i lilla ”trygga”sverige med 9 miljoner invånare +1miljon blattejävlar än det sker i Thailand Malaysia och Indonesia med 350 miljoner invånare tillsammans
  Vad kan detta bero på?

  Gilla

 • Nisse

  Snacka om att såga av den gren man sitter på. Hur dum får man vara?

  Gilla

  • Nisse

   Jag syftade självklart på Sverige, inte US

   Gilla

  • Hans Nilsson

   Svaret på frågan är hur dum som helst. Det skall bli spannande att se om svenska folket har fungerande sinnen och tagit till sig något av alla galenskaper som har skett de senaste åren. Valet 2018 kommer att visa detta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: