5 thoughts on “Dagens bild för alla enögda miljöpartister

 1. Vidrigt!

  Glöm inte hur Maud Olofsson med anhang banade väg för vindkraften, det hon inte nämnde var att hennes son satt i styrelsen för ett av vindkraftsbolagen!
  Ingen har heller tagit upp det faktum att hon efter sin politiska ogärning själv hamnade hos ett av vindkraftsbolagen!

  Jäv någon?

 2. Det ett helgerån att vindkraftsvansinnet får fortsätta !!! Trots att solcellerna nu är tillräckligt lönsamma !! Detta är det nya DDT:t för våra hotade rovfåglar !!!! Flera naturområden förstör fortfarande, senast ett där jag tidigare fiskat, hur kan man i denna vindkraftspark placera två av verken mindre än 100 meter från sjön ???? såg jag på satelitbilden !!!!!! Vidrigt !!!! Där fanns även gott om rovfåglar !!!!

  • Och ljudet. Det jävla ljudet. Som maler på och djur som hör andra frekvenser än vi får sin hörsel påverkad och kan inte navigera pga att de utestängs från de nyanser av ljud de vanligtvis lyssnar till. Det går ju inte precis att skydda öronen.

   Solceller är bra bara de inte skickar tillbaka reflektioner som stör djurens syn.

   • Tror inte att solcellerna reflekterar mera än vanliga fönster, fordonsrutor mm, dessutom är de stilla jämfört med fordonen.
    Vidare så ska de ”äta” så mycket ljus som möjligt, reflektioner ger en viss energiförlust !!!!!!

  • Det MÅNGA inte vet är vad dessa ”vindkraftverk” ger oss mera är –ULTRALJUD och INFRALJUD– som är skadligt för alla MÄNNISKOR (var redan på 70-talet förbjudet i ”tätbebyggda orter”)
   Dessa ljud kan VI MÄNNISKOR INTE HÖRA och dessutom kan de färdas långa sträckor !!!
   Googla gärna på detta och tänk på skadorna som kan uppkomma !!!

Kommentera