Stäng

Veronica Palm (S) saknar ord

ISLAM. Ja du Veronica, jag vet inte hur ”vi” kunde låta det ske. Jag för min del har varnat för de islamska mördarna i många år men då har du och dina polare skrikit rasist och islamofob åt mig och andra. 

Bra att du vaknat, f.d. fru Palm, men vet du om att nu går hundratals av dessa satans mördare lösa i Sverige och ska få gräddfil till bostad, jobb, bidrag och körkort. Om jag inte minns fel är du och ditt parti för detta.

Det enda du gjort Veronica är väl att skylla på socioekonomiska effekter och försvarat islam.

Vet du om vad du sa och gjorde för snart två år sedan? 

Veronica Palm (S) på bloggen

Två år innan 11 september 2001 öppnade S för islamskt inflytande i Sverige

26 reaktioner på “Veronica Palm (S) saknar ord

 1. Patetiskt, Veronica din kappvändare, skäms! Kryp ner i en håla och kom aldrig upp igen! Ta med dig Ullenhag!

  1. Ta med Fridolin , Bah och så många andra stollar du omger dig med¨
   ni KOSTAR för varje minut utan att ha utbildat er , ej heller ansträngt er….vad kallar man sådant folk …hört loo…….s.

 2. Precis, hon är ett exempel på det stora felet med åsiktskorridoren. När man stenhårt håller fast vid sin åsikt och vägrar lyssna på andra så blir man ohjälpligt ”tvåa på bollen”. När man sedan förvägrar andra att ens yppa en egen åsikt så har man gått över en gräns av anständighet. Det ingår nämligen i en demokrati; något som många länder saknar och längtar efter, men som andra tar för given. Om man tror att världen aldrig förändras så kan man utan problem åka ner tio våningar under jorden; stanna där livet ut och ta med sig sanningen i graven. Eftersom världen förändras så förändras även vi. Antingen på grund av erfarenheter, ny kunskap, ökad ålder, eller kanske t.o.m. någon form av vishet, i ytterst sällsynta fall, dock. 😉

  Det leder mig vidare till ”pop-ordet” källkritik. Om man vägrar lyssna på motpartens åsikter så godkänner man kanske bara en, två eller möjligtvis tre människors sanningar. Då släpps inte andra människors frågeställningar in och de ses heller inte som problem. Eftersom världen inte är statisk så kan i vissa fall frågeställningar över tid förvandlas till legitima problem. Återigen ska dessa problem lösas med en, två eller tre lösningar. Det kanske finns 6, 12, 24, 48 lösningar men man väljer att begränsa urvalet, inte bara av lathet eller praktiska, utan främst ideologiska skäl. Och vips så har man reducerat problemets omfattning. Källkritik, var det, ja. Det ställer oerhörda krav, inte bara bland oss vuxna, utan i synnerhet våra barn. Då är det lätt att ta till tumregeln; ”guilt by association”. Kommer nyheten från alternativ media så är den säkert falsk, om du nu har gått så långt att du faktiskt läst den. Det finns givetvis motsvarande problematik även bland dissidenter; ”sanningen” ska givetvis diskuteras.

  Sedan har vi hela mänsklighetens lustiga egenheter, såsom förmågan att ljuga, egoism, narcissism och andra, mindre smickrande talanger. Är man det minsta tveksam och har en benägenhet att ändra åsikt, så blir man med ens misstänkliggjord; man blir en människa som saknar viss trovärdighet. Rättsväsendet har till exempel, felaktigt, förlitat sig på vittnen, som stenhårt och solklart hållit fast vid sin linje och i efterhand blåljugit.

  Arvet till vår framtid blir således: Ljug, mobba, tysta och förminska. Följ inte ditt eget hjärta och egna hjärna, lita blint på andra. Följ strömmen.
  Och folk undrar varför vi har problem i samhället?

  1. @Mr Jordan, Rätt, väl tänkt och präntat. Men var gör de som tänker rätt, när Veronica plötsligt tänkt till och tänkt om. Hon blir mobbad på twitter och av mig. Är vårt eget förstånd blockerat av de som inte tycker att min sanning är den rätta?
   Borde hon inte bemötas som ”den förlorade sonen”. Är vi alla förlorade?

   1. Det är nog en kombination av flera faktorer. Den välsignade stressen för snabba lösningar kan vara en. Palm har likt karriärsuktande politiker följt manualen till punkt och pricka, genom att aldrig ifrågasätta partiet och dess politik. Det borde på förhand vara både frustrerande och själsdödande men alternativen är ringa eller obefintliga. Det medför tyvärr att arenan lämnas öppen för politiker som enbart är ute efter makt eller helt enkelt saknar förmåga att tänka självständigt. Det politiska spelet har sina egna regler och det är självklart förödande men så ser det ut.

    Det blir extra problematiskt när även media hakar på den slavmässiga retoriken, istället för att kritiskt granska den. Min poäng är att vanligt folk, utan en kvävande tvångströja, av bekvämlighet eller aningslöshet, sväljer paketet med hull och hår. Kritiskt tänkande borde premieras och inte ses som ett tecken på beslutsvånda eller samhällsstörtande anarki. Vi har fått den friheten och det bör vara vår skyldighet att utnyttja den möjligheten.

    Alternativ media är oerhört viktig som motpol till rådande klimat men vanliga medborgare har också ett ansvar att stå upp för demokratin. Jag är själv inget bra exempel på detta men tanken har i alla fall föresvävat mig. Sedan om engagemang betyder att väcka opinion genom ett inlägg på Pettersson, bidra politiskt, organisatoriskt eller främja goda diskussioner i allmänhet, får man bestämma själv. Allt jag vet är att dödläget måste brytas innan det är för sent, fler måste vakna och tro på den egna förmågan att kunna göra skillnad eller åtminstone hänga med i nyhetsrapporteringen. Livet kan inte bara bestå av kommande utlandsresor och serier på Netflix.

 3. Jojo, en katastrof kommer sällan ensam! Katastrofen Veronica Palm är i gott sällskap med resten av globalistdårarna! De kommer antagligen redan innan 2030 att få lära sig både bli förnedrade, få klart för sig att deras värde är lägre än familjens husdjur och att bli tvungna bära någon form av Niqab och hijab! Antagligen kommer de också att innan 2030 också få chansen att bekanta sig med och känna på sharia lagstiftning!

  Det är väl först då som globalistdårarna och PK patraskfeministerna upptäcker sitt rätta värde!

  Det är åt helvete att skylla på SOCIOEKONOMISKA faktorer som orsaken till de våldsamheter som dagligen och stundligen utspelar sig i det svenska civilsamhället!

  Veronica med flera kommer så småningom få lära sig vad konvertering till Islam innebär!

  Turkiet öppnar asylturistparasitkranen och det dröjer inte lång stund historiskt sett förrän den europeiska demokratin är ett minne blott!

  Det är tråkigt med den naivitet, svagbegåvning, enfald, svagsinthet och fullständiga respektlöshet som de folkvalda PK patraskfeministetna visar sina uppdragsgivare det svenska röstberättigade folket!

  Det Veronica Palm och resten av PK patraskfeminist etablissemanget gjort och fortfarande gör är att spotta de tidigare nu döda generationer av hårt arbetande svenska människor och de nu levande svenska människorna rakt i ansiktet!

  Fy fan för PK patraskfeminister utan den minsta lilla självbevarelsedrift varken för sig själva eller sina avkomlingar!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven vi Sverigevänner står inte ut längre!!!!

 4. Ingen kommer någonsin förlåta er för vad ni gjort, ni kommer att finnas med i historieböckerna men namn och bild som varnande exempel på landsförrädare och med bilder på hur ni hänger från galgen med snaran runt halsen på torgen runt om i Sverige.
  Ingen av er skyldiga kommer att komma undan folkets vrede, alla vet idag vilka ni är!.

  1. Det blir en lång lista om man skall få med 87% av dom boende i Sverigeistan som har skapat detta!

 5. En av socialakrobaternas cerebrala toppbegåvningar yppar att hon saknar ord – cause célebrè, fan anamma! Den desorienterade och synnerligen inkonsekventa fröken Palm är konsternerad och upprörd, men vad tusan hade hon tänkt och förväntat sig som slutresultat av denna katastrofala migrantpolitik, för vilken vi inte i något avseende är kapaciterade och dimensionerade? Nej, precis! Vederbörande fjolla har inte tänkt på något annat än att för personlig vinning löpa det globalistiska diktatets ärenden.
  Andreas.

 6. Man skall inte skylla på Veronika Palm och hennes anhang i S, V och Mp. Felet är, att,väljarkåren inte lyckats begripa, att de röstat fram en skock stollar till att leda vårt land. Det enda vi kan hoppas på är, att det ”sovande folket” vaknar upp innan nästa val. Om imte kan vi kanske hoppas på att Danmark, Norge eller Finland ockuperar oss och återställer allt till normala förhållanden. Men de vill kanske inte ha oss.

 7. Det finns en anledning till varför Stockholms topp Socialdemokrat inte fick en plats i regeringen! (Vilket aldrig hänt tidigare)

  T.o.m. Löfven insåg att Palm är en katastrof!

  Tänk när hon stog och fjantade med huvudduk på huvudet för att hedra de muslimska kvinnorna! Kvinnor som själva inte får välja om de skall vara barhuvade eller ha huvudduk!

 8. Ja, du Veronica Palm!!!! sent ska du vakna!! Du och ditt parti och allt vänster slödder håller på och kör ner Sverige rakt ner i helvetet, hoppas vid Gud att ni blir dömda för all framtid i nästa val.

 9. Rödhåriga femenisttokar (Belinda O,Lööf ,Pålm ) mf . verkar vara helt IQ befriade med en mun som bara vräker ur sig en massa skit !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: