Stäng

M-politiker stäms för brödstöld

IDIOTI. Lasse Diding, ägare till två hotell i Varberg har väckt enskilt åtal mot en moderat kommunpolitiker i hemkommunen. Politikern påstås ha kommit in en morgon på hotellets frukostbuffé och tagit med sig ett bröd i fickan. – Det är klart att detta är en hämndaktion för att smutskasta mig, säger den utpekade politikern Sven Andersson (M). 

-Pettersson hoppas åklagaren slänger anmälan i papperskorgen men jag blev lite nyfiken på vem hotellägaren Lasse Diding är och fann vad som verkar vara en tvättäkta kommunist.

På Hotell Gästis som Diding äger finns ”Leninbadet”. hans andra hotell heter ”Hotell Havanna”. Diding sitter i styrelsen för föreningen Folket i Bild/Kulturfront och han var med och grundande Jan Myrdalsällskapet, som bland annat delar ut Jan Myrdals stora pris – Leninpriset samt Jan Myrdals lilla pris – Robespierrepriset.

Diding vill göra om Engelska parken i Varberg till den ”Engels”kaparken med en staty över en av marxismens grundare, Friedrich Engels.

Mitt förslag är att Lasse Didings kapital och fastigheter förstatligas och att han placeras i ett arbetskollektiv på en av Kubas sockerplantager…

Om brödstölden…

10 reaktioner på “M-politiker stäms för brödstöld

  1. Vill kanske uppleva historien i sovjet då det inte fanns bröd långt mindre mjölk inte ens till barn ( fick beställa många dagar i förväg och kanske att det fanns) åt vanligt folk !
   Besökte dessa länder i mitt arbete samt även någon gång även Polen för att träffa vänner.
   Han nymoderaten är mer än galen !

 1. Ha ha, ni ska leva som jag lär och inte som jag lever sade kommunisten. Allt ditt är mitt men mitt är inte ditt. Typiskt kommunister som älskar att leva på andras bekostnad men är i själva verket de girigaste och mest själviska av alla. Antar att de gråter varje gång de har varit på dass och blivit av med lite skit. George Soros är väl deras ledstjärna antar jag.

 2. Communist weed is still growing high in Sweden and you cannot weed it out because everything ’good’ is allowed in the Garden of Eden. Good and rich in vitamins like spinach.
  You know – a Romanian idiomatic phrase sounds ”Oh, that’s spinach” where spinach stands for ’garbage’, ’filth’. It is only a figure of speech, otherwise spinach is a favourite food, especially in springtime and related to Eastern traditions. All christian traditions flourished as soon the communist party was abolished by law as an immediate measure of the 1989-revolution.
  Sweden needs no revolution and the communists are given the power according to a distorted sense of democracy.

 3. Diding var inte han på senaste bokmässan och gjorde reklam för sitt hotell, samt delade ut kommunistgodis ?

 4. Man tar sig för pannan! Nej förresten, jag har slut plåster..
  Och rätten tar upp detta! En liten bröd”stöld”!!
  Kommunister i rätten också som vanligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: