Polisen i Göteborg har varit aktiv!

Glädjande läsning på Göteborgspolisens hemsida. 42 gripanden med kriminella kopplingar till Biskopsgården den senaste månaden har gjort stor skillnad. Brotten har varit allt från mord till narkotikabrott. Bland annat har polisen beslagtagit en bil i 350.000:- klassen och 8 kilo narkotika.  13 personer sitter kvar i häktet. Polisen på Hisingen fokuserar mer och mer på gängbrottsligheten och tänker fortsätta plocka in kriminella både för små och stora brott. Detta är bra men det måste bli en fortsättning. Fängelse, utvisning mm mm – inte bara att de plockas in. Fortsätt jobba på det så blir det förhoppningsvis bättre!!   Polisen Göteborg

14 thoughts on “Polisen i Göteborg har varit aktiv!

 1. Alla tjatar och gnäller som menstruerande flickor.
  Man fattar att poliser inte kan göra någonting för att rädda Sverige .

 2. Polisens jobb är bara hälften av det hela. Nu gäller det att skaka liv i åklagare- och domarkåren också annars hjälper det inte.

 3. Löfven kallar in säkerhetspolitiska rådet efter det blodiga förortsvåldet,läser jag och tappar hakan vilket förortsvåld då ?Det finns ju inte ,jag måste läst fel eller så har han sagt fel ,,nu blev jag nojig ,finns det kanske ändå om det inte finns så varför ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 4. Det var genom “administrativa åtgärder” som FBI blev av med Al Capone. Han åkte på sina deklarationer. Med den mängd lagar, förordningar och regler som vi har i Sverige är det omöjligt även för den mest laglydiga att hålla sig på rätt sida hela tiden. Utnyttja det.

 5. Bra polisen. Men det kommer säkert att sluta med att domstolarna letar fram minsta möjliga straff.

 6. inom Taxinäringen (i större städer) i Sverige jobbar
  chaffisarna på PROVISION…ju längre körningar desto
  mera klirr i libran…om provis INTE inte skulle förekom-
  ma, så skulle chaffisarna sannolikt skita i att ragga fyll-
  skallar å knarklangare för transport hit å dit…utan då
  ist sitta hemma å vänta på bidrag…jaktinstinkten blir
  samtidigt tillfredställd, vilket INTE sker om pluringarna
  ändå trillar in
  …den smarte klykar nog vart jag vill komma, utan att
  jag ska behöva offra mera trycksvärta i detta inlägg?

 7. Apropå polis närvaro.. bolaget efter 16 poisbil utanför bolaget o två snutar och ut. Kund bakom mig i kön frågar expediten vad som hänt ( ingen vet)
  Snutbuss står på gatan där jag parkerat som inte var där förut.
  Kör o tankar Volvon andra sidan stan o möter polisbil från öst mot stan.
  Tankar o köper en dosa snus.
  Ska köra hem o möter 2 polishonor uniformerade ur en civil polisbil Volvo crosscountry med block som går in på stationen.
  Väl himma vid halmen letar jag info på allt från polisen till flashback utan nåt.
  Ingen vet nånting. ringer päron o hör. Farsan har inge info men misstänker att polisskolan har övning kl 16 då hederligt folk är och hem från jobb kanske (så dom syns)
  Kör te jobbet idag o ser sånt där avslitet blåvitt band på vägen.
  Hmmm.. mkt märkligt är det.

  • Känner igen din historia. Stor razzia mot lägenhet ovanpå Bolaget.
   OM det är i samma stad som min.

 8. Om Polisen gör ett bättre jobb, då klagar åklagarmyndigheten att de inte har resurser vilket gör att Polisen drar ner på takten.
  Politikerna fortsätter att just som ledordet för tiden uppmanar, käbbla.
  Under tiden tillrar en liten ström av invandrare över den obefintliga gränsen och ökar på vår börda med ca 40′ “fridens” folk. Allahu Akbar!!!!!

  • Åklagarmyndigheten kan ju dra ned på kraven och utföra jobbet enkelt, som regeringen påstår enkla jobb skall utföras, dvs billigare och utan kunskap. Snabba lagföringar med utvisning som enda följd. Vid gränsen kan man ordna effektiva beväpnade gränskontroller.

 9. I afton kommer “Feministregeringen”, FI, kommunisterna, AFA o EXPO anordna en demonstration för de utsatta oskyldiga mot rasistiska poliser och mot SD, Dror lirar Internationalen, välkomna

 10. Om man sen kunde skeppa ut skiten man samlar in och skicka tillbaka där dom kom i från så skulle vi kunna rensa landet från oönskade element och göra detta land tryggare.

Kommentera