Mahmoud Abbas utser antisemitisk programledare till rektor för Al-Azharskolorna i Gaza


ISLAM. President Abbas: ”Al-Azharskolorna…förmedlar Islams rätta budskap”.

Den nya rektorn: ”Mänskligheten kommer aldrig kunna leva bekvämt så länge judar orsakar förödande korruption i hela landet”.

Det var i förra veckan som Palestinska myndighetens president Mahmoud Abbas tog emot den tidigare programledaren från palestinsk TV Imad Hamato. Hamato ledde programmet ”Detta är vår religion” där han gjort sig känd för flera antisemitiska uttalanden. Anledningen till besöket var att Abbas får några månader sedan utsåg Hamato till rektor för Al-Azharinstituten.

Palestinian Media Watch har sammanställt några citat från programmet. Den 27 februari 2015 sa Hamato att:

 • Mänskligheten kommer aldrig kunna leva bekvämt så länge judar orsakar förödande korruption i hela landet. Mänskligheten kommer aldrig leva i fred eller lycka eller ro så länge de korrumperar landet. En gammal man berättade för mig: Om en fisk i havet slåss mot en annan fisk så är jag säker på att judarna ligger bakom”.

Skolorna som Hamato nu blivit utsedd att leda, Al-Azharskolorna, är ett antal skolor som förbereder studenterna för högre studier vid Al-Azharuniversitetet i Gaza.

I samband med mötet mellan de båda sa Hamato att han kommer att förmedla ”Islams moderata budskap”. Abbas svarade med att han till fullo stöder Hamato och att ”skolorna förmedlar Islams rätta budskap”. Detta rapporterades av WAFA, Palestinska myndighetens officiella nyhetsbyrå.

Förutom ovanstående har Hamato vid olika tillfällen talat om judar och här följer några exempel:

 • Judar är ett folk av lögner. Lögner, förvrängning av sanningen och motviljan till sanningen flyter i deras blod. Detta är deras skick. De skapar krig.
 • De (judarna) är ockrare. Ockraren står bakom pengarna och bankerna. De som kontrollerar pengarna i världen kan räknas på fem fingrar. Det är endast några få personer och alla tillhör de den judiska världen. De kontrollerar media, pengarna, pressen, resurserna och planerna.
 • De (judarna) är slaktarna av profeter och de är slaktarna av de oskyldiga. De falsifierade Bibeln.
 • USA och Israel sprider sex, pornografi och droger i den arabiska världen.

-Pettersson säger att det är personer som Abbas och Hamoto som Sverige stödjer med miljardbistånd för att som utrikesminister Wallström säger öka möjligheterna till fred…

Ni vet väl om att Sveriges regering tillåter Al-Azharskolor att bedriva verksamhet i vårt land. 

11 000 000 muslimer har dött en våldsam död sedan 1948, när staten Israel bildades. Av dem har 35 000 (0,3 %) dött i strider mot Israel och 10 000 000 (90 %) dött i strider med andra muslimer. Trots dessa siffror påstås ofta, inte bara av extremister, utan även av normalt kloka människor, att Israel är det mest hotfulla landet på jorden och utan en lösning på konflikten mellan Israel och araber blir det ingen fred i Mellanöstern.

Dessa 11 miljoner död muslimer som dödats av muslimer utgör bara en liten bråkdel av antalet dödade i jihad under de senaste 1 400 åren, där vissa historiker har beräknat antalet som följer:

 • Kristna 60 miljoner
 • Hinduer 80 miljoner
 • Buddhister 10 miljoner
 • Afrikaner 120 miljoner
  TOTALT 270 miljoner

Dessa brukar benämnas “jihads tårar”.

Islam och dess självförsvarskrig


One response to “Mahmoud Abbas utser antisemitisk programledare till rektor för Al-Azharskolorna i Gaza

 • ruben

  Svårt tro att de anklagelserna inte kommer direkt från medeltiden. Vidrigt tydlig rasism mot en viss befolkning. Sverige måste återkalla sitt erkännande av Palestina som självständig stat, det är ju rena förräderiet mot det mest grundläggande i mänskliga rättigheter. Hets mot folkgrupp, så det skriker om det. Bevare oss för att vi importerar hejvilt den rasismen i vårt land utan att blinka. Det kallas att bygga på allvarliga problem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: