Stäng

Holland räknar rösterna för hand!

Valsedlarna i Holland kommer att räknas för hand, så som man gjorde innan datortiden. Detta för att det räknesystem som används är alldeles för känsligt för hacker attacker. Det kommer att bli ett spännande val, inte bara för Holland utan för hela Europa. Gert Wilder, ledare för Frihetspartiet har stor chans att bli valets vinnare. Det troliga är att det blir samma situation som vi har i Sverige med SD. Ingen av de övriga 5 partierna som man räknar med skall ha en koalition vill samarbeta med dem.

marine och Gert

I Holland har vi Gert Wilder, en patriot som vill arbeta för Holland och dess invånare. I Frankrike har vi Marine Le Pen med sitt Front National  med samma mål. I Sverige Har vi SD. I flera andra Europeiska länder kommer de patriotiska partierna in i regeringar. Detta är vad hela Europa titta på med spänning.  Knappt hälften fasar kanske och resten jublar.

Varför så många ”räds” att man är patriot och älskar sitt land och vill jobba för att just deras land skall blomstra är för mig en gåta. Vad är de rädda för? Vi kan ju inte låta våra länder gå under. Vi måste jobba för förbättringar och då är det inte bara invandringen.

Till och med i USA har det börjat att bli fult i vissa kretsar att vara patriot. USA-som alltid haft det mest patriotiska folket av alla???

Vindarna blåser åt rätt håll för oss som älskar våra länder och vill behålla våra skyddsnät av bra sjukvård, skolor, äldrevård mm, mm. Vi och våra förfäder har arbetat hårt för det som vi hade och vi vill gärna ha tillbaka det. Kan någon tala om vad det är för fel med detta??

vit text SD - kopia

lite från nyhetssändningen TV4

10 reaktioner på “Holland räknar rösterna för hand!

 1. Hur många svenskfientliga (S ) kommunalråd/kommunstyrelse ordföranden
  agerar /reagerar inte på detta landsomstörtande sätt? En dag kommer de alla att bli ihågkomna för att de i allra högsta grad ihärdigt medverkade till och dessutom fick bra betalt för att rasera välfärden och landet,byta ut och utplåna svenska folket på ett utstuderat grymt och välplanerat sätt,de kommer för alltid få ha skammens och förrädarnas stämpel på sig,kommer deras familjer vara stolta över dem då?är det så folkförrädarna och landsomstörtarna vill bli ihågkomna? ja det verkar så.Skämmes tusenfalt på er alla maktgalna och korrumperade sossar som sålt ut vårt land och folk till djävulen själv.Hur många silverpenningar fick ni??

  ”Det strider mot Socialdemokraternas värdegrund att Sverige domineras av svenskar”

  Hörbybostäders vd Robert Odeberger visade oro för att etniska svenskar blir färre i Sverige. Det fick kommunstyrelsens ordförande i Hörby att gå i taket. Susanne Meijer (S) menar att det strider mot ”vår värdegrund” att ha åsikter om det.

  Socialdemokratiska kommunpolitiker är förmodligen de mest inkompetenta människorna man kan hitta i vårt land. I kommun efter kommun sitter de med sina öppna hjärtan och välkomnar kolonisatörer, terrorister och andra och låter dem ta över landet från svenska folket.

  Robert Odeberger i samband med att Hörbybostäder tvingas skaffa bostäder åt 64 ”nyanlända” ( i förtur, före svenska bostadsbehövande) så var Odeberger kritisk till det. Han sade ”Om Sverige hade haft 50 miljoner etniska svenskar så hade det inte varit några bekymmer. Men vi är inte så många”.

  Odeberger oro över utvecklingen gav upphov till krismöte i kommunen. Kommunstyrelsen ordförande Susanne Meijer sade:

  Alla kommentarer han gör i reportaget är katastrofala. Jag fick en chock när jag läste. Det här strider mot vår värdegrund och vårt arbete för god inkludering.”

  Sossarnas sk inkludering innebär att svensken skall arbeta hårt betala världens högsta skatter men samtidigt maka på sig skuffas undan ,negativt särbehandlas och acceptera att bli koloniserade och utbytta av alla som vill komma hit och leva på all in clusive utan något krav alls,inga id handlingar som visar vilka dem är och om de ens har asylskäl,alla från tredje världen är välkomna till Sverige att leva här som sociala turister (Göran Perssons uttryck) all in clusive oavsett om de är is terrorister,grovt kriminella ,rika migranter som ändå vill ha allt gratis här,lycksökare som vill ha ett bättre liv ,sossarna blir förbannade och helt rabiata när någon med sunt förnuft,sjävbevarelsedrift och lite kurage ifrågasätter deras ovärdiga värdegrund.

  https://kimmoa.se/rn/visa?UID=13095244&HTTPS=1

  1. ”Socialdemokratiska kommunpolitiker är förmodligen de mest inkompetenta människorna man kan hitta i vårt land. I kommun efter kommun sitter de med sina öppna hjärtan och välkomnar kolonisatörer, terrorister och andra och låter dem ta över landet från svenska folket.”

   När ska du förstå att ”socialdemokraterna” är SOCIALISTER. De är inte inkompetenta i det avseende jag misstänker du menar. De är onda, alternativt korkade eller både och, och följer bara sitt partiprogram, partiets ”grundlag”. De VILL ha in rasfrämlingar och inkompatibla tredje världenfolk etc. Även Trotskij och Lenin var socialdemokrater = socialister och var medlemmar i det ryska socialdemokratiska partiet. De körde socialdemokratin fullt ut och slaktade sin egen (nåja, Trotskij och Lenin var jud*r och de som slaktades var icke-jud*r) för att uppnå socialdemokratins mål = socialism. De tar ingen hänsyn till etnicitet eller ras, tvärtom. Den socialism som värnar om sitt folk och förbjuder ”utländskt” ägande av medier och viktiga företag, hyllar styrka, sanning, god moral och hederlighet kallas nationalsocialism som var det som socialdemokrater i Sverige styrde med tills 1950-60-talet innan de öppnade portarna till det h-e som hela tiden funnits inskrivet i deras partiprogram som vi nu alla blivit varse om, allt för sent.

   De (och även vi andra) är offer för sitt eget socialistiska partiprogram helt enkelt. Inte konstigare än att du sitter och bygger ihop en apparat du köpt som byggsats och följer instruktionen slaviskt och till fullo i tron att du bygger, låt säga en masturberingsapparat för att göra det lite skönt för dig (vet att det var ett sjukt exempel, men för att få in lite sjuk humor i det hela så..;). När du ska provköra den så stänker det blod och köttslamsor åt alla håll för du har inte fattat att du byggt en köttkvarn.. Det är skillnaden mellan bilden av ”socialdemokraterna” som de sålt in och SOCIALISMEN de byggt och nu levererar.

 2. Men om rösterna räknas för hand i Nederländerna för att undvika datahackare, vilken oberoende röstkontrollant kollar upp om den manuella rösträknaren inte gynnar ett visst parti.Det tycks vara oöverskådligt.

 3. Jag tror att allt började helt fel vänsterliberaler och sossar har haft stor politisk makt och när dom insåg att den började naggas i kanten av nya partier då började dom istället för att ta till sig vad folket vill ,smäda de nya partierna som rasister o nazister och då började man att göra exakt tvärtom mot vad dom nya ville ,man sket i folkviljan utan man gjorde allt tvärtom typ vill de nya minska invandringen så öppnade dom gränserna helt även fast dom visste att det skulle leda till kaos och det viktiga var att göra tvärt om och hålla tummarna att ploppa spricka och försvinna av sig själv och ju mera de nya växte ju mera idiotiska beslut tog dom och det är som att släcka bränder med bensin och nu står dom där med sina tvättade halsar och undrar hur det kunde gå så här och tar till ännu mera motåtgärder av samma slag m,a,o dom gör ännu mera tvärtom och det är därför dom kommer att förlora i alla kommande val inom överskådlig tid

 4. Jean-Claude Juncker gör en paus i att gå och slå sina kollegor i nacken
  han har nu fullt upp med att bita på sina naglar.

 5. Jag håller båda mina tummar hårt !!! För Geert Wilders, (den vilda Stjärten), någon för Jimmie Åkesson att ta intryck av när valet 2018 är klart !!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: