Stäng

Attacker stoppar nattvandring i Östersund

BROTTSLIGHET. All nattvandring i Östersund som organiseras av Nattvandring.nu stoppas med omedelbar verkan. – Det är någon typ av ungdomsgäng som attackerat en av våra ledare i Östersund och under natten har det eskalerat, säger Janne Lundholm, verksamhetschef för Nattvandring.nu i Sverige.

Enligt Janne Lundholm har polisen varit på plats vid bostaden under natten till tisdag. Den attackerade familjen ska ha sett maskerade personer i anslutning till bostaden.

Vad är det för typ av attacker? – Man har skjutit fyrverkeripjäser, det sägs att det ska ha smällts någon hemmagjord smällare eller bomb och man har kastat isbollar och isflak på fönsterrutor bland annat.

Hur mår de utsatta? – Den drabbade med familj mår förstås jättedåligt och det gör att vi sätter in resurser så att jag kommer att flyga upp till Östersund under eftermiddagen.

Hur allvarliga är de här attackerna? – Som vi bedömer det är det oerhört allvarligt när man ger sig på idéella krafter som tar av sin fritid och engagemang för våra barn och ungdomar. 

– När man börjar ge sig på bostäder och folks hemmamiljö, då har man gått över gränsen.

Mer på Östersundsposten…

-Pettersson blir upprörd när rövare ger sig på folk och folks hem. Därför blir jag väldigt irriterat när några, givetvis anonyma fegisar, som kommenterar på vår blogg lägger ut privata adresser till personer de inte gillar här…

De raderas omedelbart om jag ser dem, hjälp mig hålla rent bland sådant skit…

 

5 reaktioner på “Attacker stoppar nattvandring i Östersund

  1. Hur innerst in i helsicke kan någon drista sig till att lägga ut privata adresser inom kommentarsfältet? Nej, låt oss för all del hålla den stil och nivå den lika seriösa som suveräna redaktionen har rätt att förvänta sig av sina läsare. Låt inte de tillfälliga besökarna, vilka ej sällan hör till motståndarlägret, få vatten på sin kvarn.
    För övrigt kan det väl bara konstateras att den nya polisiära ordningen framtvingar ett helt nytt tänkande då det gäller att hantera den aktuella hotsituationen. Vi måste alla ha rätt att försvara liv och egendom, varför beväpnade medborgargarden nu blivit en direkt förutsättning för att bemöta attackerna. Detta scenario kan endast politikerna lastas för, trots att det inte är de själva som tvingas ta itu med de faktiska konsekvenserna av sin förbannade destruktiva statskonst.
    Andreas.

  2. Vi behöver hjälp nu, var är Mona Salin nu när vi behöver henne och var är Ullenhag?
    Det är väl ingen som anmält dem för föräderi eller något liknande – hoppas jag 🙂

  3. När det skrivs ungdomsgäng eller gruppering så vet alla tänkande människor i det här landet att det till 99 % handlar om kaosblattar.

  4. Det dumma och olyckliga är ju att de tvingas sluta istället för att de får skydd av polis och insatsstyrkor. Beväpnade medborgargarden är snart enda lösningen eftersom de styrande och censurmedierna struntar i medborgarnas hemfrid och säkerhet, och gör det enda rätta dvs STÄNGER gränsen !!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: