Stäng

Enorma skatteintäkter

Skulle utrikesfödda kvinnor jobba lika mycket som kvinnor födda i Sverige skulle statsfinanserna stärkas med 37 miljarder.

Detta sensationella utlåtande kunde vi ta del av i söndagens Rapport.

Inslaget handlade om att regeringen nu vill skärpa kraven på de som väljer att komma till Sverige och redan nu i veckan ska ett antal nya förslag läggas fram. Bakgrunden är givetvis de höga kostnader den stora, naiva och generösa asylinvandringen medfört, men också att arbetslösheten bland utomeuropeiskt födda kvinnor är drygt 30 procent.

Inslaget visar också en annan konsekvens av en överdimensionerad asylinvandring från länder där utbildningsgraden är betydligt lägre än i Sverige. Efter sju år i landet är sysselsättningsgraden bland utrikesfödda personer de som ses på bilden nedan och då får vi ändå föreställa oss att många som numera bor i Sverige är födda i mer utvecklade länder världen över. Det innebär att situationen är än mer katastrofal för individer födda i länder som Somalia, Eritrea, Afghanistan och dylika länder varifrån tiotusentals individer anlänt de senaste åren.

Det finns bara ett problem. Jobben finns inte. Med en arbetslöshet på runt 7 procent och en ny lågkonjunktur runt hörnet är och förblir utsikterna inte de bästa för de kvinnor som syns i inslaget. En del lär ha det lättare, andra lär få det svårare.

37 miljarder till statskassan om fler utrikesfödda kvinnor börjar jobba istället för att gå hemma, föda många barn och förlita sig på välvilliga skattebetalare. Tänk vad statskassan då kunde få in om samtliga boende i Sverige fick ett jobb och kunde försörja sig själva och inte genom bidrag. Kanske att även polisen, militären och andra behövande myndigheter kunde få högre anslag för sina verksamheter.

Se inslaget (börjar 18:20)

33 reaktioner på “Enorma skatteintäkter

 1. Allt tjat om att dom skall jobba är ju bara nonsens. Vad skall dom göra, ingen av dom kan ju något. Dom är i sverige för att leva på er skattebetalare och ni kommer få kröka rygg för att betala för pöbeln. Ytterligare ett bevis på att landet är förlorat. Dessa parasiter går aldrig att repatriera.

  1. Lite om terminologi…
   Parasiter skall man sanera. Varför skapar man inte en myndighet för att sanera människoparasiter? Men det är Mord! skriker då vissa. Men om man i stället kallar det retroaktiv abort så är det väl OK? Abort är ju lagligt eller hur?

 2. Och om de anställs är de väl 90% av tiden mamma ledig. eller sjukskriven mellan havande perioden. Hoppas att de flesta arbetsgivare inför att man inte få bära religiöst trams på arbete som slöja, burken och hickup , nikapp eller sopsäckar.
  Hella grundlagen angående religionsfrihet bör göras om att lyda ”Individens rätt med frihet från religion”

 3. Vi kan lugnt utgå ifrån att lejonparten av de bidragsmedvetna importerade avelsmadamerna icke umgås med några som helst planer på att förskaffa sig ett hederligt förvärvsarbete. Det finns i nuläget nämligen ingen motivation och bristen på motprestationer är ju den direkta anledningen att de sökt sig ända hit upp till Norden, främst i avsikt att utöva reproduktion. Ja, mina vänner, sanningen är inte alltid så vacker, men den tål förbanne mig att höras.
  Andreas 🙂

 4. Anledningen till att så många ”flytt” till landet längst bort i Europa är att Sverige har generösa bidrag och full tillgång till välfärd mm.

  Bidragen måste minska och skatterna sänkas. Socialdemokraterna gör precis tvärt om, om en förälder i invandrad tvåbarnsfamilj börjar arbeta får de mindre pengar, sossarna höjer nu flerbarnstillägget och höjer skatterna vilket späder på den skeva situationen.

  Sossarna kastar gigantiska resurser på invandrarna, deras politik skapar bidragsberoende och ökade samhällsklyftor.

  Socialdemokraterna är ett hot för Sverige!

 5. Ni kan slopa assistansbidragen till alla med utländskt medborgarskap när ni ändå håller på samt tandvård & sjukvård för alla papperslösa… Jösses nu är vi snart framme vid 37 milijarder….. Tjoho!!!!

 6. För dessa inflyttade bidragstagerskor är det inte frestande att ta ett jobb. Varför skulle de anstränga sig med att gå till ett arbete, när skillnaden per månad mellan en ärligt förtjänad lön och ett fett bidrag inte blir mer än några hundralappar?

 7. TACK BORT BARNBIDRAGEN EFTER 3 BARNET! INGA FLERBARNSTILLÄGG ÖVERHUVUDTAGET! Fatta det 7-klövern!!!!

 8. Om dom skulle ?? Ja men nu är det ju som det är. Skulle man resonera så tänk om alla politiker var kloka och brydde sig om svenska folket tänk vilket bra samhälle vi skulle kunna ha.

 9. Helvete här behövs incitament som t.ex. blåslampa av typ minskade bidrag alla typer för dessa asylturistparasiter som lever på det svenska skattekollektivet i tron att det är Allah som betalar ut bidragen till asylturistparasiterna! När det i själva verket är det svenska skattebetalarna som betalar skörlevnaden hos och för dessa individer!

  Nä ut i rejält tungt och hårt arbete vetja så blir klirr i den svenska skattkistan! Nu framkom en av anledningarna till att svenska pensionärer är och förblir fattig pensionärer, vissa parasiter drar inte sitt strå till stacken!

  Ingen ska parasitera på någon annans arbete! Ta nu fram det gamla Socialdemokratiska mantrat ”varje individ ansvarar för sin egen försörjning” ! Det här Socialdemokratiska mantrat hjälper parterna som tjänar bäst vid t.ex. en skilsmässa, den som tjänar bäst i det tidigare äktenskapet slipper betala underhåll till exet! Det är ju bara de gemensamma barnen som föräldrarna har försörjningsansvar för!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 10. Muslimska somalier har aldrig haft för avsikt att jobba och betala skatt. De uppför sig exakt lika i alla länder där somaliska befolkningar samlas (i getton). De är här för att utmäta sin enligt sharia rättmätiga ”Yazza” av ”slavfolken”, t ex svenska skattebetalare. I stället, vilket också är lika i de olika länderna, ägnar de sig åt sådan verksamhet som är förenligt med krigarideal, d v s kriminalitét av olika typ (men som för dem betraktas som affärsverksamhet – typ rån, smuggling, knarkförsäljning. En del ägnar sig även åt ”missionerande” verksamhet enligt sharia, d v s våldtäkt, gruppvåldtäkt, trakasserier mot kvinnor). Somaliska kvinnor FÅR inte jobba utanför hemmet.
  Undantagen är individer tillhörande det gamla elitskiktet (hövdingar), som studerar för att skapa grund för att fortsatt vara hövdingar i gettona. Samma världen över.
  Ett annat undantag är de kristna somalier, som drevs ut från Somalia för ca 25 år sedan, samt somaliska konvertiter från islam till kristendom i Europa, vilka anpassat sig väl till Europas samhällen

 11. Det man troligtvis inte tänker på är att man avslöjar indirekt att alternativmedias beräknade totala årliga invandringskostnader torde stämma mycket väl!!!! eftersom endast denna åtgärd minskar kostnaderna så mycket !!!!!

 12. Va det inte vår käre statsminister som sa att invandring lönar sig på sikt?
  Var det möjligen ekonomen Scocco på LO ( socialisternas militanta gren) som kom fram till det. För inte är väl socialister kända för att hantera sanningen ovarsamt?

 13. Den typ av invandringspolitik Sverige använder har bara gynnat muslimer som vill komma hit för att få bidraget, därför har Sverige fått den sämsta typen av invandrare, dvs muslimerna.
  Kanada t.ex tar knappt in några asylinvandrare, de tar bara in människor som kan contribute till deras samhälle, dvs högutbildat folk.
  Hade Sverige tillämpat samma invandringspolitik som Kanada hade vi inte ens fått in hälften av de muslimer vi har nu.
  Och vi hade istället fått in mer högintelligent folk från Kina och Indien.

  Sverige har tagit in 1 miljon muslimer.
  Och vi förstår inte att tar man in muslimer i det antal man gör så kommer de att göra om samhället efter Islam.
  Omar Mustafa är också en islamist som vi tagit in, likaså Mehmet Kaplan.
  Waberi är en annan islamist vi tagit in som sitter i riksdagen:

  1. Kanada är en skugga av sitt forna jag. Se Kevin J. Johntson.ca så lär du ändra uppfattning de börjar få de lika jävligt som vi tyvärr….

 14. Det finns inga jobb för analfabeter i Sverige!
  Inte ens om de likt USA får 1 dollar/tim?

 15. Det finns ju svenska kvinnor som har konverterat till islam och börjat använda slöja av nån jävla anledning.

  1. Vi hade ”en sån” på ett jobb.
   Började med att hon höll dörren till rummet stängd, sen började hon smyga längs väggarna i korridorerna och hålla sig undan, tittade aldrig på nån annan, slutade hälsa öht. Sen kom heltäckade klädsel och efter några mån till var hon borta.. För gott.

 16. Hur är det med språkkunskaperna till att börja med?
  Sen krävs det att det är riktiga jobb i privata sektorn (ingen skattefinansiering).
  Burka och fotsida klädnad kan vara olämplig i vissa fall, man måste kräva att de ”tas av”.

 17. Svenskarna har röstat för att dessa människor som ska få komma in i landet(fri invandring från muslimska länder).
  Svenskarna gillar ju sharia .
  Vi har ” fått ”in en islamist som ”bostadsminister” så det ni röstat för börjar ge frukt!
  Om 5 år kommer flera islamister få ministerposten tack vare att ni tagit in dessa.

 18. Om det inte finns arbeten till outbildade män, hur ska det då finnas arbete till deras kvinnor.
  De skulle möjligen kunna arbeta med världens äldsta kvinnosysselsättning men antalet kunder begränsas av svensk lag eftersom det är förbjudet för män att köpa. Bara Sverige kan ha en sådan idiotisk lag, sälj gärna kött men lagen förbjuder köp.

 19. Vilken rävsax om koranen säger att kvinnor inte behöver arbeta eller liknande. Stackars Sverige som måste lägga hela sin fundamentala grund-idé inför nya krävande religioner i landet.

 20. Det är djupt rasistiskt att KRÄVA att muslimska kvinnor skall jobba i Sverige överhuvudtaget. En liten fråga bara har ngn muslimska kvinna jobbat utanför hemmet ngnsin?

  1. Runt 50% av muslimska kvinnor tilläts inte av deras män att jobba (har det skrivits, kanske stämmer).

Kommentera

%d bloggare gillar detta: