Stäng

”Ljög Stefan Löfven om asylkrisen i KU?”

INVANDRING. ”Ofta sägs det att det var omöjligt att förutse migrationskrisen under hösten 2015, men det är inte riktigt sant.” Det skriver SvD:s Ivar Arpi i en ledare.

I juli 2015 sänkte Migrationsverket prognosen för antalet asylsökande, skriver Arpi, men kort därefter fick myndigheten information om att de var helt fel ute. Men trots att regeringskansliet fick information om att prognosen blivit inaktuell sa Stefan Löfven under en utfrågning i Konstitutionsutskottet i april 2016 att han inte hade anledning att misstro julisiffrorna, skriver Arpi.

”Om det som står i utredningen stämmer kan Stefan Löfven ha ljugit för konstitutionsutskottet”, menar Arpi. ”Det är i vilket fall värt att gå till botten med vad som hände med informationen som gavs till Regeringskansliet från Migrationsverket.”

-Pettersson säger att självklart ljög statsministern. Vi var många som såg vart det lutade och försökte göra oss hörda. Regeringen måste ha haft samma eller bättre information men struntade i att göra några åtgärder…

Nåväl, medan Stefan & Co fortsätter att köra landet mot avgrunden så får vi trösta oss med att vi har lag om cykelhjälm för dem som är under 15 år. Det kommer säkert att hjälpa…

29 reaktioner på “”Ljög Stefan Löfven om asylkrisen i KU?”

 1. Är jorden rund?
  Är vatten vått?
  Är sossar vilseledda?

  Så frågan:
  Ljög Stefan Löfven om asylkrisen i KU?

 2. Jag såg själv den utfrågningen i KU och tror mig det var rena rama skämtet, för det första så var det ingen som verkligen ställde honom mot väggen, utan det var så lena frågor och faktiskt så kunde han knappt ens besvara dom. Och jag själv som åhörare kunde vid flertalet tillfällen höra att han indirekt ljög eller vinklade svaret. Och det utan att någon i panelen för ku ens reagerade. Och det märktes tydligt att man var inte där för att få fram sanningen, utan det hela var mer ett skådespeleri för almänhete. Än att få fram sanningen, så var det gäller mig i fortsättningen så ger jag inte ett enda skit för vad det gäller KU i fortsättningen, för det fick jag bevis för i denna utfrågningen.
  ?????!!!!!!😯🤐

 3. Redan 2013 påpekade Tobias Billström att det var risk för en flyktingsituation liknande den 2015 men han blev abrupt nerslagen med rasistkortet av media. Även hans chef jobbar för organisationer som vill ha en fri invasion från MENA länder så där var det inte heller populärt
  .
  Det fanns även på EU nivå varningar. Varningar fattades inte.

  Stefan såg chansen att nu visa hela världen att den humanitära stormakten agerar.
  Det satt snart upp i halsen på dem. Morgan och Stefan fick åka till Bryssel och be om hjälp men ingen var intresserad.

  Här hemma hette det att den humanitära stormakten åkte till Bryssel för att uppfostra övriga i EU att ta ansvar i en humanitär krissituation och följa Sveriges exempel.
  De flesta skakade på huvudet och undrade hur dum går det att bli.

 4. Inkompetens eller lögn? Tja det går väl i princip på ett ut! Alltså lika illa!

  Och dessa inkompetenta eller storljugande individer borde ju självklart förstå och ha folkvett nog att själva avgå och utlysa nyval!

  Den här så kallade inkompetensen hos sittande regering gör att de har sänkt svensk välfärd, ordningsmakt och rättsväsende till fullständigt oacceptabla nivåer!

  Vi var många Sverigevänner som redan år 2014 påtalade oegentligheterna i sociala medier! Påtalades minst ett år innan valet 2014!

  Vi vet alla att vid valet 2014 och året efter valet var det av största vikt för den nu sittande regeringen med stöd av tok vänstern samt allianspartierna förhindra och begränsa Sverigedemokraternas inflytande och påverkan på den svenska politiken och framförallt på migrations och integrationspolitiken!

  Det var viktigare att förhindra och begränsa Sverigedemokraternas påverkan på svensk politik, istället för att värna Sverige och dess befolkning från de invällande horderna av asylturistparasiter!

  Konstaterar krasst att Stefan Löfven, precis som vanligt ljuger till och med ljuger KU rakt upp i ansiktet! När fan ska den här dåligt skrivna farsen få ett slut?

  Stefan Löfven nu tycker jag att du ljugit färdigt, du var förvarnad av i princip varenda Sverigevän! Jag tycker att du omgående ska respektera folkviljan avgå, utlysa nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven fortfarande står de svenska gränserna vidöppna och anhöriginvandringen fortskrider i oförminskad takt!

  Dessutom avvisas inte asylturistparasiterna i den omfattning som krävs!

  Vid asylansökansavslag släpps de ut i det svenska civilsamhället och utgör potentiella fara för den svenska befolkningen! Det har vi sett och ser konsekvenserna av varje dag! Asylturistparasiterna som ska utvisas ska självklart interneras (låsas in) fram tills dess utvisning kan ske! Stefan Löfven du kanske vill att dessa individer bygger paralellsamhällen eller ska vi kalla det ”NO GO ZONER” och stanna kvar i Sverige??????

  Det som nu sker är med den brunrödgrönasörjans goda minne!

  Sverige mals obenhörligt sönder och samman för varje sekund som går!

  Den folkvalda regeringen har fullständigt misslyckats att förvalta och utveckla Sverige!

  Det vi tar som en självklarhet idag kan vara försvunnet i morgon! Det som tog runt tusen år av tidigare generationers hårda arbete i svett, blod och tårar att bygga upp, har den nu regerande brunrödgrönasörjan lyckats förstöra på mindre än två år vid makten!

  Riksrätt????????

 5. För den/dom som verkligen ville veta så fanns tidigt mycket tydliga varningar från initierade och trovärdiga källor:

  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/09/14/22/2C4D748D00000578-3234458-image-m-33_1442267500865.jpg

  Citat

  Minister: ”Två av hundra asylsökande är IS-terrorister”
  Terrororganisationen IS har en målmedveten plan att föra in sina egna agenter i Europa tillsammans med flyktingströmmen. Det var den iskalla varning Storbritanniens premiärminister David Cameron fick från Libanons utbildningsminister under sin resa till flyktingläger i Libanon och Jordanien.

  David Cameron besökte Mellanöstern för att med egna ögon se hur de extra pengar som Storbritannien satsat på hjälp i närområdet används.

  – Jag ville komma hit för att själv se och höra flyktingars historier, säger Cameron till brittiska Daily Mail.

  Under besöket träffade den brittiske premiärministern bland annat Libanons utbildningsminister Elias Bou Saab, som varnade honom för att IS sänder sina medlemmar till Europa tillsammans med flyktingströmmarna med målet att senare begå terrordåd i väst. Den libanesiske ministern gjorde uppskattningen att två av hundra flyktingar som tar sig in i Europa utgörs av IS-tränade fanatiker.
  (Publicerad: 25 september, 2015, 11:16)

  Slut citat

  Källa:

  https://nyatider.nu/minister-tva-av-hundra-asylsokande-ar-is-terrorister/

 6. Alla sossar ljuger, de ser till partiets bästa i stället för att se till Sveriges bästa.

 7. Gillar Ivar Arpis klokhet och förnuft.

  Det finns några i regering och riksdag, som har att lära av Ivar.

  Fast man får inte begära för mycket.

  Bättre att vi röstar bort dem. Så det inte blir för rörigt för dem i tunneln.

 8. Det var inte omöjligt att förutse. Morgan Johansson och Maria Ferm städade bort varningar, kopierar här från Ledarsidorna:
  ”Morgan Johansson har konsekvent, tillsammans med miljöpartiets Maria Ferm, sorterat bort de varningssignaler som kommit från Polisen och Migrationsverket. Ett underlag från i mars varnade explicit för den situation vi står inför. Underlaget togs bort från beredningsarbetet av Maria Ferm personligen då det inte rimmade med miljöpartiets ideologiska bild av situationen.”
  Jag själv såg tydliga tecken ända från kampanjbilden av en drunknad pojke till bilder av flyktingmarsch på väg genom Europa mot Sverige. När de var i Danmark var det ännu inte för sent att stänga gränsen men Löfvens regering gjorde inget. Dag efter dag efter dag, vecka efter vecka, vällde det in kanske drygt 300 000 oidentfierade människor (lika många försvann ju in i landet utan att söka asyl) från Afrika och Mellersta Östern in i vårt land, en fullskalig invasion av vältränade unga män som liknade en armé.
  Att Löfvenregeringen omöjligt kunde förutse invasionen är uppenbart lögn och förbannad dikt!

  1. Skulle behöva länk till denna.
   Har sökt på Maria Ferm men hittar den inte. Vad har den för rubrik? Eller kan ngn skicka länk?

  2. Jaha då var vi där: nu kommer bortförklaringarna. Var och en med lite slutledningsförmåga kunde se redan då att invasionsarmeerna på alla de filmer som fanns på nätet inte var småbarnsfamiljer i nöd utan förtrupper med en agenda. Men då drogs rasistkortet i tid och otid. Den gubben går inte.
   Vaeningslamporna blinkade rött dygnet runt men ” inga rasister på våra gator.”

  3. Självklart var socialistjuntans ledare Löfven informerad om läget,dessutom hade ju Ruinfeldt gått ut och sagt strax innan valet att Sverige kommer inte att ha råd med något annat än invandringen framöver.Förre finansministern Borg var ju i Usa där han under ett föredrad sa i raljerande ton att ni (Usa) make war and we ( sweden ) get refugees.Så nog fan visste både förra socialistjuntan och nuvarande att en migranttsunami var på väg till Europa och Sverige men de undanhöll svenska folket detta och det är i mina ögon grovt landsförräderi och brottsligt.

 9. Endast två huvudlösningar finns : Endera är de helt inkompetenta i relation till sin lön eller också ljuger de !!!!
  ”flyktingkrisen” förutsåg t o m jag !!!!!! Däremot trodde jag inte galenskaperna var så långt gångna att man skulle släppa in så många !!!! Och kom ihåg att det fortfarande VÄLLER in migranter !!!!!!

 10. Sossarna följer bara i spåren av Palme, han var den förste aaaaningslöse i detta tidigare hedervärda parti. Sossarna lyfte många löneslavar till en bättre ekonomi och förde tredje klassens personer till en bättre nivå.
  Nu är sossarna tillsammans med andra PK-ister i full färd med att införa både tredje och fjärde klassens människor utan att ha en aaaaning.

 11. SVT sände ju något som närmast beskrevs som ”väckelsemöte” för invandring (som våra politiker höll i) sommaren samma år som flyktingkrisen, varför gjorde dom det om politikerna inte hade börjat ana vad som väntade?

 12. Muhammed var ingen pedofil
  På rasistiska sajter och bloggar som Avpixlat och Petterssons blogg hävdas det att islams grundare Muhammed var pedofil med hänvisning till hans sexuella umgänge med Aisha.
  Faktum är att Muhammed som 53-åring gifte sig med 6-åriga Aisha, hon var nämligen hans fru. Och enligt islams lagar som Muhammed själv hittat på har mannen rätt att idka sex med sin fru när han vill. Varför skulle han gift sig med henne annars?

  Imam Islam

  1. Muhammed var en pedofil, han hade sex med en minderårig flicka, spelar absolut ingen roll om han var gift med henne eller inte.

   Dessutom, hur kan du försvara ett giftermål mellan en 53-åring och en 6-åring? Begriper du inte att det är fel?

   Islam är en demokratifientlig våldsideologi som inte hör hemma i Europa, inte någon annan stans heller för den delen.

 13. I stället för sanning och verklighet som ledstjärna, har socialdemokraterna gjort lögnen till sin följeslagare.

 14. Hela sju klövern är en katastrof man ljuger och mörkar
  om vartannat, Idag gör man stort nummer över satsningen
  på försvaret, men inte ett ord om att samma förbannade
  är dom som lagt ner försvaret och reat ut försvarsmaterial
  för hundratals miljoner.

  Alla hästar kan inte vara på plats när man har ett av
  Europas bästa försvar och låta det förfalla ner till intet,
  avskaffar värnplikten O.S.V, bara för att kommunismen
  brakade samman? Det var ju väntat enär kommunism
  inte fungerar någonstans.

  Sen den lilla spillra vi har till försvar fjantar runt nere i
  Afghanistan och andra dysfunktionella länder?
  Vad har vi där nere att göra.?
  Av alla godtrogna idioter på jorden har flera av dem
  hamnat som beslutsfattare i det arma Sverige!

  1. Ibland undrar jag om allt är ett satans experiment för att se hur mycket man behöver reta gallfeber på tänkande svenskar innan vi blir skogstokiga och gör revolution

 15. Måste vara jobbigt för Stefan Löfven att läsa av konsekvensen av hans politik.
  Stefan vad fan är det du inte förstår ditt korkade mähä?
  Har ljugit för att rädda dig själv?
  Du är hopplöst efterbliven och saknar konsekvenstänkande för att kunna dra slutsatser som är relevanta till verkligheten men det kan inte du hjälpa.
  Jag är fullständigt övertygad om att du inte har tagit en enda högskolepoäng.

  Förslag, utvisa allt dysfunktionellt pack med ursprung från fjärran länder som inte fattat fem öre hur ett gott samhälle bör och måste fungera.

 16. Att ljuga har blivit mera regel än undantag för svenska politiker, utom SD.
  Redan som fackpamp började inskolningen i den konstarten för Stefan Löfven. Skönt att det finns sanningssajter, som Pettersson Blogg m.fl.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: