Anställd misstänks ha gjort Hitlerhälsning – utreds


HATBROTT. En anställd vid Migrationsverket i Växjö gjorde en Hitlerhälsning och skrek rasistiska slagord – på sin arbetsplats, rapporterar SVT. Händelsen utreds nu av myndighetens tillsynsenhet.
– Vi på Migrationsverket ser mycket allvarligt på denna typ av påståenden, vilket gör att vi också har agerat väldigt kraftfullt, säger enhetschefen Jan Ekdahl till tidningen. Flera kollegor ska ha bevittnat händelsen.

-Pettersson minns herrn nedan som heter Oscar Shau och bland annat skriver för Sydsvenskan, Expo och Inte rasist men idiot.

Oscar Schau hyllar vänsterextrema folkpartiste Hitler…själv säger Oscar att det var ett skämt så nu vet ni vad om gäller om någon inte tycker om när ni säger neger…

Vänsterextremister och olika muslimska organisationer verkar gilla Hitler och nazismen…

 


29 responses to “Anställd misstänks ha gjort Hitlerhälsning – utreds

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Endast proislamistiska och antisemitiska, samt svenskfientliga yttringar har det fascistiska etablissemangets tysta medgivande. Den reverserade rasismen vi etniska svenskar, och då i synnerhet den oppositionella delen, trakteras med, existerar ju inte enligt den kulturrelativistiska diktaturen. Den böjelse för nationalsocialismen som vänstermaffian falskeligen beskyller antiglobalisterna för, har de uppenbarligen själva i smyg anammat.
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • JR

  Och vad är problemet, var och en måste väl få hälsa som man vill, är en hälsning något att vara rädd för? Myndigheter och institutioner är uppenbarligen rädda för spöken?
  Det är ju löjligt!

  JR

  Gilla

 • Jhonsson

  Finns säker mycket annat på Migrationsverket, som borde undersökas.

  Liked by 1 person

 • Nisse

  Är väl inte helt ologiskt att göra Hitlerhälsning om man är antisemitkramare

  Gilla

 • Tina

  Jag råder alla att söka på ”bellamy salut” och läsa om vad ni hittar, titta på alla bilder och begrunda hur hjärntvättade nästan alla är.

  Gilla

 • Fjodor

  Om man dagarna i ända får sitta och lyssna på ljugande muslimska kravmaskiner är det lätta att drabbas av psykbryt.

  Liked by 1 person

 • Mia

  Vad det gäller Oscar Schau så kanske det också skulle tilläggas att han var 17 år när han stod där på balkongen och gjorde Hitlerhälsning och på den tiden var med i SDU.

  Gilla

 • Ingemar

  Sådana här sjuka tokerier måste bort ur ett demokratiskt samhälle !!!! Alla symboler, gester mm mm ska tillåtas !!!! En annan rättighet ska vara att kunna ifrågasätta ALLT, uppfylls inte detta så är det ingen riktig demokrati med yttrandefrihet !!!!!! Då är det en sorts diktokrati eller demokratur !!!!

  Liked by 1 person

  • Sune

   Du kan inte mena allvar? att peka fuck you och kränka någon är alltså OK enligt dig? Mobbing är också bra?
   Om du någonsin ska kunna gilla dig själv så måste du vara snäll för att kunna gilla dig själv. Att vara elak är bara att lura sig själv en liten stund, att tro att man är bättre än någon annan. Sedan sjunker människan längre ner i den negativa spiralen och sprider mer hat ända till de lyckas bryta cirkeln.
   Var snäll och gilla dina handlingar och tankar. Lev livet!

   Gilla

   • Ingemar

    He, jag menade politiska gester och symboler i första hand. Sedan tycker jag inte att en enstaka ”fuck you” ska vara straffbart som enskild händelse men ska anses som en provokation och kan då räknas som en förmildrande omständighet för den utsatte, om han gör något! Jag gör nästan aldrig ”fuck you” åt någon och har bekämpat mobbing i över 45 år, det har kostat mycket, men det är det värt!!! Antar att du gör detsamma!!?? Du är nog en sådan som aldrig kan bli arg !?

    Gilla

   • Sune

    Jag vet bara att godhet ger mig kraft att vara lycklig. När jag möter folk som säger hej så blir jag glad, och allt mer folk som känner mig gör det allt oftare.
    Att vända någon som aldrig säger hej är att lyfta den till att våga och få nya vänner, genom att den beter sig bra och blir omtyckt därefter.
    Arg är ju bara jobbigt att vara. De som ger mig ett finger brukar jag ge en slängpuss. Det borde ju väcka frågan om hur de själva beter sig, hoppas jag. Visst gör jag fel och kan rent av förtjäna ett finger ibland, men att ge finger är som att kasta sten i ett glashus.

    Gilla

   • Ullabella

    Resultatet av din godhet och din glädje ger mig och många andra mardrömmar. Jag och många andra sörjer djupt vårt fd trygga land där ursprungsbefolkningen inom inte alltför avlägsen framtid kommer vara i minoritet. Att ”vara glad” när vårt land som odlats av våra förfäder i tusen år skänks bort och vår kultur rämnar synes vara väl mycket begärt och fruktansvärt ytligt. Din ”godhet” och ”glädje” är med andra ord sant egoistisk. Dumglädje och landsförräderi i en och samma gränslösa naiva skepnad.
    Ni som är genomgoda och intoleranta vad gäller vissa gester, hur kommer det sig att ni applåderar de grå vargarnas och IS tecken? Minns en bild av MP med ett finger i luften och deras M Kaplan och turkiska valdelegationen som är på besök i Sverige och som gör ”tummen mitt i handen”. Ni silar mygg och sväljer glatt kameler. Ynkedom!

    Liked by 1 person

  • Tina

   Så klart har du helt rätt. Att inte tillåta vissa att yttra sig eller forskning i vad man vill och ha rätt att tala om för precis hela världen vad man kommit fram till eller att censurera andra är ondskefullt och måste kriminaliseras.

   Gilla

   • Ingemar

    Tack, precis, är det något som inte FÅR ifrågasättas så är det något skumt !!!!!! Vem förstår inte det ????

    Liked by 1 person

 • ossie

  Man kan ju ha sjukliga ryckningar i armen. Åtalbart ??

  Gilla

 • Erik Bergman

  Den anställde kanske är muslim? En del muslimer i Tyskland ropar ocksaa Heil Hitler.

  Gilla

 • perarvidsson

  Löjligt.
  Anledningen till att de gör en stor sak av troligen larv, är att de vill vårda uppfattningen att världen hotas av nazister, dvs oss.

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Skulle de agera likadant om han skrek Allah Akbar?

  Gilla

 • Sven-Erik

  En röd, typ MIG 68 som rökt på! (Tack Carl Bildt för de storslagna orden).

  Gilla

 • Tony

  Visst gillar Muslimer och kommunister Hitler, han var
  ju deras föregångare när det gällde att ta livet ur folk
  det som både <Muslimer och kommunister blivit
  ännu bättre på än sin idol?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: