SVT-personal greps för narkotikabrott på Melodifestivalens efterfest

BROTTSLIGHET. Två personer uppges ha gripits på efterfesten till Melodifestivalen misstänkta för narkotikabrott. En av dem ska vara SVT-anställd. – Hoppas vi kan lösa det här för det kan förstöra min karriär, ska den SVT-anställda ha sagt till vakterna vid gripandet. 

Personen ska enligt tidningen vara knuten till SVT:s produktion. Gripandet skedde vid halvfemtiden i en lokal i anslutning till Friends arena. Polisen uppger att det rör sig om två fall av narkotikabrott. En person misstänks för innehav och en för eget bruk. Personerna behövde inte följa med polisen till stationen utan kunde släppas omedelbart.

-Pettersson undrar om SVT tänker följa upp detta på samma sätt som om det varit en Sverigedemokrat…nåväl, det är inte förvånande så flummig som den organisationen är…

Läs mer på GP…

17 thoughts on “SVT-personal greps för narkotikabrott på Melodifestivalens efterfest

  1. På tal om president, så kommer jag INTE att se på SVT 22.15 ikväll där de ska visa en ”dokumentär” som berättar hur det gick till när Trump blev president.

    En lågoddsare är att detta program är kraftigt vinklat, som vanligt när det gäller ”oberoende och fria” statstelevisionen…

  2. Ponera att SVT väljer att backa upp denne sk anställde och att detta knarkförsvarande kommer fram till en viss president som bor i ett vitt hus, undrar då hur det går för medieföretaget SVT att utföra sina uppdrag i det landet denna president bestämmer i?

  3. SVT är väl ett vänsternäste och där flödar knark fritt.

    Blir väl dagsböter på fem kronor?

    Men det slutar väl som vanligt då SVT betalar personens böter,rättegångs-advokatkostnader & sen får ett eget underhållningsprogram.

    Svårt att glömma tex Skavlans påhopp på JÅ..och det måste vi som har TV betala för…
    Knarkar dem inte så håller de på med människosmuggling förutom sitt vanliga vänsterpropaganda i TV.

    Sa inte Stefan Svetsaren att man måste ta tag i den organiserade kriminaliteten?

    Att anställda och deras sällskapskrets på ett skattefinansierat medieorgan göder organiserad kriminalitet kunde ju möjligtvis vara av något intresse?

    Enligt Anders Ygeman så är det narkotikainköpen som leder till gängkrig.

  4. Ja, det är ju 68-hippie-vänsterns högborg. Skrapar man lite på den pk-riktiga fernissan så väller de illröda stalin -och flumdekadansmaskarna fram.

  5. Nu får väl kommunist slynorna i ledningen för SVT
    kalla in mörknings nämnden för att trolla bort och
    bagatellisera brottet.
    Hade det gällt en Sverigedemokrat hade det varit första
    stoff i alla nyhetssändningar plus Text TV.
    Men så fungerar tvättäkta Hymlare?

  6. Tittade på SVT och där var naturligtvis inte ett enda ord om detta! Däremot slogs det på stora trumman för att en patriot ( SD-politiker) var återbetalningsskyldig, en handling som inte är ett brott, till Försäkringskassan!

    SVT gör sig säkerligen också skyldiga till ett brott, som aldrig kommer att straffas, då detta borde vara sekretessbelagda uppgifter, som någon på myndigheten läckt!

    • Det är lugnt för den där brottslingen på SVT. Licensbetalarna står för hans rättegång och eventuella böter. Det har SVT gjort förut.Vi minns människosmugglaren Önnevall.

  7. Förvånar inte mig !!!! De kommer att ta upp det på samma sätt som om han vore Sverigedemokrat, om, och endast om, han mot all förmodan visar sig vara det !!!!!!

  8. Om det hade varit en sverigedemokrat hade det räckt med en fis alternativt kasta ett papper nästan utanför papperskorgen, så hade det blivit första nyheten i Rapport, med uppföljning i agenda.

  9. Som musikälskare så förstår jag att man måste vara knarkare för att orka lyssna på mellon..

    • Ja, nå´n form av bedövningsmedel tarvar skiten i vilket fall som helst. Själv ägnar jag inte 2 sekunder åt detta jävla apspel, som bögarna gjort till sin paradgren…

Kommentera