Polisen Patrik säger upp sig efter 9 år: ”Jag skäms och har tröttnat”


Från Facebook, daterat den 1 november 2016. 

Nu räcker det!
Jag har länge svalt ned klumpen i halsen och knutit näven i fickan, gått till jobbet med en känsla av misslyckande då jag i min funktion som polis sviker dig som skattebetalare varje arbetspass, dygnet runt, veckans alla dagar!

I morse fick jag än en gång jobba över då vi grep två stycken helt ostraffade 17 åriga killar för stöld och narkotikabrott eget bruk! Unga personer som begår brott är de som är viktigast att fånga upp innan det är för sent!

Trots detta så valde åklagaren att släppa killarna innan förhör och en av killarna behövde inte ens lämna blod eller urinprov. Alltså kommer man aldrig få reda på om det fanns narkotika i kroppen på misstänkt och brottsmisstanken föll på grund av ännu ett misslyckande av svenska rättsväsendet!

Jag skäms och jag har tröttnat! Min iver att leverera och göra skillnad kvävs varje dag och glädjen att vara polis är borta!

Så till dig som jobbar som chef, arbetsledare eller har företag! Vill du ha en driven medarbetare som alltid har ett driv och vill ge 110% i alla situationer kontakta gärna mig! Jag vill ha en utmaning och har inga problem att jobba hårt för att lära mig! Du kommer inte bli besviken!

Dela gärna och mycket! Jag behöver ha ett nytt jobb!


9 responses to “Polisen Patrik säger upp sig efter 9 år: ”Jag skäms och har tröttnat”

 • Håkan

  Precis så här kommer hela välfärden att rämna!

  Trotjänarna, de som gör sitt jobb varje dag kommer att tröttna och lämna!

  Kvar blir de som inte bryr sig, de som inte har någon yrkesstolthet!

  Det här gäller sjuksköterskor, poliser, dagispersonal, brandkår, ambulansförare, lärare osv osv

  Gilla

 • Mimi N.

  Just hört och sett på tv-nyheter: en 36-årig präst (9 år präst i en kyrka i Mehedinti-län) hoppade av och nu är han på polishögskola – ha vill bli gränspolis. Indignerad av gränsinkräktarnas våldsamma metoder, vill farbror Vasile vara med och köra bort dem.
  I skrivande stund : tusentals turkar med sina röda flaggor och halvmåne belägrar holländska ambassaden i Ankara. De viftar med flaggorna och vrålar som … sheitan de är ! (‘djävul’ på turkiska)

  Gilla

 • naimlap

  För tillsättning av chefsposter är till syvende och sist partiboken den röda. som smäller högst i Svenstia. Swinja har inget bruk för kompetenta personer med fel partibeteckning.

  Gilla

  • Messias

   De tillåter inte ens att kompetenta personer (om det nu finns nån kvar bland SOCIALISTERNA) med ”rätt” partibeteckning får jobb. De kvoterar hellre in babbar / negre*r / ”romer” / hptqPEDDONEKRO / eller av ”rätt” kön

   Gilla

 • Falköga

  Det är uppenbart att problemen med brottsligheten sitter i polisledningen, hos åklagarna, hos lagmännen och hos justitieministern (de som har efterträtt ”batongmormor”).

  Gilla

 • eva

  Polisen behöver uppbackning och respons på sitt arbete från andra myndigheter, helt klart!

  Gilla

  • Blodsven

   Helt klart! Men med politiskt tillsatta chefer som inte har en susning om verkligheten, så kan det bara gå åt helvete. Det kanske ingår i den djävulska planen att förgöra oss…

   Gilla

  • Grune

   Polisens organisation och vad polisen skall arbeta med måste ses över från grunden.
   Polisens arbete skall bestå i att upprätthålla lag och ordning och inte att sitta vid ett skrivbord. Sverige behöver ministrarsom arbetar för detta ändamål.

   Gilla

 • age

  Patrik!
  Vi vet, från ett stort läkemedelsföretag, att de bästa arbetsledarna är de som varit poliser.
  Poliser är våra skyddsänglar, våra hjältar.
  En hjälte har alltid framgång. Många bra jobb vänta på att du ska komma.
  Ta bara det bästa jobbet. En polis är alltid bäst.
  Lycka till och tack för att du varit polis!
  //age

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: