11 thoughts on “Frasismen

 1. Tim Pools slutplädering av sverige var 100% Dvs det finns stora problem
  som måste fixas annars går sverige under och nu låter man ytterligheterna i vänsterlib och ”extremhögern kriga och dessa två motpoler kommer aldrig fram till ett skit dom hatar varandra ända in i benmärgen och politikerna som iallafall har en möjlighet att få ordning på skiten vågar inte öppna munnen dom låssas som om det regnar och stoppar tummen i mun och allt är skit medias fel obs allt är skitmedias fel thomas matsson ,vingmuttern
  wodosku eller vad fan han nu heter , och hela mediasverige blåljuger svenska folket rätt i ansiktet utan att ens blinka och det betyder att dom anser sig ha rätten till att ljuga och har gjort det ända får början
  Faaaan vad jag hatar dessa jävla journalister

 2. Jämställdhet i islam
  En manlig självmordsbombare får 72 oskulder medan en kvinnlig självmordsbombare får en martyr som belöning i Allahs paradis.
  Islam förstår mannens polygama respektive kvinnans monogama natur och den bejakar båda.
  Jämställdhet så det förslår.

 3. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Nära ligger begreppet ”istologisk stämpling”. Detta torde vara ett sjukdomssymptom inom schizofrena vänsterspektrat. Det kommer av att man stämplar debattmotståndaren med valfri ism, t ex rasist. Det var -ist:en det och vidare ist-OLOGISK. Ologisk tarvar väl ingen förklaring.

 4. plakatargumentation. Ett sätt som hänger ihop med frasism och värdegrund är följande. Man utgår från att vänstern och kultureliten är goda. Sedan drar man argument som om det är en vedertagen sanning. Då är kor farliga för miljön, de pruttar och ökar klimatförstörelsen. Det är lögn-kon rapar (idisslare) att ha betande kor på ängsmarker är klimatneutralt. Om du inte köper klimatteorin att jordens temperatur ökar katastrofalt är du klimatförnekare.
  Om du tycker att islam är en skitreligion är du islamofob-fobi är ett negativt ord som betyder obefogad rädsla.
  Tim Pool håller med för att han lever i en annan journalistisk tradition-freedom of speech.

Kommentera