Stäng

Vi skattebetalare

Efter att Försvarshögskolan och Finansinspektionen rapporterat om ett stort och medvetet bidragsfusk bland terrorresenärer, ställer sig frågan.

Hur många av er besökare kände till att ni finansierar IS blodiga verksamhet? Hur många av era anhöriga, vänner och arbetskamrater tror ni känner till detta?

Förmodligen ser vi bara toppen på ett isberg och om det som fortfarande döljs under ytan kommer upp i dagsljuset, återstår att se. Denna information som nu nått oss, måste kännas extra obekväm när vi har en regering som älskar bidrag och höga skatter.

Det här borde vara något för media och intresseorganisationerna att gräva djupare i, istället för att jaga medborgare som delar länkar från och skriver icke önskvärda meningar i alternativa medier.

9 reaktioner på “Vi skattebetalare

  1. Hej Stefan,
    Jag tror att alla som följer denna sida och alla andra sajter som länkas från portalen invandringsdebatten.se har föl koll på vad skattepengarna tar vägen. Det är klart att även MSM och dess svans av opinionsbildare även följer dessa sajter men dessa gör det inte för andra skäl än oss andra!

    Alla våra skattepengar går till vansinniga projekt där alla har samma ”rätta” ”värdegrund”, feminism, genusvetenskap, religösa organisationer, multikulturalism, globalism, antirasism, minoritetsgrupper, offer (alltså gärningsmän), migranter, rasifierade, kvinnor, anti-män, anti-machokulturen, ny och inkluderande kultur, inkluderande historia, assimileringsprojekt för den svenska befolkningen till det nya Sverige, osv osv osv. Pengar går till allt som inte är svenskt men det är svensken som betalar.

    Majoritetssamhället ska dö och då dör vårt land Sverige!

  2. Blir du stämplad som rasist nazist etc
    ta och tacka för då vet du att du har rätt.
    Dessutom tar du vinden ur pk segeln och då kreerar de bara något nytt typ högerpopulist. Vi blir fler och fler så hav mod.

  3. Jag visste det inte men med tanke på hur sossarna + alliansen + V ser på skattemedel, dvs. som legaliserad stöld som kan användas hur som helst efter deras egna intentioner, så förvånar det mig inte alls.
    För en oinsatt verkar det ju som om reglerna i sammanhanget är så luddigt skrivna att de kan utnyttjas hur som helst. Även lagöverträdelser i flera år! Särskilt om det är fråga om importerad vara, en svensk med samma beteende slår man ner på som en hök!

  4. Det komiska är att en privatperson blev dömd till fängelse för samma sak som svenska myndigheter håller på med!

  5. Visst har man förstått att det är så med den fjäskande 7 klövern som gör allt för att blattarna ska trivas.Tyvärr är det inte mycket man kan göra mot galenskapen mer än tala om det för så många som möjligt.

    1. Vi som motsätter oss demokraternas behandling av våra skattemedel kan med fördel se till att:

      Jobba mindre=mindre i skatteintäkter!

      Skatteplanera om vi har möjlighet=mindre skatteintäkter just nu!

      Konsumera mindre=mindre momsintäkter!

      Nog kan vi påverka allt!

      Konsumera mindre kan just du börja med redan idag! Konsumera mindre är inte svårt, om någon undrar kan man säga att man sparar till något el att man inte har råd, om nu någon mot förmodan fortfarande umgås med individer som håller med PK?

      1. Konsumerar redan så lite som är möjligt för att inte gynna idiotin skatt är också minimalt från min sida, måste dock ha bil och lite el och det är mer än tillräcklickligt vad gäller skatt.

    2. En fråga man också ska ställa är:
      – Under hur många identiteter kan en och samma invällare lyfta bidrag.

  6. Kostnader i srort som i smått, var är vinsterna ?
    Det allra värsta är att vårt samhälle inte längre är tryggt inte heller trivsamt !
    Den huvudlösa lnvandringspolitiken har splittrat familjer och vänner, för alltid. Stämplat de som inte samtycker med rasist, nazist och facsist…….det är oförlåtligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: