Fyra av fem dömda utländska våldtäktsmän får stanna i Sverige14 responses to “Fyra av fem dömda utländska våldtäktsmän får stanna i Sverige

 • Cirkusen pågår

  Snart finns inga kvinnor kvar att våldta.
  Det är då dom börjar sina sjuka böjelser med små pojkar.

  Ge kvinnor och utsatta fri amnesti ett par månader per år, till vedergällning.
  Rada upp dom så kan de våldtagna personerna få utsatta dessa sjuka dårar för valfri ”behandling”.
  Vilken härlig känsla det vore…..tror säkert att alla normala, verklighetsförankrade svenskar skulle bidra med allt som de våldtagna personerna skulle behöva för ”behandlingen” av de sinnessjuka dårarna.

  Kan inte nog säga vad jag lider med dessa utsatta personer, som fått sina liv förstörda och som de styrande viftar bort, med förklaring att det är sååå synd om våldtäktsmännen.

  FY FAN!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  I landet lagom är inget normalt längre.

  Gilla

 • age

  Vaddå? Regering?
  Vi har väl ingen regering i Sverige!
  En regering ska ju agera i landets och folkets bästa.
  De som utger sig för att vara regering agerar på direktiv från muslimer/islam/oljestater?

  Har de gjort något för Sveriges bästa?
  Har de tagit ställning för något annat än muslimsk invasion?
  Har de stoppat ockupationen av bostadsområden?
  Har de givit en förklaring till den påhittade klyschan, ”no-go zoner”?
  Har de förklarat varför de inte agerat mot ockupation av svensk mark?
  Har de förklarat varför de inte utlyst undantagstillstånd när svenskt territorium har blivit ockuperat?

  ”no-go zon” betyder ockuperad mark!
  ”no-go zon” betyder att svensk polis och militär inte har tillträde!
  ”no-go zon” betyder att Sverige är på väg att försvinna!
  ”no-go zon” betyder att svensk lag inte gäller där (sharialag gäller)

  Utrota råttorna och behåll katten!

  ”Grannsamverkan mot brott”: Ett förslag: En sprayflaska med diskmedel är inget vapen. Men väldigt obehagligt att få i ögonen.
  (man måste ha en sprayflaska med diskmedel för att jaga flugor)
  (förklaring till polisen)

  Uppgift: Hitta på egna sätt att få råttorna att lämna skeppet innan det sjunker!

  Gilla

  • ladulaas

   Vår ”regering agerar på direktiv från muslimer/islam/oljestater” skriver du. Delvis rätt, men det är tyvärr mycket värre än så.

   En idé om vad som ligger bakom regeringens – och ‘journalisternas’ och juristernas och polisledningens och förvaltningschefernas och kommunalpamparnas – idoga förstörelsearbete av vårt land, kan man få, om man betänker att oligarken George Soros – Rothschild-Rockefeller-dynastins egen springgosse – byggt upp ett enormt nätverk av organisationer, som samtliga dirigerar, och hjälper, flyktingar att ta sig till Europa.

   Man inser då att hela denna import av icke-integrerbara muslimer, har det internationella bankirkollektivet som upphovsmän. David Rockefeller har t.o.m. offentligt erkänt, att han i det fördolda har konspirerat, för att skapa ett enda globaliserat rike, av jordens alla länder och folk.
   (https://en.wikiquote.org/wiki/David_Rockefeller)

   Det vi ser i Sverige och Europa är hur dessa planer nu sätts i verket. Redan har vi sett hur amerikanska bomber har raserat 4 stater i den muslimska världen. De människor, som – fyllda av hat mot västvärlden, för vad den har gjort mot deras länder – nu dirigeras hit, skall se till att förstörelsen också skall drabba oss.

   Visst är SaudiArabien och ytterligare några arabstater med på det hela, men dirigenterna i den här orkestern finns inte där. De sitter i bankpalatsen i västvärlden och hela det ‘svenska’ etablissemanget spelar taktfast med…

   Gilla

 • ladulaas

  Diagrammet visar inte alls det som sägs i dess rubrik!

  Det visar bara att den största delen av våldtäkterna sker av förövare, som är på tillfälligt besök i landet, jämfört med förövare, som är folkbokförda i Sverige. (se färgernas förklaring till höger om diagrammet.)

  BRå är idag Brottsdöljande Rådet. Man skapar inte längre någon användbar statistik, utan sprider enbart dimridåer och blaj – som just detta diagram.

  Gilla

  • Billy Boy

   BRÅ jobbar på utformningen av sin nya logotype …

   Gilla

  • ladulaas

   Fel av mig, jag hade inte kollat ordentligt:

   1. Det visar att endast drygt 50% av dömda våldtäktsmän, som är på tillfälligt besök i landet, utvisas. (Blå staplar)
   2. Det visar att, av de utländska våldtäktsmän, som hunnit bli folkbokförda i landet, utvisas bara drygt 10%. (Brandgula staplar)

   Detta är mycket intressant.

   1. Det visar att det svenska domstolsväsendet anser att nästan hälften, av tillfälligt besökande våldtäktsmän, är välkomna att bosätta sig i landet.
   2. Det svenska domstolsväsendet anser vidare, att nästan 90% av dömda våldtäktsmän, som fått PUT eller medborgarskap i Sverige, är välkomna att berika vårt samhälle med sitt sexuellt perverterade våld.

   Hå-hå, ja-ja. Det räcker inte med att vi har politiker och ‘journalister’, som sliter som djur för att förstöra Sverige. Med en juristkår, som ser till att landets import av sexuellt perverterade monster får fortsätta att våldta svenska barn och kvinnor, så är det satanistiska samhällets kaos, anarki och laglöshet snart här.

   (Pettersson kanske vill vara så vänlig att radera mitt inlägg ovan, som – förutom att det är fel – tar upp onödig plats.)

   Gilla

  • Suzie

   ”Vad är Brottsförebyggande rådet
   som på nytt slår fast att våldet minskar och tryggheten ökar. Allt annat är inbillning enligt BRÅ som ligger under justitiedepartementet. Vars dep chef Morgan Johansson just nu vill ha positiva rapporter när han ska försöka bättre på Sveriges dåliga rykte utomlands rörande den havererade flyktingpolitiken.
   Ett ännu tydligare svar på de allt mer skruvade rapporterna från BRÅ framgår i dess egen presentation. ”Brå är en myndighet som verkar för att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället genom att ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet och brottsförebyggande arbete.”
   Brå som uppskattas mycket av sin arbetsgivare har omhuldats och har nu 100 anställda. BRÅ styrs av ett Insynsråd som inte precis lugnar den kritiske.
   Insynsrådet leds av generaldirektören Erik Wennerström, som arbetat många år på justitiedepartementet och åtta ledamöter utsedda av regeringen:
   Anti Avsan, riksdagsledamot (Moderaterna)
   Emma Ekstrand, tillförordnad enhetschef (Kriminalvården)
   Anders Hall, avdelningschef (Rikspolisstyrelsen)
   Arhe Hamednaca, riksdagsledamot (Socialdemokraterna)
   Fredrik Holmberg, stabschef (Ekobrottsmyndigheten)
   Agneta Kornstrand, chefsjurist (Domstolsverket)
   Anna Pauloff, utredningschef (Statskontoret)
   Hedvig Trost, byråchef (Åklagarmyndigheten)

   Det finns också ett vetenskapsråd som har den verkliga makten över hur den ”upplevda” kriminaliteten och våldet ska döljas på bästa sätt. Där sitter den beryktade Jerzy Sarnecki som nog aldrig satt sin fot i Kista-liknande miljöer.
   I vetenskapsrådet som utses av generaldirektören sitter ”pålitliga” personer med fina titlar:
   Prof. Dan Hedlin, Statistiska institutionen, Stockholms universitet
   Prof. Margareta Hydén, Institutionen för samhälls- och välfärdsstudier, Linköpings universitet
   Prof. Sven-Åke Lindgren, Sociologiska institutionen, Göteborgs universitet
   Prof. Jerzy Sarnecki, Kriminologiska institutionen, Stockholms universitet
   Prof. Marie Torstensson, Institutionen för kriminologi, Malmö högskola
   Prof. Per Ole Träskman, Juridiska institutionen, Lunds universitet
   Prof. Malin Åkerström, Sociologiska institutionen, Lunds universitet
   Den tidigare generaldirektören Jan Andersson fick efter nio år lämna posten som generaldirektör 2011. Om hans bakgrund var den bästa kan inte jag bedöma. Men han hade tidigare i sitt liv under sex år missbrukade knark och dömdes till fängelse för narkotikabrott.

   ”Jan Andersson var 21 år i november 1974 när han fick 60 dagsböter för innehav av hasch. I oktober 1975 dömdes han på nytt. Jan Andersson köpte och sålde för att få ihop till sin egen förbrukning. Nu blev straffet åtta månaders fängelse.
   Åklagaren ansåg att det rörde sig om ett grovt narkotikabrott och hävdade att Jan Andersson handlat med mer än ett kilo hasch. Andersson medgav 7 hekto och bedömningen i domstolen stannade vid normalgraden av narkotikabrott” (källa Aftonbladet)”

   Rune Lanestrand

   https://runelanestrand.wordpress.com/2017/03/01/16073/

   Gilla

 • gamgubben

  Oerhört kränkande för brottsoffren samt för oss alla som vill ha ett rättvist samhälle.
  Rösta rätt 2018!

  Gilla

 • Ingemar

  F.n vad man blir förbannad!!!!!! VI KRÄVER att SAMTLIGA ska UTVISAS på lvstid !!!!!! Om SD vinner 2018 måste vi kräva att gränsen stängs med omedelbar verkan och alla utvisningar verkställs !!!!!

  Gilla

 • Utvandrad

  Osmakligt men inte förvånande, hela rättssystemet är ju vänster.

  Gilla

 • Billy Boy

  Den ”humanitära stormakten” i form av den svenska feminist-regeringen ledd av statsminister-praktikanten Stefan Löfvén (S) har därmed tydligt visat var de lagt tyngdpunkten i deras mycket omhuldade s k värdegrund ”Alla människors lika värde”

  Förövarna triumferar när regimen gör dem till vinnare medan offren får resten av sina liv förstörda.

  Gilla

  • Tony

   Ja i vart fall har ingen av fanskapen på bild
   tagit avstånd från det, istället skickades extra
   polisstyrkor till Gotland…. ja för att skydda förövarna
   givetvis, vad trodde ni annars?

   Gilla

 • rannug

  Hoppas att ett Sverigevänligt parti får möjlighet att gå igenom alla domar och skicka ut alla ur Sverige med låg anknytning till Sverige som begått grova brott. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: