Stäng

”Flyktingbarn” kör bil inne i stan, det är inte bra, säger polisen

INVANDRARBROTT. En 15-årig och en 16-årig pojke har blivit polisanmälda för att de kör omkring i bil i Simrishamn. De båda pojkarna är flyktingar. I det ena fallet rör det sig om en 15 år gammal ensamkommande pojke och det är personal på hans boende som slagit larm till polisen.

Den andra pojken är 16 år gammal och bor hos sin mamma. Det är personal på pojkens skola som kontaktat polisen eftersom pojken kör bil.

Mamman har kontaktats och hon uppger att pojken köpt en egen bil för en billig peng.

Hur 15-åringen kommit över en bil framgår inte av polisanmälan.

– Det här är inte bra. Pojkarna måste informeras om att de är för unga för att köra bil och att man måste ha körkort, säger kommunpolis Birthe Parkhagen.

Från Ystads Allehanda

-Pettersson undrar varför inte bilarna är beslagtagna och pojkarna inlåsta, i varje fall tillfälligt, men det går väl inte i flathetens land…

24 reaktioner på “”Flyktingbarn” kör bil inne i stan, det är inte bra, säger polisen

 1. Är det några mena som har körkort? Har svårt att tänka kan mig att en somalier med låh IQ klarar av teoriprovet. Men jag antar att dom inte behöver ha ett svenskt körkort, pausen lär ju aldrig stoppa dom. Det enda kort dom kan visa upp är rasistkortet, ingen polis vill utsättas för det.

  1. Får skylla stavfelen på mobilen och dottern på 8 mån. Inte lätt att skriva med henne i famnen. Polisen skulle det bli att stå istället för pausen. 😂😂😂😂

 2. Har MV tillhandahållit bilen? Om så är han förmodligen under utbildning till chaufför till GD.

 3. Fr o m 1 Oktober 2006 får person som ej fyllt 18 år ej stå som ägare för en bil !!!!!! Och följaktligen ej heller teckna någon trafikförsäkring för fordonet. Det betyder att de troligtvis kört omkring oförsäkrat, oskattat och troligen även obesiktigat. Slutsats: Vi har PK-rötägg inom polisen som MÅSTE bort !!!!!!

  1. Det finns många rötägg inte minst i det sk. rättsväsendet.
   Jag lånade ut min bil och föraren körde genom trängselskattkamera.
   Jag vägrade betala 11 kronor och fick ett påslag på 1.100kronor.
   Sedan betalade jag bilskatten på 3300 kronor nån dag försent och blev dömd att betala 700 kronor extra, för ett par dagars försening!!
   Men kan invällarna så kan väl jag?
   Nu avregistrerar jag bilen och kör oskattat, för en invällare är det gratis att köra oskattat, obesiktigat men för en svensk kostar det 1500 kronor att åka fast.
   Då slipper man betala försäkringen på 1600 kronor per år och den gäller ändå!
   Varför skall man försöka göra rätt för sig i detta dårhus till fd. nation?

   1. Jag känner med dig! Se bara till (eller låt någon som kan, göra det) att din bil är i trafiksäkert skick så stöder jag dig fullständigt !!!!!! Det behövs ett folkuppror nu !!!! Detta har inte ens tagits upp i Censurmedia, har lyssnat flera gånger under dagen !!!! Det krävs väl att Löven eller någon annan jubelidiot kommer ivägen för ett sådant här ”barn” ute i trafiken, för att någon ändring ska ske !!!!

 4. Enkelt uttryckt, våra svenska samhällen är sorgligt nog inte trivsamma längre, min uppfattning.
  Varför förstöra det som invandrarna ville bo i ……vad vi ville tas ingen hänsyn till !
  De är ju så viktiga och nu trivs ju INTE en del av dem heller, gör som ni brukar strunta i oss men ta hänsyn till dem !

 5. Inget kommer hända heller om dom bara kör över o dödar ett svenskt barn eller person men jag garanterar att muslimen blir mördad om ngt händer om en annan muslim blir påkörd, enligt Dan i fall 1 är också Baaarnet ett offer

  1. Då blir det samhällstjänst i morbrors fruktaffär.
   Men än är ingen ko på isen de har ju inte dödat någon än.
   Kling och klang väntar tills det har hänt en olycka.

 6. Birthe Parkhagen borde väl buras in och alla vettiga poliser som befinner sig på elefantkyrkogården släppas ut.

 7. Vad jag vet så måste man ha körkort för att få köra bil (om man inte övningskör).

  Har man inte körkort få får man inte köra bil.
  Det handlar inte om att det ”inte är bra”, det är OLAGLIGT!!

  Fast, vad vet jag. Det är kanske andra regler för skäggbarnen…

  1. I Sverige gäller bara våra lagar för korkade Svenskar, för muslimer gäller Sharia. Det är bara att hoppas att när skäggbarnen kör står ngn PK i vägen, som då får njuta av både värdegrunden och mångfalden, grattis.

 8. ”….inte bra….måste informeras….”. Inriktningen från Ygeman, Johansson, Eliasson har nått fram till lokala polisen.

 9. Den här ministerns är ute och träffar ungdomar, undrar vilken ålder ungdomarna har…..när det är mest lönsamt så är de barn …….annars så kör de bil trots sin ”låga” ålder ?
  De där två , vilka id-handlingar har de, de är kanske i 20-30 årsåldern och med köpekörkort från tredje världen ?
  Mamman till en av dem, verkar bry sig noll, ta reda på var en 15-åring har fått pengar ifrån att köpa en bil !
  https://pbs.twimg.com/media/C6jiHR7WcAES6E0.jpg
  Varför ska svenska ungdomar sköta sig när dessa figurer gör vad som faller in ?

 10. Otroligt vilka begåvningar som tagit sig hit?

  Varför skrivs det ingen deckare om deras dränering av våra resurser?

  1. Jag läste två fall igår om ensamkommande barn som hade gått igenom Migrationsverkets granskning utan problem och ögonbrynshöjande. En sa att han var 15 men dom andra sa att han var 45.Det gick igenom. En annan sa att han var 15 år och hade jobbat som bilmekaniker fyra år i Dubai. Det gick igenom. Handläggarna måste ha varit både döva och blinda.

   1. Du kanske inte visste att ett 20 tal aktivister lurat in sig som handläggare på Migg dom släpper igenom ”barn” döende i ålderskrämpor som tolvåringar dessa aktivister är kända av Migg men jobbar kvar pga personalbrist och dessa aktivister har inte skrivit ett enda avslag ,givetvis kommer alla som dom släppt igenom att kontrolleras en gång till när den här regeringen är borta och jag tycker att om man upptäcker ett enda fel/lögn i deras ansökningar så blir det utvisning omgående

Kommentera

%d bloggare gillar detta: