Stäng

Polisledningen försöker stoppa Springares datasökningar

INVANDRARBROTT. Polisen i region Bergslagen, som omfattar Örebro, skärper rutinerna för hur poliser och andra anställda får hantera sina tjänstedatorer och söka i myndighetens register. Orsaken är turerna kring den omdiskuterade polisen Peter Springare, rapporterar P4 Örebro.

Polismyndigheten har anmält Springare för dataintrång eftersom han misstänks ha gjort slagningar som inte är tillåtna. Anmälan gjordes dagen efter att en debattartikel av Springare publicerats i Nerikes allehanda. I debattartikeln redogör han bland annat för hur olika brott fördelats efter etnicitet. Enligt de nya uppstramade rutinerna måste de sökningar som anställda gör ha specifik nytta för arbetet.

-Pettersson undrar vad som blir bättre av att som polisledningen försöka dölja den enorma överrepresentationen bland invandrare bland brottslingar?

Sveriges Radio försöker också dölja det som pågår, de skriver ”misstänkta personers geografiska bakgrunder” fast de mycket väl vet vad det handlar om – Mena…Mellanöstern och Nordafrika, inte Värmland eller Finland…

Om Peter Springare…

21 reaktioner på “Polisledningen försöker stoppa Springares datasökningar

 1. Ingen slump att den stora svenska olisreformen kom samtidigt med den gigantiska asyltsunamin till Sverige.Allt noga planerat i den samhällsomstörtande sataniska agendan för Sverige.Pusselbitarna kommer på plats och bilden klarnar alltmer,den som har gott förstånd,sunt bondförnuft,självbevarelsedrift,överlevnadsinstinkt och ögon och öron öppna och om än så lite slutledningsförmåga fattar och inser ju att det finns en mycket ond plan/agenda från makthavarnas sida,det svenska folket måste inse till fullo är att politikerhelvetet vill oss illa,mycket illa tom ochi nte är att lita på alls när det gäller svenska folkets och vårt lands bästa och överlevnad,tvärtom talar allt de gör och säger,inte gör och inte säger sitt tydliga språk.Allt kommer i ljuset och dagen bit för bit.
  Så som Springares polisledning agerar mot honom för att han går ut och berättar sanningen,fakta om den kraftigt och eskalerande överrepresenterade invandrarbrottsligheten görs bara i kommunist/fascist/ diktaturer och tidigare i nazi Tyskland.När polischefer på uppdrag av socialistjuntan i Sverige motarbetar sina poliser så de förhindras att upprätthålla lag och ordning,se till att kriminella fångas in och lagförs för de brott de begår, förhindrar att polisen ger allmänheten korrekt och relevant information om brottsligheten och vilka som begår brotten och denna information ges inom lagens ramar ja då är vi riktigt ruggigt illa ute i Sverige.Därför behöver vi alla stå upp för vår demokrati och yttrandefrihet som är grundlagsfästade för vad svenska folket måste inse hur fasansfullt det än låter är att det finns onda krafter i Sverige främst men även i hela västvärlden som vill strypa och förbjuda yttrandefriheten som våra förfäder kämpat i århundaden för att uppnå,vi har tagit den för given och det gör att vi inte varit tillräckligt på vår vakt och observanta för de små tyrannens steg som leder till att vi inte har några rättigheter kvar alls.Vi måste enas och kämpa för vår demokrati och yttrandefrihet för det är den största vinningen och framsteget mäniskor här i Europa uppnått,vad skall vad hjälper väl det att mäniskan uppfunnit så mycket bra saker inom medicin,vetenskap,teknik mm om vi mister vår nuvarande lagstadgade rätt till att uttrycka våra åsikter och tankar i tal och skrift?organisera oss i olika rörelser mm.

 2. Utförsbacken är lång. Tidningshyllan på både AB och Expr är tom nästan varje dag i matbutikerna, ICA, COOP och Willys.

  1. Jag fattar inte varför folk betalar för att bli ljugna upp i ansiktet!?

   Samtidigt som folk köper skiten visar undersökningar att just kvällsblaskorna är den media som inger minst förtroende.

   Det är en ekvation som inte går ihop!

  2. Tar livsmedelsaffärerna fortfarande in
   kvällstidningar?
   Trodde det var länge sen de gjorde
   något sådant.

 3. Stoppa den importerade brottsligheten istället! Annars är allt annat verkningslöst. Maken till förakt från dessa jävla kriminella invandrarparasiter har jag aldrig sett. Ut med asen!

 4. Hade spingare varit riktigt förutseende hade han samlat info och hållit den dold tills han gått i pension !!!!!! Man kan göra VAD SOM HELST nu för att stoppa sanningen !!!!!!

 5. Istället för att brottsbekämpa lägger Eliassons och kumpaner ner en massa krut på att mörka för väljarna så dom ska fortsätta rösta på socialdemokraterna. Det har fungerad hittills men nu är det nog proppen ur. Sossarna kan inte längre dölja det totala förfallet. Fast att ta över blir en golgatavandring av sällan skådat slag. Stenhårda nypor och ett totalt förakt för fulmedia är nog två tvingande egenskaper.

 6. Så polischefens beslut är: Fakta har ingen specifik nytta för arbetet. Fakta håller vi för oss själva. De har inte skattebetalarna med att göra.

 7. Jojo nu ska det mörkas ännu mer!

  Vilken svagbegåvad polischef, tycks ha svårt att förstå att ju mer mörker som läggs över illgärningarna desto allvarligare blir det, eftersom varje etnisk svensk begåvad med suntförnuft förstår precis hur illa ställt det är i landet Sverige!

  Tja vad har vi att förvänta oss av framtiden? Myndigheterna i EU och medlemsländerna arbetar hårt med att avväpna de hederliga europeiska medborgarna fullständigt! Nya vapen lagar tas fram enligt löpandeband principen, det är på EU nivå likväl som nationell nivå!

  Medborgarna ska avväpnas medan slöddret ja, jordens avskum släppts in i Europa och Sverige beväpnar sig till tänderna! Jordens avskum skiter fullständigt i både myndigheter och vapen lagar! De skrattar så de kiknar åt svenska dialogpoliser och andra av polisledningen framtagna vansinniga åtgärder! Jo det har ju faktiskt blivit så att till och med Svenne banan skrattar tills hen kiknar över världens mest inkompetenta polisledning!

  Sveriges gränser på vidgavel vapen, narkotika, trafficking och annan människohandel har aldrig någonsin varit så stor som nu! Gränskontrollerna är ett skämt! Har en vän som brukar åka i Europa med husbil! När vännen närmar sig gränsövergångarna mellan Danmark och Sverige brukar vännen släcka ner hela husbilen invändigt och draför allt som går att draför fönster och öppningen mellan förarhytt och boutrymme, vidare öppnas bara fönstret på förarsidan så att de svenska passen kan stickas ut i den öppnade springan! gränsbevakarna (oftast två) där en tar emot legitimationen och den andre tittar förstrött åt annat håll och är fullständigt ointresserad av ID kontrollen! Den som tagit emot legitimationen tittar på legitimationen, utan att ens förstå vad hen tittar på! Inga frågor överhuvudtaget legitimationen trycks in i fönsterspringan och resan in över Sveriges gränser kan fortsätta! Det här är ingen gränskontroll utan ett stort djävla fiasko som all annan myndighetsutövning i Sverige! Kolla bara migrationsmyndigheten fy fan vilket skämt, anställt rena rama welcome refugees aktivister!

  I vännens husbil skulle det tillexempel kunnat smugglas både vapen, knark och människor! Ingen kontroll överhuvudtaget! Gränskontrollerna verkar bestå av fullständigt oengagerade individer som fullständigt skiter i sitt jobb! Antagligen också welcome refugees aktivister!

  Det har aldrig någonsin funnits så många illegala vapen i Sverige som nu! Med rätt kontaktnät skaffar du fram i princip vilket fruktat automatvapen som helst? Dessutom går det med lätthet att få tag i precis vilket vapen, ammunition, handgranater och sprängämnen du vill bara du har rätt kontaktnät!

  Jojo Stefan Löfven du respekterade inte folkviljan ens på rosa fittmössans stora dag och tog din pajasregering och avgick, utlyste nyval och anordnade Swexit omröstning! Ta dig i kragen nu och avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Stefan man måste förstå när man har gjort bort sig fullständigt!

  1. Jo men vissa saker letar dom alltid efter tänker på Svenskar som varit i Tyskland och köpt öl då är dom alerta minsann.

   1. Du vet det kanske inte är i gränskontrollerna som de flesta blir påkommen med alkohol i kubik och minut, utan det kanske sker i delinkventens eget garage eller parkeringsplats eller varför inte lossningsplatsen där den lokala ordningsmakten fått information från någon som antingen inte fått köpa ut något eller någon alkoholfientlig IOGT:are som informerat den lokale ordningsmakten om vad som försiggår i granngårn! Lokale ordningsmakten ja, den består ju nu för tiden av en enstaka individ som precis som Steve i Loyden hade VVS jour från Kiruna till Dalälven, Hahahohaaaaaahoha vilket vansinne!

    Det är väl ungefär så det ser ut!

    Stefan Löfven respektera folkviljan! Och du vet vad du har att göra!

 8. Socialdemokraternas specialitet: Förneka alla icke politiskt korrekta sanningar. Upprepa godkända lögner så ofta som möjligt, så blir det sanning så småningom.
  Det funkade ju för Hitler och Goebbels!

  1. Ja du Stefan, det är mycket du har svårt att få in i ditt huvud!

   Skulle inte förvåna mig om du ständigt har huvudvärk, då utrymmet uppe i skallen verkar mycket begränsat!

  2. En Pajas till regeringschef, en pajas till rikspolischef,
   kan det gå annat åt helvete för ett sådant land?

 9. Kim Young Eliassons nya armband:
  ”Ingen frågar mer i registren”

  Nu glömmer vi allt dumt och sjunger med i den flåshurtiga
  ”Lyckolandet vi som bor här och kan det…”

  Jag ska kolla efter hus i Ungern nu.

 10. Varför är jag inte förvånad?

  Är det RiksPolisJönsen Eliasson som delat ut order igen?

  Han kan väl istället dela ut armband till poliserna:

  ”surfa rätt och håll tyst”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: